Yükleniyor . . .

MERKÜR KOVA BURCUNDA (16 OCAK 2020)

MERKÜR KOVA BURCUNDA (16 OCAK 2020) 

16 Ocak’tan itibaren Merkür Kova Burcunda;  iyilik ve yenilik ön plana çıkıyor. 3 Şubat’a kadar sürecek bu seyir iyi niyetli olmayanlara meydan okuyacak. Merkür Kova burcunda hareket ediyor ve bu dinamik sürece gelişmeleriyle hepimizi dahil ediyor. İki değişken burcun yönetici gezegeni olan Merkür zekanın ve iletişimin temsilcidir. Eee bize katacakları da belli aslında. Kendine yeni bir yol çizmek isteyenler bu yazımı dikkatli okusun. Gökyüzü bu süreçte heybetini yeryüzüne yansıtmaktan hiç çekinmeyecek. Zekanın, iletişimin temsilcisi Merkür, Kova burcundaki konumuyla gücünü yeni bir kanaldan gösterirken; zihnimize ve iletişime bu döngüde kimse yetişemeyecek! Şimdi pratik çözümler zamanı. Ön yargılarını kırmakta zorlananların, eskise de işe yaramasa da fikirlerini değiştirmeyen tüm inatçıların inadını kıracak bu döngü.  Aslında hepimiz biraz kalıplarımız kırmaya, çizgilerin dışına çıkmaya daha çok eğilimli olacağız. Mars’ın ateş burcundaki objektif olmayan tavrını bir nebze olsa da kıracak. Olaylar, kişiler karşısında tarafsız kalmaya çalışacağız.

Olaylar başını alıp gidecek.

Dinamik gezegen Merkür’ ün hızına yetişmek çok da kolay olmayacak. Hem kendini hem de çevresindeki insanları yönetmek isteyen herkesi tozu dumana katacak olan Merkür’ ün hareketini yönetmeyi başaranlar kazanacak. Şimdi herkesin zekâsını ortaya koyarak pratik çözümler üretme zamanı. Özellikle ön yargıları olan insanları oldukça zorlayacak olan iletişim gezegeni dediğini yaptırmak da oldukça ısrarcı olacak. Değişken burçların ruhunu yansıtacak olan Merkür ile değişim ve dönüşüm kaçınılmaz olurken, kendisini kapatan hiç kimseye yardımcı olmayacak. Kendimizi çevremizde olan olaylara farklı bir bakış açısıyla bakarken bulabilir, düşünerek attığımız her adımın olumlu sonucunu çok hızlı bir şekilde aldığımıza şahit olabiliriz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeniliğe ve bilgiye olan ihtiyaç her zaman olduğundan daha çok arttı. Yani teknoloji bize ayak uyduracağına biz teknolojiye ayak uydurmaya başladık. Teknolojiyle beraber iletişimin kolaylaşması ancak anlaşılmanın zorlaştığı bir dönemdeyiz. İşte iletişim gezegeni, isyankâr, inatçı, sorgulayıcı Kova burcunun da özellikleriyle birleşerek yeryüzünde olan biten her şeye yeni bir boyut kazandıracak.

  • Ani kararlar yerini, deneyim sahibi kişilerin tecrübelerine bırakıyor.
  • Belirsizlikler netlik kazanmaya başlıyor ve hayata dair yeni planlar yapmak kolaylaşıyor.
  • Yaratıcılık, sanatsal beceriler ön plana çıkıyor.
  • Güven teması kişinin benliğinde ön plana çıkarak, önce kendine güvenme olgusu gündem de olacak.
  • Kişinin kendini ifade etmesi zorlaşırken, yaşanan iletişim sorunları farklı sorunların da kapılarını aralayacak.
  • Eşitlik anlayışı ön planda olurken, adalet konularında sağlanan tolerans ortadan kalkacak.

Merkür Kova Burcunda IN

Düşünerek hareket etmek.

Merkür Kova Burcunda OUT

Herkesin yolundan gitmek.

Astrolog Zeynep Turan

26.12.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...