Yükleniyor . . .

2021 BURÇLAR

2021’NİN EN SONUÇ ALMAK İSTEYENİ: KOÇ BURCU

Yeni umutların yaşamınızda filizlenmesini hissettiğiniz bir yıla giriş yapıyorsunuz. Uzunca bir zamandır sizinle iletişimde olan kişiler dünyaya karşı ne kadar olgun baktığınızı ve duygularınıza tamamen teslim olmadığınızı görünce hem şaşıracaklar hem de sizi örnek alacaklar.

Planlı İlerlemek İstiyorsunuz

Hayata dair ne gibi planlarınız varsa bunları yeni yılda teker teker yerine getirmek isteyecek ve daha önce düşünmediğiniz alternatifleri düşüneceksiniz. 2021 Size bambaşka düşünmeyi öğretecek. İşi, aşkı ve sosyal hayatı belli bir düzenle yürütmek isterken tamamen duygularınızla yol almak istemeyeceksiniz. En önemlisi de sonucunu kestirebileceğiniz kararlarla atacaksınız adımlarınızı… Gök kubbe yeni yılda bambaşka bir atmosferle gireceğinizi işaret ediyor.

Kalbinizin Sıcaklığı Artıyor

İkili ilişkilere karşı daha az sert olduğunuzu hissedeceksiniz. En çok da kalbinizle dokunacağınız kişilerle tanışma gayesi içinde olacaksınız. Bunu yaparken de sıcakkanlı tavrınızdan ödün vermeyeceksiniz. Siz hem duygularınızı hem de mantığınızı kullanmak isteyeceksiniz. Çünkü yalnızca birine odaklanmak size yaramıyor. Gökyüzü, dengeli olmanın sizi yansıttığını işaret ediyor.

İlişkisi olan bir Koç burcuysanız; sevdiğiniz kişi ile daha önce anlaşamadığınız konularda orta yolu bulabileceksiniz.

Kalbi boş bir Koç burcuysanız; uzunca bir süredir konuştuğunuz kişi ile aynı duyguları paylaşmak size çok özel hissettirecek.

Çizgileriniz Net!

29 Temmuz tarihinde şans gezegeni Jüpiter’in Kova burcuna olan geçişi sizi kariyer anlamında da etkileyebilir. Özelikle de çözmek istediğiniz maddi konular varsa, en çok da bu konularla sınanabilirsiniz. Aklınızda hem soru işareti kalmamasını hem de başladığınız bir işin yarım kalmamasını istiyorsunuz. Kariyer bazlı ilişkilerde daima sayısal verilere odaklanacaksınız.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Fikirleriniz net olsa bile fikir alışverişi yapmaktan çekinmeyin.
  • Yaşam alanınızda büyük değişimler yapmak için biraz daha bekleyin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Kariyer anlamında tek bir yere odaklanmayın, maddi şansınız artıyor.
  • Önemli imzaları atarken en küçük detaya bile dikkat çekin.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Yeni bir araba almayı düşünüyorsanız, daha fazla beklemeyin. Gökyüzü yanınızda.
  • Üzerinde stres yaptığınız hangi konu varsa sakinleşin, su akar yolunu bulur
 

2021’İN EN KALİTELİ YAŞAMAK İSTEYENİ: BOĞA BURCU

Zor bir yılı ardınızda bıraktınız. Hastalıklarla ve zorluklarla çok uğraştınız. Önemli tercihler bir yana büyük irade isteyen kararlara da imza attınız. Yeni yılda mı? Yeni yılda başkalarının dertlerine odaklanmaktan çok kendi kişisel yaşamınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Bunu hak ettiniz. Endişeye, korkuya, telaşa, kaygıya ve en önemlisi başarısızlık hissine ise mahal vermeye ise hiç niyetinizin olmadığını belirtiyor gökyüzü…

Titiz Yaklaşımınız Ön Plana Çıkıyor

Titizlik konusunda bir dünya markası olduğunuz sürece de giriş yapacağınızı işaret ediyor gökyüzü. Hayatınızın yoğunluğundan titizlik konusunda beklediğiniz duruşu verememiş olsanız da yeni yılda titiz tavrınız tüm hızıyla devam edecek. Bunu yalnızca klasik anlamıyla olan temizlik olarak algılamamanız gerekiyor. Çünkü gök kubbe hayatınızda fazlalık olan kişilere karşı da titizce davranıp hayatınızdan çıkaracağınızı vurguluyor.

Pes Edenlerden Olmayacaksınız

Gökyüzünüzdeki gezegen konumları 2021 yılına başlar başlamaz yeni fırsatların da karşınıza çıkacağını işaret ediyor. Öyle ki hem sizin hem de yakın çevrenizin hayatlarında önemli bir değişim söz konusu. Hayata karşı olan bağınız artış gösterirken, üzerinde iyi olduğunuz konularda kendinizi geliştirmekten hem maddi hem de manevi açıdan korkmayacaksınız. Siz stresin ne olduğunu çok iyi biliyor ve bunu ardınızda bırakmak için ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz.

İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız; sevdiğiniz kişiye karşı gereğinden çok baskı yaptığınızı düşünebilirsiniz.

Kalbi boş bir Boğa burcuysanız; büyük konuşmalar yapmamanız gerektiğini olmazları olduran gökyüzü sayesinde daha net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Gözlem Yapma Zamanı…

Merkür Retrosu özellikle de yılın başından itibaren sizi test ederken, zihninizdeki zincirleri kırmak isteyecek, gereksiz düşüncelere de tıpkı 2020 yılı gibi güle güle demek isteyeceksiniz. Gök kubbe, 2021 yılında sosyal çevrenizin de kafa yapınıza göre şekilleneceğiniz işaret ediyor. En çok da iş hayatınızda sizi yoran detaylar artık detay olmaktan çıkacak. 2021 yılının üçüncü tutulması burcunuzda gerçekleşecek. Son 8 yılda yapamadığınız yatırımları da bu döngüde yapacaksınız.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Sonucundan net bir şekilde emin olmadığınız kararlara varmayın.
  • İkili ilişkilerinizdeki kesin tavrınızı da bir kenara bırakın.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri konusunda aceleci olmayın.
  • İş yaşantınızda daha yapıcı olmanız gerekebilir.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Ortaklı işler yapıyorsanız, önemli kararlar vermekten korkmayın.
  • Özel hayatınız hakkında eleştiri yapan kişileri kafaya takmayın.

 

2021’İN EN DOĞRULARINI DEĞİŞTİRENİ: İKİZLER BURCU

İçinizdeki istek, tutku ve azmin arttığı bir yıl yıla giriş yaptığınızı 2021’in ilk günlerinden itibaren güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Bu his size hem başlama gücü hem de başarma hırsı aşılayacak. Sizi kararlı bir yapıda gören kişilerin size karşı olan saygılarının arttığını düşünürken, sizinle aynı fikirde olmayan kişileri de gözlemleyebilirsiniz. Buna karşın kimsenin kalbini kırmak isteyemeyeceksiniz. Ancak yaptıklarım yanıma kalır diyen kişilere de göz açtırtmayacaksınız. Gök kubbe cevabı hak eden kişilere karşı sessiz kalmayacağınızı işaret ediyor.

Sessizliği Geride Bırakıyorsunuz

Daha önce sessiz kaldığınız ve yorum yapmak istemediğiniz konular olsa da 2021 yılında yorum yapmaktan geri kalmayacak, kimsenin hakkının yenmesine göz yummak istemeyeceksiniz. Hayata karşı olan duruşunuz ve odak noktanız değişirken ‘’asla değiştirmem’’ dediğiniz düşüncelerinizin bile ne kadar değiştiğini tecrübe edebilirsiniz. Kırmızı çizgilerinizi hem daha net ortaya koymak isteyecek hem de değişimden korkmayacaksınız. Sizi fikir anlamında değiştiren bir süreci getiren 2021, eşine az rastlanır bir yıl olacak sizin için.

Geçmiş, Geçmişte Kalır

Kalbinizdeki kırgınlıkları geride bırakmak isterken yarım kalan güzel ilişkileri de düşündüğünüz bir yılda olabilirsiniz. Geçmişe yönelik karşı koyamadığınız bu özlem zaman zaman agresif tavırlar ortaya koymanıza sebep olabilir. İkili ilişkiler konusunda size daha önceden doğru tavsiyelerde bulunmamış kişilerle karşı karşı gelseniz de onları rencide edip kendinizi düşürmek istemeyeceksiniz. Geçmişi yad ettiğiniz bu yıl içerisinde aynı zamanda geçmişe bir sine çekmeyi de öğreneceksiniz. 2021 yılı size bildiklerinizi unutturan tarzda bir yıl olacak.

İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız; Sevdiğiniz kişinin arkadaş ortamınıza karşı tutumu hoşunuza gitmeyebilir.

Kalbi boş bir İkizler burcuysanız; Önceki ilişkinizde atlatamadığınız birtakım durumlar yeniden gün yüzüne çıkabilir.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Net kararlar almaktan korkmayın, özellikle de kariyerinizle ilgili.
  • Sizin hakkınızda konuşulacak dedikodulara kulak asmayın.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Yeni arkadaşlar edinmekten korkmayın.
  • Kendinize küçük sürprizler yapın.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Ailenizle omuz omuza verin
  • Tanımadığınız kişilerle ortaklı iş yapmaktan kaçının.

 

2021’İN EN HAKKINI ARAYANI: YENGEÇ BURCU 

Detaycı tavrınızın ön plana çıktığı ve kolay beğenmekten yana zorlandığınız bir yıla giriş yaptınız. Odaklandığınız konularda güçlü yanınızı ortaya koyarken sorumluluklarınızı da yerine getirmek konusunda ekstra bir şekilde özverili tavırlar sergileyeceksiniz. Görev bilinciyle hareket ettiğiniz 2021 yılında size uymayan ve hayatınıza ters gelen bütün noktaları törpülemekten geri kalmayacaksınız. Gökyüzü, gereken yerde ve gereken zamanda tavırlar sergilemeniz konusunda sizden desteğini esirgemeyecek.

Fazla Hırs Zarar Verir

Özellikle de kişisel haklar, hukuk ve kanun konularında verdiğiniz tepkilerle ön plana çıkacağınız bir yıl sizi bekliyor. Kim ne derse desin adaletin yerini bulması için maddi ve manevi anlamda elinizden gelen her şeyi kullanmaktan korkmayacaksınız. Sizinle yola çıkmak isteyen kişiler bunu hem gönülden isteyecek hem de bu hırslı yanınızdan hafifçe çekinecekler. Elbette hırslı tavrınızı geri planda tutmanız gereken durumların da önünüze gelebileceğini belirten gök kubbe ılımlı yanınızı kullanmaktan kaçmamanız yönünde fısıldayacak size…

Doğru Kararı En Sonunda Almak İsteyeceksiniz

2021 yılında ikili ilişkiler konusunda sınandığını düşünen burçlardan birisi olacaksınız. Yaşadığınız ilişkiler birçok yönden sizi farklı düşüncelere itse de kalbinizi de dinlemeden geçmeyeceksiniz. Gökyüzü, ilişkiler konusunda zıtlaştığınız durumlar olsa da kendiniz için en doğru kararı verebileceğinizin altını çiziyor. Yalnızca siz de değil çevrenizde ilişki konusunda sorun yaşayan bazı arkadaşlarınıza da destek olacaksınız. Hem duygularınızı yenilemek istediğiniz hem de dış görünüşünüzle ilgilendiğiniz bir yıl sizi bekliyor.

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız; Sevgilinizin de gelecek planlarında sizinle aynı fikirde olması aranızdaki bağı güçlendirecek.

Kalbi boş bir Yengeç burcuysanız; Hayatınızda daha önce yer edinmiş kişiler yeniden sizinle iletişim kurmak isteyebilir.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Üzerinizdeki yükleri atmışken, yatırım yapmaktan korkmayın.
  • Hareketsiz kalmak kilo almanıza sebep olabilir.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Estetik operasyonlar konusunda yaz aylarını değerlendirin.
  • Tutamayacağınız sözler vermeyin.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Değer verdiğiniz kişileri arayın ve beraber zaman geçirin.
  • Hırsınıza yenik düşüp pot kırmamaya özen gösterin.

 

2021’İN EN ARDINA BAKMAYANI: ASLAN BURCU

Sosyal yönünüzü kuvvetlendiren ve hayata karşı bakış açınızı değiştiren bir yıla giriş yaptığınızı henüz yılın başından itibaren fark edeceksiniz. ‘’Bu kadar çabuk mu?’’ demeyin. Çünkü içinde bulunduğunuz ortamdan tutun da dinlediğiniz müzik tarzına kadar değiştiğinizi siz de fark edeceksiniz. Değişimin kollarına kendinizi bırakırken fazla abarttığınızı düşünen kişiler olsa da siz kulaklarınızı yapıcı olmayan bütün eleştirilere tıkamak isteyeceksiniz. Her yere yetişen haliniz bazı kişileri rahatsız edebilir, bu duruma karşı akışına bırakmalı ve herkesin gerçek yüzünü göstereceği zamanı beklemelisiniz. Gökyüzü davranış konusunda benzersiz bir sürece giriş yaptığınızı vurguluyor.

Nedensiz Polemikler Çoğalıyor

İçinde bulunduğunuz ortamlarda kendinize olan güveniniz ve buna yansıyan konuşmalarınız bazı kişileri rahatsız edebilir. Bu durumda da eleştiri oklarının kurbanı olabilirsiniz. 2021’in bir dezavantajı potansiyelinizi ortaya çıkarmaya çalışırken önünüze çıkan engelleri arttırması olacak. Ancak engeller ne olursa olsun bu engeli aşmak için nelerden feragat ettiğinizi de öğreten bir yıl olacak 2021… Ailenizde sizinle sürekli tartışma yaşayan kişiler artarken kendinize; ‘’ben ne yanlış yaptım?’’ sorusunu sıklıkla sorabilirsiniz. 2021 size yapılan yanlışları da düzeltmenin yollarını gösterecek.

Anlık Olaylar İz Bırakacak

Yılın henüz başında gerçekleşecek olan Merkür Retrosu özellikle de bir anda gelişen olaylarla baş başa bırakabilir sizi… Örneğin beklenmedik arkadaşlıklar beklenmedik olaylar sonrasında başlayabilir. Bu arkadaşlıklar da dostluğa dönüşebilir. Bu yıl sonucunu düşünmediğiniz davranışlar sergilemek de size yarardan çok zarara mal olacak. Dolayısıyla hesabınızı sarsabilecek harcamalara dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda da dikkatinizi daha fazla vermeniz gereken alanlar çoğalacak.

İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız; Sevgilinizle kıskançlık krizleri yaşayabilirsiniz

Kalbi boş bir Aslan burcuysanız; Zamanınızı hak etmeyen kişileri ardınızda bırakacaksınız.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Yaşayacağınız sürprizler kararlarınızı etkilemesin.
  • Aceleci olmak yararınıza olmayacak, bekleyin ve gözlemleyin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Kendinize yeni bir stil yaratabilirsiniz.
  • Lüks tüketimden uzak durmalısınız.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Aşk konusunda yüzünüzün gülmesi için önyargılarınızı bırakın.
  • Sosyal medyadaki paylaşımlara dikkat!

 

2021’İN EN ÖZGÜVENİ ARTANI: BAŞAK BURCU

Yeni hedefler ve yeni planlar her yeni yılda olduğu gibi bu yılda sizin en büyük yol arkadaşınız olacaklar. Ancak şu bir gerçek ki 2020 yılında çok yoruldunuz. Hem maddi hem de manevi açıdan zor süreçleri yaşamış olsanız da bundan kurtulmayı da bildiniz. Kim ne derse desin kendi yolunuzdan şaşmadı ve sizi seven kişilerle omuz omuza verdiniz. Her ne kadar yıl içerisinde yol ayrımları yaşamış olsanız da yeni yılda en büyük isteğiniz hayata dair umutlarınızı gerçeğe dökmek olacak. Kendinizi ve yaşam standartınızı yükseltmek istediğiniz bir yıla merhaba diyorsunuz.

Elinizi Taşın Altına Koyacaksınız

Yılın sizin için yoğun başlaması hareketli zamanları da beraberinde getirecek. Örneğin alım ve satım işlerinizin artış göstermesi maddi açıdan hızlı zamanlarda olduğunuzu vurgulayacak. Ailenizde stres yaptığınızı ve mutluluğu sadece maddi olgularda aramamanız gerektiğini söyleyenlerin sayısı artarken, hedeflere ulaşmak için kararlı olduğunuzu ve ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi göstermek isteyeceksiniz. Evli ve çocuklu bir Başak burcuysanız 2021 yılında ailenizi toparlayan ve onlara yol gösteren tarafa siz olacaksınız. Aileniz bir gemi, bu geminin kaptanı da siz olacaksınız diyor gökyüzü…

Realite Meselesi…

Zihninizdeki hareketler ve yoğun düşünceler yeni yılda uyku düzeninizi önemli ölçüde etkilerken, hayat dair çok şey düşündüğünüzü ve detaylara fazla takıldığınızı düşünebilirsiniz. Ancak detaylardaki gizemi çözmeden büyük resme odaklanamadığınızı siz de yaşadıklarınızla daha net görebilirsiniz. Kariyer bazında olan çalışmalarınızın artması size olumlu anlamda yansımış olsa da maddi anlamda çeşitli yatırımlar yapmış olsanız da sosyal hayatınıza vakit ayıramadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak gereksiz özgüven yapan kişilerdense somut olaylara imza atarak kendinize güvendiğinizi ortaya koyacaksınız.

İlişkisi olan bir Başak burcuysanız; Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız zıtlıkları aşmak isteyecek, bir küs bir barışık havadan sıyrılmak isteyeceksiniz. 

Kalbi boş bir Başak burcuysanız; Artık üzülmek yok! Diyeceksiniz.  

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Eğitiminiz için yatırımlar yapın.
  • Kıskançlığa yer vermeyin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Üretmekten çekinmeyin, yeni fikirleriniz sizi yansıtacak.
  • Adımlarınızı atarken ‘’belki’’ lerle ilerlemeyin. 

2021’in Son Dört Ayında;

  • Dedikoduya aman vermeyin. Dikkat!
  • Araba değiştirmek için aceleci olmayın.

 

2021’İN EN DUYGULARINI NETLEŞTİRENİ: TERAZİ BURCU

Duyguların yorgunluğu en çok hissettiğiniz yılı geride bıraktınız. Sizin için 2020 yılı önemli gelişmelere şahit olurken kendi iç sesinizi dinleme fırsatı verdi size. Yeni yılda ise var olma mücadelesi içerisinde olacaksınız. Hayatınızdaki karar bulutları dağıtmak için elinizden geleni yapacak hem kalbinizi hem de aklınızı ferahlatmak isteyeceksiniz. Karakterinizi ortaya çıkarmak için sizi bastıran duygular olduğunu ve görünmeyen birtakım etmenlerin sosyal hayatınızı derinden etkilediğini düşünüyorsanız; gök kubbe bu yılın sizin için farkındalığınızı arttıran bir yıl olduğunu gösterecek.

Yönünüzü Belirliyorsunuz

2021 yılında anlamlandıramadığınız ve adını koyamadığınız hedeflerle etrafınız sarılacak. Hayatta bu kadar yapmak istediğiniz şey varken hangisine odaklanmanız konusunda da sorun çekmeyeceksiniz. Çünkü siz ne yapmak istediğinizi de hayatınızı hangi yöne doğru çevirmek istediğinizi de bilen birisiniz. Bu kararlı yapınız da çevrenizdekilere örnek olacak cinsten. Öyle ki arkadaş ortamınızda da sürekli aranan ve eksikliği hissedilen kişi olacaksınız.

Kariyer anlamında kendinizi bol bol geliştirdiğiniz bir yıla girdiniz. Kendinizi her anlamda geliştirmek ve yetkinlik kazanmak için yeni yılda boş vakit geçirmek istemeyeceksiniz. Ancak tek dezavantajınız aynı anda birçok planı gerçekleştirme istediği olacak. Odak noktanızı netleştirmek ise 2021 yılının alameti farikalarından birisi olacak. Sosyal yaşantınızdaki değişimin bir sebebi ise çevrenizdeki kişilerle değişen iletişim şekliniz olabilir. Bir zamanlar en iyi olan düşünceler artık o kadar da masum görünmeyebilir size…

İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız; Birlikte olduğunuz kişiyi çevrenizle de tanıştırmak isteyeceksiniz.  

Kalbi boş bir Terazi burcuysanız; Size duygusal anlamda değer vermeyen kişileri hayatınızdan çıkaracaksınız.  

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Yuvanız için özverili davranın, sorumluluk alın. 
  • Size uymayan fikirlere ‘’evet’’ demeyin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • İşyerinizdeki ekip çalışmalarına özen gösterin.
  • Sizi yorabilecek ağır diyet programlarından uzaklaşın

2021’in Son Dört Ayında;

  • Evinizle ilgili değişim yapmak için doğru bir zaman.
  • Aman Dikkat! Sabırsızlığa yol vermeyin.

2021’İN EN NET KARARLI OLANI: AKREP BURCU

Aklınızda ne varsa, gerçekleştirmek isteğiniz hangi hedefiniz ağır basıyorsa 2021 yılında bir değişim ve gelişim süzgecinden geçecek. Bununla birlikte siz de kendinizi daha iyi tanıyacak duygularınızı anlamlandıracaksınız. 2020 yılında ne kadar yorulduğunuzu, duygusuz insanlarla ne denli uğraştığınızı ve kalbinizin ne kadar yorulduğunuzu sadece siz biliyorsunuz. 2021 yılında da zorluklara göğüs geren, en ağır sorumlulukların altına girmekten korkmayan ve stresin esiri olmayan taraf siz olacaksınız. Gök kubbe Ocak ayı itibariyle desteğini sizden esirgemeyecek.

‘’Sözüm Senettir’’ Diyenlerdensiniz

Kişiler arası iletişim konusunda hassas olduğunuz bir döngüde olabilirsiniz. Öyle ki sosyal ortamınızdaki, iş yerinizdeki ya da aile içindeki konuşmalarınızda ya kendinizi yanlış anlatan ya da konuları yanlış anlayan kişi siz olabilirsiniz. Sonucu ne olursa olsun, gönül almayı bilen ve geçmişe takılmak istemeyen taraf da siz olacaksınız. Sorunların büyümemesi için özür dilemenin bir erdem olduğunu da keşfedeceksiniz. Size yapılan davranış ne olursa, siz on mislisiyle karşılık vereceksiniz. Duygularınızda, söylediklerinizde ve yaptıklarınızda oldukça netsiniz.

Gönül İşlerinde Hata Yok!

Aşk hayatınızda en düşmek istemediğiniz hata olan, şeffaf davranmama hatasına çevrenizdeki bazı kişiler gibi düşmeyeceksiniz. Özellikle de ilişkinizde söz hakkı olmayan üçüncü kişiler de 2021 yılında sizden cevabını alanlar arasında olacaklar. Kalbinizdeki güzel duygulara daha fazla yer vermek isteyeceksiniz.

İlişkisi olan bir Akrep burcuysanız; 2021 yılında sosyal medya yüzünden sevdiğiniz kişi ile çokça tartışabilirsiniz. İlişkiniz bambaşka bir sürece giriyor.

Kalbi boş bir Akrep burcuysanız; İş hayatınızda kalbi size karşı boş olmayan birisi itirafta bulunabilir.   

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Yaşam alanınızda büyük değişimler yapmaktan çekinmeyin.
  • Ruhunuzu dinlendirin, hayatınızda iyi insanlar biriktirin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Hayata dair öğrendiklerinizi hemen uygulamaya dökün.
  • 23 Haziran tarihinden sonra kimseyi yönlendirmekle ilgilenmeyin.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Hedeflerinize ulaşmak için önceliklerinizden vazgeçmeyin.
  • Yılın son 4 ayında aşırı masrafa dikkat! 

 

2021’İN EN KENDİ YOLUNU ARAYANI: YAY BURCU

Hayata dair her şeyi eğrisine doğrusuna düşündüğünüz bir yıla merhaba diyorsunuz. Ateş grubunun en detaycı burçlarından birisi olarak 2020 yılında çokça yorulan ve stresli durumlara maruz kalan zihniniz sonunda 2021 yılında rahatlayacak. Tabiri caizse derin bir oh çekmek isteyeceksiniz. Siz ki sorumluluklarınız için hem kendinizden taviz verdiniz hem de düzeninizi değiştirdiniz. Verdiğiniz emeklerin karşılığını 2021 yılında almak isteyeceksiniz. Hayata dair yol ayrımlarınızı ise bir an evvel belirlemek amacındasınız.

Boyun Eğmeyeceksiniz

Ruhunuzun hafiflemeye ne kadar da ihtiyacı var. Hem kendi işinizle hem de çevrenizdeki kişilerin ihtiyaçları ve işleriyle ilgilendiğiniz 2020 yılında size karşı beklediğiniz davranışlar gösterilmemiş olabilir. Ancak siz bu duruma takılıp, üzülen birisi değilsiniz. Daima kendi yolunuzu çizen ve rotanızı belirleyen birisiniz. 2021 yılında da yaşadığınız zorluklara rağmen kendi çizdiğiniz yolda ilerlemek, kimseye boyun eğmek istemeyeceksiniz. Zincirlerinizden kurtulduğunuz bir yıl olacak 2021…

2021 Bir Geçiş Olacak!

26 Mayıs’ta tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması, hayata karşı olan bakış açınızı değiştirmekle kalmayacak, yeni fırsatlar ve yeni sürprizleri de beraberinde getirecek. Tutulmanın etkisi sizi öncelikle sosyal yaşamınız bazında etkileyecek. İş ortamınızda iletişime kapalı tavrınız ön plana çıkarken, evinizin dışında arkadaşlarınızla vakit geçirmek istemeyebilirsiniz. 2021 sizin için bir geçiş yılı misali. Bu geçişte hem olgunluk kazanacak hem de kendinizi geliştireceksiniz. Yapmakta usta olduğunuz şeyi; yani kendi yolunuzu çizmeyi de ihmal etmeyeceksiniz.

İlişkisi olan bir Yay burcuysanız; Yuvanızda yaşadığınız git gelli ruh hallerini ardınızda bırakmak için, yol arkadaşınızla radikal kararlara varabilirsiniz.

Kalbi boş bir Yay burcuysanız; Size kalben değer vermeyen kişileri hayatınızdan sileceksiniz.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Güvenmek konusunda aceleci olmayın.
  • Özgüveninizi toparlayın, geçmişinizi kabullenin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Rutinlerinizden çıkın, insanların sizin için ne düşündüğünü bu kadar önemsemeyin.
  • Mayıs ayında ailenizle ilgili önemli sırları kimseyle paylaşmayın.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Empati kurun. Unutmayın ki herkes aynı düşünmez.
  • Maddi anlamda kimse ile kıyaslama yapmayın.

 

2021’İN EN SADAKAT ARAYANI: OĞLAK BURCU

Size duygusal anlamda ket vuranlara, emeğinize karşı değer göstermeyenlere, kalbinizi açmanıza rağmen buna beklediğiniz değeri vermeyen kişilere ‘’elveda’’ dediğiniz bir yıla giriş yapıyorsunuz. Unutmayın, 2021’e girerken kimin kalbinin beyaz, kimin kalbinin siyah olduğunu da en iyi siz göreceksiniz. Sizin için güven ve sadakat duygusu yeni yılda güçlü bir biçimde hissettiğiniz duygular olacak. Yorucu ve keyifsiz anları ardınızda bırakmaya çalışırken yıpranmış olsanız da yeni yıl için adeta bir can suyu niteliğinde diyor gök kubbe.

Pusulanız, Kalbiniz

Yeni ilişkiler kurmaktan ve doğru bir şekilde sosyalleşmekten geri kalmayacağınız bir yıla girerken kalbinizi ağrıtan yükleri de ardınızda bırakmak isteyeceksiniz. Hayat stres yapmak için ve endişelenmek için çok kısa, ancak beklemek için ise oldukça uzun. Öyle ki güzel şeyler yaşamak için de beklemeyeceksiniz, adım atacaksınız. Gökyüzü size karşı verilen manevi desteğin artacağını işaret ederken bu desteği en doğru biçimde değerlendireceğinizin de altını çiziyor. Verilen emeklerin değerini bilmekten ve hak eden kişilere hakkını vermekten geri kalmıyorsunuz.

Birikimci Yanınız Ön Planda

14 Mayıs tarihinde şans gezegeni Jüpiter’in su burcuna geçişi hayata dair planlarınızı size hatırlatabilir. Maddi anlamda yeni alternatifler ararken yatırımlarınızı da gözden geçirmek isteyeceksiniz. Bu yıl diğer yıllarda olmadığı kadar birikimci yanınız ortaya çıkacak. 2021 yılında bir yandan güvenmek isteyecek bir yandan da güven vermek isteyeceksiniz. Hayatınız yılın ikinci yarısında hız kazanırken zamanı ve parayı doğru kullanmak konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysanız; Sevgilinizle gelecek adına güçlü adımlar atmak isteyeceksiniz.

Kalbi boş bir Oğlak burcuysanız; Karşılaşacağınız kişi daha önce hissetmediğiniz duyguları hissettirebilir size…

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Kalbinize dokunan kişilerden uzaklaşmayın
  • Sizi yanlış etkileyebilecek kişilerin düşüncelerine körü körüne bağlanmayın.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Yurtdışına çıkma planınız varsa yaz aylarını değerlendirin.
  • Maddi açıdan kimseye taviz vermemelisiniz.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Hayatınıza yeni bir soluk getirmekten korkmayın.
  • Yılın son düzlüğünde kimse ile ego savaşına tutuşmayın.

 

2021’İN EN PES ETMEYENİ: KOVA BURCU

Amaç içinde olan ve daima kararından dönmek istemeyen karakteriniz 2021 yılında da gücünü gösterirken yaş olarak, statü olarak ve unvan olarak sizden yüksekte olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Amacınıza ulaşamadığınızı düşündüğünüz ne varsa, 2021 yılında bunları gerçekleştirmek için hırslı bir yapı içinde olabilirsiniz. Sizi sürekli eleştiren ve yanlış etkileyen kişilere karşı güçlü duruşunuzu sergilemekten ise korkmayacaksınız. Sizin için her zaman yola devam etmek ve engellere aldırış etmemek var. Engel ne kadar büyükse siz de o kadar gelişirsiniz. Pes etmek ise hem sizde hem de 2021’in ruhunda yok.

Kırıcı Olmamaya Dikkat!

Ne zaman nasıl davranılacağı konusunda bir sorununuz yok. Ancak 2020 yılında sizi duygusal anlamda etkileyen bazı düşünceler yeni yılda da zaman zaman aklınıza takılabilir, ritminizi bozabilir. Kabullenmek ve hayatı fark etmek konusunda bir sorununuz olmamasına rağmen size özellikle de işyerinizde bu konuda baskı yapan kişiler artabilir. 2021’in bir zorluğu da ikili ilişkilerinizdeki tıkanıklıklar olabilir, sıkışma ne olursa olsun cevap vermekten, hakkınızı aramaktan geri kalmayacaksınız. En doğru cevabı verirken kalp kırmamaya dikkat diyor gök kubbe…

Sevginin Gücünü Biliyorsunuz

10 Haziran’da hava burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması duygusal açıdan farklı süreçlere itebilir sizi… Nasıl mı? Daha önce çektiğiniz aynı duygusal problemleri çekebilir, stresten kilolar verebilirsiniz. Ancak yeni yılda hayatınıza giren yeni kişiler de olacak. Burcunuzdaki gezegen hareketleri size değer veren kişiye kalpten bağlanacağınızı ve yaralarınızı saracağınızı işaret ediyor. Unutmayın ki siz anlık yaşamıyorsunuz. Gördüğünüz sevgiye karşılık vermeyi de iyi biliyorsunuz. 2021 yılında sosyal hayatınızdaki tavırlarınız dikkat çekerken, üzülen taraf olmayacaksınız.

İlişkisi olan bir Kova burcuysanız; Sevdiğiniz kişi ile beraber yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz.

Kalbi boş bir Kova burcuysanız; Kalbinizde umut yeniden yeşerecek.

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • İnanmaktan asla vazgeçmeyin, çünkü ilham kaynağı olacaksınız.
  • Kuruntulardan uzak durun.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Tatil planınızı değerlendirin, beklemeyin. Gökyüzünün desteği sizinle.
  • İlişkinizi çıkmazlara sokmayın.

2021’in Son Dört Ayında;

  • İş hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmeyin.
  • Kozmetik harcamalarına sınırlama getirin.

 

2021’İN EN KENDİNE GÜVENENİ: BALIK BURCU

Büyük düşüncelerle ve fikirlerle gireceğiniz 2021 yılında az da olsa kaygılarınız olabilir. Bu kaygınızın sebebini geçen yılda olduğu bu yılda da bulmak ve çözmek isteyeceksiniz. Öyle bir yıla giriş yapıyorsunuz ki hayatınızdaki kırılma anlarını 2021 yılında yaşayabilirsiniz diyor gök kubbe. Hem çevrenizde bıraktığınız etkinin değişimini hissedecek hem de güvendiğiniz kişilerin ne olursa olsun size olan desteğini hissedeceksiniz. Kalbinize dokunan kişilere sıkıca sarılacak, kıymet bileceksiniz.

Sosyal Becerileriniz Kuvvetleniyor

Tarihler Mayıs’ın 14’ünü gösterdiğinde burcunuzda konumlanacak olan Jüpiter maddi anlamda yeni alternatif kazançların önünü açacak olsa da en çok da sosyal yandan destekleyecek sizi. Sorun yaşadığınız arkadaşlıklarınız, işyerinizdeki çözülemeyen ilişkiler, aile içindeki soğuk tavırlar gibi yaşanabilecek bütün terslikleri şans gezegeni Jüpiter ile tozlu raflara kaldıracaksınız. 2021 yılı hayatınıza yeni kişileri de dahil ederken, uzun zamandır hayatınızda olan ama artık anlaşamadığınız kişilere de elveda demeye hazırlanacaksınız. Sizinle aynı fikirde olan, ortak tecrübeleri yaşamış birisiyle de yakınlaşmanız söz konusu iken aşka karşı olan önyargılarınızı bir bir yıkmak isteyeceksiniz.

Değişimi Tam Manasıyla Yaşıyorsunuz

Hayatınızdaki insanlara kimi zaman kendinizden daha fazla değer verdiniz. Yeri geldi en çok onları düşündünüz. Ancak bu durumun artık son bulmaya başlaması 2021’in bir başka gelişmesi olacak. Kendinizi de düşünmenin zamanı geldi, düşüncelerinizi de dış görünüşünüzü de yenilemek isteyeceksiniz. İlk etapta düşüncelerinize format atacak sonra da dış görünüşünüzü değiştirmek isteyeceksiniz.

İlişkisi olan bir Balık burcuysanız; Yuvanıza yeni bir üye katılabilir. 2021’de aileniz büyüyebilir. 

Kalbi boş bir Balık burcuysanız; Sevdiğiniz kişiyle evlilik fikrine daha sıcak bakacaksınız. Dünya evine girerken sakin bir süreç izleyebilirsiniz. 

2021’nin İlk Dört Ayında;

  • Vücudunuz yılın başında kilo almaya oldukça müsait olacak, beslenmeye dikkat!
  • Yılın ilk dört ayında önyargılara artık elveda deyin.

2021’nin İkinci Dört Ayında;

  • Kendinizi akademik anlamda geliştirin.
  • 24 Haziran tarihinden sonra ilişki konularında geçmişe takılmayın.

2021’in Son Dört Ayında;

  • Maddi anlamdaki iyimserliğinizi kaybetmeyin.
  • Evinizin güvenliğine yılın bu döneminde daha çok dikkat edin.

NOT: Burcunuz hakkında daha detaylı bilgileri sizler için kaleme almış olduğum yeni kitabım 

‘’2021 Var Olmak’’ da bulabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

04.01.2021

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...