Yükleniyor . . .

MERKÜR YENGEÇ BURCUNDA (28 MAYIS 2020)

Haberci Gezegen Merkür İletişim Gücümüzü Arttırmaya Geliyor

Mantıklı düşünceyi temsil eden Merkür 28 Mayıs akşamı Yengeç burcunda konumlanarak bizlere en derinlerimizde sakladığımız sorunları çözme fırsatı verecek. Güvensizliği ve şüpheleri kırıp önümüzü daha net bir şekilde görmek isteyeceğiz. 

Duygularımızı Feleğin Çemberinden Geçirecek Bu Merkür!

Duygusal Yengeç burcunda konumlanacak olan Merkür, mantığın keskin çizgilerini gevşetmemiz gerektiğinin işaretini verebilir bizlere. 

Bu sefer  Merkür Yengeç burcunda klasik 15 günlük ziyaretinden daha uzun  kalacak. 5 Ağustos‘a kadar Merkür‘ün Yengeç burcunda konumlanmasının sebebi  Merkür‘ün aynı zamanda yengeç burcunda geri gidecek olması. 17 Haziran‘da ise Yengeç burcunda duraksayacak  ve 12 Temmuz tarihine kadar da geri gidecek. Bu önemli tarihleri ajandanıza not edin derim. Çünkü Merkür su burcunda geri gidip duygularımızı feleğin çemberinden geçirmekle  kalmayacak, ömrü hayatında 3 tutulmaya arka arkaya  şahitlik etti mi? İşte onu da göreceğiz.

Göreceğiz diyorum çünkü Merkür‘ün aynı zamanda Türkiye’nin yükseleninde konumlanıp bir ileri bir geri gidecek olması Türkiye’nin Dünya gündemine bir konuda değil bir çok konuda  günlerce konuşulması anlamına  gelebilir.

Merkür Su Burcunda Olduğu İçin;

  • Uluslararası Boğazlar
  • Denizler (Akdeniz - Karadeniz) ve limanlar 
  • Deniz yasaları 
  • Barajlar ve şehir suları gibi bir çok konu da dünyanın asli gündemleri arasında olabilir.

Akılara Ziyan Günler Kapıda. Peki Bizler Ne Yapacağız?

Mantık gezegeni Merkür iletişim kuvvetimizi arttırırken yeni insanlar tanıyacak, yakın olamadıklarımıza daha yakın olmak isteyeceğiz. Daha fazla dert dinleyip, empati kuracağız. Her zaman da çevremizdeki insanları değil, kendi duygularımızı da gözlemleyip, iç sesimize de kulak vereceğiz elbette…

Merkür Yengeç Burcundayken Gözlemleyebileceğimiz Davranışlar;

  • Uzun zamandır iletişim kurmayan dostlar tekrardan bir araya gelebilir.
  • Ailesiyle sağlıklı iletişim kuramadığını düşünenler aradaki buzlar eritmenin yolunu bulabilirler.
  • Kendini ifade etmek konusunda sıkıntı çeken bireyler, kendilerini geliştirebilirler.
  • Aralarında belli sebeplerden husumet olan akrabalar tekrardan bir araya gelebilir.
  • İlişkisi olmayan kişiler, aradıkları kişiyi bulabilir.

Dinleyici Olan Taraf Olacağız

İlişkiler özelinde ele aldığımızda Merkür’ün çiftlere olan önemli etkilerini göz ardı etmemek gerek. Dinleyici olan taraf olarak, yapıcı gücümüz ortaya çıkıyor. Dinlemenin önemini daha iyi görüyoruz. Bir konuş, bin dinle’ sözü bu noktada kulaklarımızda çınlayabilir. Sevginin değerini ve duyguların en önemli hazinemiz olduğu gerektiği gerçeğini, düşüncelerimizin öncü gezegeni Merkür sayesinde daha net bir şekilde göreceğiz.

Merkür Yengeç Burcundayken Dikkat Etmemiz Gerekenler;

  • Yakın çevremize karşı duygusal tavizler vermemek
  • Bizim için önemli olan sırları birden fazla kişi ile paylaşmak
  • Hak etmediği takdirde, karşımızdaki kişiye gereğinden fazla anlayış göstermek
  • Dilekçe ya da rapor hazırlarken daha dikkatli olmak
  • Sözleşme imzalarken bütün şartları gözden geçirmek
  • Kredi kartımızın harcama geçmişleri
  • Alacağımız ürünlerin son kullanım tarihlerine dikkatli bakmak

Merkür Yengeç Burcundayken Öne Çıkabilecek Kurumlar ve Sektörler;

  • Ajanslar
  • İnsan Kaynakları
  • Meclis
  • Belediyeler ve Kaymakamlıklar
  • Sosyal Medya
  • Millî Eğitim Bakanlığı

Merkür Yengeç Burcundayken IN’ler

Yardımlaşma, dertleşme ve konuşma, yüzleşmeler, darılmalar ve alınganlık durumları ve sahiplenme

Merkür Yengeç Burcundayken OUT’lar

Umursamaz görünme, havalı davranışlar, tarafsız görünme, çalışkan gözükmeye çalışma, ‘yeniden başlıyorum’ düşünceleri ve havalı ruh halleri

Yüzeysellikten Vazgeçiyoruz

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi hem kalbimizin menzilini genişletiyor hem de üzerinde durduğumuz konularda daha detaycı bir hale geliyoruz. En basit konuda bile derin düşünebiliyoruz. Yüzeysel düşünmek söz konusu bile değil. Duygularımızı ve düşüncelerimizi dile getirirken bunu karşımızdaki kişinin kalbine ilmek dokuyoruz adeta. Daha hassas ve daha yumuşak tavırlarla insanlara yaklaşıyoruz. İletişimin en altın kurallarından birisi olan duygusal farkındalığı sonuna kadar hissettiriyoruz. Merkür bizi daha dokunaklı bir hale getiriyor. Duyguların tercümanı olmak sağlıklı bir iletişimin başı değil midir zaten?

Not: Merkür‘ün Yengeç burcu seyri aklımıza gelmeyeni önümüze koymayı planlıyor.  Siz siz olun ve doğruluktan vazgeçmeyin! Kimsenin kimseyi bu dönemde linç etmesine  veya hedef göstermesine izin vermeyin!  Anlamaya çalışmak ve işin doğrusunu öğrenmeye çalışmak 5 Ağoustas‘a kadar 2020 yılının  en büyük ev ödevi aslında… Emek veren insanlara da sahip çıkmayı unutmayın! Çünkü Merkür, yeni dünyanın duyguları inşa edildiği sırada sektörleri seçecek. 

Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

23.05.2020

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...