Yükleniyor . . .

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2 EKİM 2020)

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2 EKİM 2020)

Gökyüzünün en kendinden emin gezegeni olan Venüs toprak burcunda. 2 Ekim’den 28 Ekim tarihine kadar Başak burcunda olacak Venüs duygusal anlamda yeni deneyimleri beraberinde getirirken kimi zaman da duygularımıza anlam veremediğimizi gözlemleyeceğiz.

Venüs Başak Burcuna Nasıl Etki Eder?

Hayata karşı duruş, yaşam, titizlik, sevgi ve kişisel hobiler konuları çevresinde etkilerini hissettiren Venüs’ün Başak ziyareti; birçok burcun duygusal tecrübelerini sorgulatacak. Sosyal ilişkilerden çok kendi içimize yöneleceğimizi ve çözümler aramak isteyeceğimizin altını çizen aşk gezegeni, hayatın neşeli kısımlarından çok durgun kısımlarını simgeleyecek. Başak burçları için her zamankinden daha durgun bir ay olacakken insanoğlu için ise 2020’nin en sorgulatan ayı olacak.

Kalıplaşmış Çizgiler Geride Kalacak

Hayata dair önemli soruları sorduracak olan Venüs içimizde yarım kalan duyguları tamamlamamız konusunda bizi tetikleyebilir. Özellikle kariyer konularında kararsızlık sürecini başlatacak olan Venüs’ün Başak seyri planlanan bütün programları alt üst etmekle kalmayıp dengeleri de değiştiren bir etkiyle hayatlarımıza yüksek sesli bir giriş yapabilir. Çevremizdeki herkesin zamana ihtiyacı olduğunu gözlemleyeceğiz. Aynı zamanda gökyüzü ‘bu kadarı da olmamalı’ sözünü bize birden çok defa söyletebilir.

İlişkilerin Yol Ayrımları Ne Olacak?

Aşk gezegeni ilişkilere olan etkisini Ekim ayında da güçlü bir şekilde gösterecek. Akıllarda sorular artarken pamuk ipliğine bağlı olan ilişkiler bitme noktasına gelebilir. Kalbinin kapılarını açmak isteyen ve yeni ilişkilere yelken açmak isteyen kişiler beklenmedik tepkilerle karşı karşıya kalabilir. Dış güzelliğe oldukça önem veren kişiler asıl güzelliğin kişinin içinde olduğunu Ekim ayının getirdiği durgunlukla daha iyi anlayacaklar. Pratik açıdan tecrübeler katacak olan Venüs, farkındalıkları ortaya çıkaracağını işaret ediyor.

Venüs Başak Burcundayken Düşülmemesi Gereken Hatalar;

  • Aşırı duygusal olmak.
  • Küçük harcamaları önemsememek.
  • Banka ve kredi kartı ekstrelerini kontrol etmemek.
  • Kişisel bakıma yeteri kadar özenilmemesi.
  • Sırrını paylaşmak istemeyen kişileri zorlamak.
  • Aile içindeki büyüklerle karşı karşıya gelmek
  • Stresi azaltmak için samimi olmadığını kişiler ile iletişime geçmek.

‘Nasılsın?’ Sorusunu Oldukça Duyacaksınız

İkilemler, soru işaretleri ve birçok sis bulutunu getirecek olan Ekim ayında sadık dostlarımızdan yeni tanışacağımız insanlara kadar kişisel hayatımızla ilgili sorular duyabiliriz. Dışarıdan ilgili görünmediğimiz konular olsa da bunlar dile getirildiğinde ilgi odağımız anında yer değiştirebilir. Herkesten çok bizim ne düşündüğümüze önem verilebilir. Bizleri önemseyen ve sordukları sorularla bunları açık bir şekilde belli eden kişiler artarken çevremizde güvenebileceğimiz kişileri bulundurmak isteyeceğiz.

Kendimizi Fazla Mı Kısıtlıyoruz?

Duygusal anlamda nasıl kararlar vermemiz gerektiğini tam anlamıyla kestiremezken iç dünyamıza çok fazla kapanabiliriz. Özel hayatımızda ve iş hayatımızda bu durgunluğumuz oldukça belli olurken gelecek kaygıları da zihnimizin bir köşesinde sırasının gelmesini bekleyebilir. Sanatsal alanda yeteneklerimizi yeniden keşfetmek ve bunun üzerine yürümek hem mantıklı gelecek hem de bu konularla uğraşmak istemeyeceğiz. Venüs’ün Başak burcunu ziyaretini alameti farikası da burada saklı. Bir yanımız aşırı istekli olurken, bir yanımız da isteksizliğini her halinden belli edecek.

Değişen Dünyada Aşkı Düşünür Müyüz?

Aşkın gezegeni Venüs, hayatındaki düzeni korumayı ilk amacı haline getirmiş Başak burcundayken aşk konularını ikinci plana atacağız. Yaşamlarındaki romantizmin kalitesini sorgulayan kişiler Venüs’ün tutkusunu hayatına yansıtmak isteyen kişiler olabilir. Ancak Venüs’ün dikenleri özellikle kendi içinde soru işaretleri olan kişilere kendisini hissettirecek. Aşk konularını eskisi kadar konuşmak istemememizin sebebi hayata dair daha önemli işlerin peşinde olmak olabilir. Zamanını iyi kullanan kişileri ise takdir edeceğiz diyor Venüs’ün Başak burcundaki ziyareti.

Venüs Başak Burcundayken Hangi Burçlar Etkin Rol Oynar?

  • Oğlak, Boğa, Akrep, Balık

Venüs Başak Burcundayken Hangi Burçların İlişkisine İyi Gelecek?

  • Venüs’ü Balık ve Başak burcundayken doğanlar.

Venüs Başak Burcundayken Hangi Burçlara Huzursuzluk Verecek?

  • İkizler, Yay, Kova, Terazi

Arkadaşlıklar…

Hem kendimize hem de çevremizdeki sevdiğimiz arkadaşlarımıza yararımızın dokunmasını isteyeceğiz. Ancak bu kişilerin bize karşı takınacağı belirsiz tavırlar bizleri bir şirkette her şeyi yapan ama ücret alamayan bir stajyer gibi hissettirebilir. Çevremizde hal ve tavırlarıyla fark yaratan kişilerin olmasını isteyeceğiz. Sonuçta her zaman biz moral veremeyiz. Zaman zaman bizler de desteğe ihtiyaç duyarız. Duyarlı arkadaşlıkları arzuladığımız bir Ekim ayındayız.  

Venüs’ün Başak Burcu Ziyaretinin Anahtar Kelimeleri;

  • Sessizlik
  • Analitik düşünce
  • Takıntılar
  • Seçicilik
  • Duygusal drama
  • Sağlıklı yaşam

Venüs Başak Burcundayken Tavsiyeler;

  • Mahremiyetinizi Koruyun
  • Gizem duygusunu ardınızda bırakın
  • Duygusal anlamda mesafeli olmayın
  • Kendinize güvenin
  • Hassas kişilerle daha özenli iletişime geçin
  • Güvendiğiniz kişilerle sırrınızı paylaşın
  • Çevrenize karşı verimli olmanın hesaplarını yapın

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

24.09.2020

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...