Yükleniyor . . .

YENİAY BOĞA BURCUNDA (23 NİSAN 2020)

YENİAY BOĞA BURCUNDA (23 NİSAN 2020)

Yeniay 23 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşirken, yeryüzüne önemli etkiler bırakmaya başlayabilir. Bugünlerde insan insanın kaderini yazıyor derken ve insanlığın sevgisiz kalacağı, dışarıdaki özgürlüğünden alıkonulacağını sorgularken adeta çocuklar gibi şen olan Yeniay, önümüze yeni tezler çıkarmayı hedefliyor. Gelin birlikte farklı ve yepyeni bir Yeniay yazısı yazalım. Astroloji bize kılavuzluk ederken, geleceğimizi sizce nasıl dizayn edecekler? birlikte irdeleyelim.

Nasıl Günlere Uyanacağız?

2019 “Kader Yeniden Yazılıyor” kitabımın kasım bölümünde ilaç sektörlerinden çokça bahsetmiş ve detaylandırmıştım. Astrolojiye göre dünya bu karışık günlerine bir günde gelmedi.  Bu da demektir ki Yeniay’ın ülkemiz adına önemi çok büyük olacak. Yeni ay bizlere ‘’hayatımızın bu dönemi elbette geçecek ama bu dönemi hafızalardan silmemiz, en önemlisi ise bu sürece güvenmemiz zaman alabilir” diyor. Çünkü Türkiye’nin burcunun tam karşısında etkili olacak Yeniay, 23 Nisan sabahında gerçekleşecek yani Boğa burcunda aktif olacak.

Bazı Günler Vardır İçinde Bin bir Rengi Barındırır

Yeniay bir bilgi çöplüğünde gezindiğimizi fark ettirebilir. Yeni bilgiler doğarken; doğruyu ve yanlışı görmek için verdiğimiz mücadele bitebilir. Diğer yandan virüs, pandemi sorunlarının içinden çıkacağımız tarih netleşmeye başlayabilir. Whatsapp, Twitter gibi mecralardan gelen bilgilere her zamankinden daha fazla kulak kabartacağız. Yeniay Boğa burcunun o devasa gücüyle son 120 gündür konuştuğumuz detayların daha üstüne çıkacak konulara şahit olmamıza neden olabilir.

Uyanmak İçin Büyük Bir Sessizliğe İhtiyaç Var

Astrolojinin gezegen hareketleri olduğunu düşünür ve bu olayların jenerasyon gezegenlerinin aktif olması ile başladığını varsayarsak, ki ben öyle düşünüyorum, jenerasyon gezegenlerinin yeri değiştiğinde daha net anlatmak gerekirse birbirlerinden uzaklaştığında yenidünya düzeninin temelleri atılabilir. Güneşin yüzünü gösterdiği bugünlerde elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemez haldeyiz. Belki de bu süreçte yükselen seslerin içinde, derin bir sessizlikle içsel bir yolculuğa çıkmalıyız. Sessizce sorgulayıp uyanışın kapılarını açmaya çalışmalıyız.

Ne zaman?

Yenidünya Kasım ayında bir bebek gibi doğarken; büyümüş bir çocuk gibi de bizi peşinden koşturabilir.  Asıl derdimiz nedir peki? Covid 19! 23 Nisan Yeniay’ı sevinç naralarımızı aşının ortaya çıkmasıyla atacağımızın ilk sinyallerini verebilir.

Devrimlerle Harmanlanacağız

Yeniay ülkemiz için hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de İslam aleminin en önemli günlerinden biri olan ramazanın ilk gecesi açısından yeni bir başlangıcı işaret ediyor. Bu çakışma dünyada yine en önemli yer olduğumuzu bize hatırlatacak gibi görünüyor. Güneş’le Ay’ın kavuşma hali bu sefer Boğa burcuna gerçekleşirken, 2019 Mart ayında Boğa burcuna taşınan devrim gezegeniyle iletişim kuracak. Kısacası Yeniay gücünü devrim gezegeninden alacak. Bu durum insanlığı çok önemli sayılacak adımların bekliyor olması anlamına geliyor. Her haliyle bambaşka bir yüzyıla uyandığımızı ve eskiye dair birçok alışkanlığı da bitirdiğimizi fark edebiliriz. 

Piyonlar çıkarlara göre oynanıyor! Şah ve mat günleri…

Kimileri yaşamın mutluluğunu anlık hazlarda aramaya yönelirken çığırından çıkan görüntülere ve yaşanan olaylara dünyadaki seyirciler olarak yakından şahitlik edebiliriz. Virüs bizi gerçekten eve mi kapattı yoksa bir tatbikatın içinde miyiz? sorularını çözerken, duyarsızlığın virüsten daha hızlı yayıldığını fark edebiliriz.

Herkesin yaşanan ağır günleri kaldıramadığını fark edebiliriz

Beklemediğimiz insanlardan hiç beklemediğimiz tepkiler ve davranışlar görebiliriz. Unutmayın Yeniay; çevremizde ‘değişik’ diyebileceğimiz insanlar olacak, diyor.

Her Şey Geçmişe Karışırken Kimse eskisi gibi olmayabilir  

Kimileri ileriye dönük detaylı planlar yaparken, toplumlar arasındaki uçurumu daha da derinleştirecek yeni yaşam tarzlarını ve yeni tüketim biçimlerini görebiliriz. Teknolojinin dünyada bulunan gıda, eğitim, hizmet, sağlık gibi her sektörde yüksek oranda kesintisiz iletişimi sağlayan bir can damarı olduğu gerçeği daha iyi anlaşılabilir.

‘‘Ülke Yönetimleri Sert Sınavlara Tabi Tutulacak’’ Diyor Kavuşumlar

Eşine az rastlanır transitlerin gökyüzündeki seyri (Mars ve Satürn’ün Kova hali) hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin hem de dünyadaki birçok yönetimin kendi ülkesinde verdiği sınavlara yakından tanıklık edebileceğimizi işaret ediyor. Küresel anlamda önemli kararlar ve detaylı yapılandırmalar söz konusu olabilir. Jüpiter – Plüton kavuşumu dünya malının bir yere kadar fayda sağladığını, asıl kurtuluşun manevi değerlerde olduğunu görmemizi sağlayabilir. Din üzerinden maddi ve manevi beslenen tarikatların açık hedef olduğunu görebiliriz. Tüm bunlarla birlikte ABD’nin New York kentinin virüsten ciddi anlamda yara almış olması, bu ülkenin transfer şehri olduğu kanısını bertaraf edebilir.

Sevgili Twitburc okurlarım size bu satırları yılların araştırmaları sonucu edinilmiş bir birikim olarak yazıyorum yalnızca Yeniay’dan çıkan bir sonuç olmadığını da belirtmek isterim. Bununla birlikte Yeniay’ın içinde en çok toprak ve hava burcundaki gezegen dizilimlerinin büyük bir oluşuma açıldığının da altını çizmek isterim.

Kâinata Yayılan Korku Olan Vorteks, Güneşin Sıcaklığı ile Mi Dağılacak Yoksa Bizim Kendi Sınavımız Mı Olacak?  

Yeniay ile birlikte global kuruluşların ve toplulukların açıklayacakları raporlarla, sancılı süreçlerden geçtiğine tanıklık edebiliriz. Uluslararası firmaların ve şirketlerin toplantıları ve yaptırımları gerçekleşmesi beklenenden daha geç olabilir. UEFA’dan Sağlık Bakanlığı’na, Apple’dan IMF’ye kadar büyük kuruluşların şaşırtıcı hatta şok edici yaptırımları hepimizi düşündürebilir. Topluma yön veren kurumların sıkıştığını Nisan ayının ikinci yarısında görmeye başlarken, popüler firmaların 23 Nisan ile birlikte birleştiğine ve ortaklık imzaladığına şahit olacağız.

Avm’ler Uçurumun Kenarında Yürürken, Toprak Ana Dünyanın Meselesi Olacak

Satürn ve Uranüs’ün sert iletişiminden kaynaklı, toprak ve tarım olayları ile ilgili gündemde ani gelişmeler yaşanabilir. Ülkemiz için güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni ederken hem dünyada hem de Türkiye’de yeraltı ve yerüstü kaynaklarının kullanımı ile ilgili önemli kararlar alınabilir. Doğal kaynaklarımızın değerli olduğunu yaşanan süreçlerle daha iyi anlayacağız. Karadeniz’imiz konuşulurken, astrolojiye göre tarihin tozlu sayfalarını yine açabiliriz. Aynı korkulara sahip olmamıza neden olan, dualarımızı bir kelimede toplayan virüsün, arkasındaki gerçeği görmeye başlayabiliriz. İnsanlığın bir eşikten atladığını fark ederken, çantasını toplayan Avm’lerin ne olacağı konusu da açıklığa kavuşacak. 

Her Şerrin Sonunda Bir Umut Işığı Vardır

Daha minimalist daha kolay yaşamaya itiliyoruz. Giyimden kuşama, tüketimden harcama tarzımıza kadar bizi değiştiren Covid- 19 ile birlikte  hiçbirimiz aynı kalmayacağız. Diğer yandan dünyayı bu hale getirenlerin hedeflerinin ne olduğunu çözmeye çalışanların ve okuyanların sayısı artacak.

Hangi Markalar Yarasa Ruhlu Virüs Covıd-19’un Karanlığına Kaybolacak. 

-      Dünyanın ünlü tekstil markaları

-      Dünyaca ünlü kozmetik markaları

-      Son 20 yılda gündelik hayata inen estetik operasyon şekilleri

-      Tarikatlar, vakıflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları

23 Nisan’dan Aldığı Rüzgarla Yelkenlerini Şişirecek Şirketler

Google: 4 Eylül 1998 yılında kurulan Ay burcu Kova ve Uranüs’ü Kova olan şirket, stratejilerini açıklarken, yenidünya düzeninde yaptığı işin kayıtlarımızı tutması olduğu açıklanabilir.  Para biriminin kredili sisteme geçişini duyurabilir.

Facebook: 4 Şubat 2004’te kurulan burcu Kova Neptün’ü Kova olan şirket, bedava internet ulaşımını sağlamak için adım atacağını açıklayabilir.

SpaceX: 6 Mayıs 2002’de kurulan burcu Boğa Neptün’ü Kova olan şirketin CEO’su Elon Musk, uzayın derinliklerinden yeni haberler verecek.

Blue Origin: 8 Eylül 2000 kuruluşlu, burcu Başak Neptün’ü Kova olan bu şirket kendi uydusunu atarken, bankalarda ve sanal para sistemlerinde tek olmayı hedeflediğini de duyabiliriz.

23 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay’ın yükseleni Koç olurken, hepimize uzaktaki geleceğe bakmayı öğretecek.

Yeniay’ın burcunuza etkisini öğrenmek istiyorsanız, haftalık burç yorumlarınızı okumayı unutmayın…

Zeynep Turan

09.04.2020

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...