Yükleniyor . . .

MERKÜR AKREP BURCUNDA (27 EYLÜL 2020)

Merkür’ün Akrep Seyri Bizi İlgilendiriyor

27 Eylül’de aklı ve iletişimi yöneten Merkür 1 Aralık 2020’ye kadar Akrep burcunda  hareket edecek. Bu transit sıradan bir transit olmayacak. 

Ülkemizi yakından ilgilendirecek olan bu transit. Burcu Akrep olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarihine atıfta bulunacak. Merkür Akrep burcundayken aynı zamanda Mars’ta Koç burcunda geri gidiyor olacak. Mars’ın etkisini hissettiğimiz günler ise dönülmez başlangıçları tetikleyecek.

Merkür Akrep Burcunda Neden Bu Kadar Uzun Kalacak?

Çünkü yılın son gerilemesi Merkür Akrep seyrindeyken yaşanacak. Bu seyir bizlere yol göstermekten çok 2020 yılının başından bu yana yaşanan Pandeminin getirdiği bilançoları gözler önüne serecek. Ayrıca virüsün somut bir şekilde mutasyona uğrayıp, etki alanının değişeceğini de gözlemleyebiliriz. Merkür Akrep burcundayken bütün bu soruların cevabını 1 Aralık 2020 tarihine kadar önümüze dökecek. Dünyada en çok yorulan da yılın başındaki gibi siyasetçiler olacak.

‘’Son Dakika’’

Ülkemizin haritasında oldukça aktif olacak Merkür’ün Akrep ziyareti önemli siyasi gelişmelerin altını çizebilir. Güne son dakika haberleri ile uyanabiliriz.

  • Doğu Akdeniz krizi
  • AB’nin, Türkiye’ye karşı atılan adımları 
  • Navteksler  ile araya giren ülkeler
  • Akdeniz’de toplanan askeri savaş gemileri

Ve denizler üzerindeki sıkışmaların nereye varacağının cevaplarını 65 günde okuyacağız.  Merkür Akrep seyri sanki  diplomasinin Akdeniz suları altında kalacağını vurguluyor. Su burcunda hareket eden bazı olayların tekrarını izleyebiliriz.

Siyasi Müzakereler Artabilir

Merkür, Akrep burcundayken sadece siyasi olayları değil, siyasi liderleri de gündeme taşıyacak. Akrep burcunun ilk döngülerinde dünyaya gelen Merkel ve Erdoğan gündemin en çok konuşulan isimlerinden olabilir. 27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçtikten sonra Retro haline geçip Terazi burcuna doğru devam edecek. Sonrasında da 27 Kasım’da Merkür’ün Akrep burcundan çıkmasıyla önemli liderlerin müzakerelerinin ve telefon trafiklerinin artacağına işaret ediyor.

1 Aralık Tarihine Kadar Gündeme Gelecekler;

  • Çocuk bakım evleri
  • Doğumhaneler
  • Tiyatro salonları
  • Yasal olmayan kumarhaneler
  • Sporcular

1 Aralık Tarihine Kadar Hassaslaşacak Organlar;

  • Üreme organları
  • İltihaba yatkın ciltler
  • Böbrekler
  • Ağız içerisinde oluşabilen aftlar

Merkür Akrep Burcundayken Gündeme Neleri Taşıyabilir?

  • Yabancı ülkelerdeki kamu güvenliği ve finansal ilişkiler
  • Bilim insanları ve kimyagerler
  • Laboratuvarlar
  • Dernekler
  • Tüpler
  • Kısıtlamalar

Stresi Yönetmek Zor Olabilir

Merkür, Akrep burcundayken stresi yönetmek konusunda zorlu süreçleri de beraberinde getirebilir. Aslında kolayca çözülebilecek sorunlar beklenenden daha fazla hırpalayabilir bizleri. Özellikle kendi içimizde olan düşünceleri dışa vururken kontrolü kaybettiğimiz anlar yaşanabilir.

Aşırıya Kaçan Durumlar Söz Konusu

Batıl inançlar aşırıya kaçabilir. Gerçekleşmesi muhtemel olarak bakılan şeylerin istenilen şekilde gerçekleşmemesi hayal kırıklığı yaratırken sosyal hayatımıza bu hayal kırıklığının etkilerini hissedebiliriz. Su burçları deneyimlerine deneyim katmak isterken çevrelerine karşı olan tavırları değişebilir. Çevremizde su burcu olan kişiler varsa bu süreçte üstlerine fazla gitmemek mantıklı olacaktır.  

Merkür Akrep Burcundayken Gündelik Hayatı Değişecek Burçlar

  • Akrep, Boğa

İlişkilerde Neler Oluyor?

Duygusal anlamda gerçekle olan bağımızı kaybetmemizin sebebi bir türlü rayında gitmeyen ilişkiler olabilir. İkili ilişkilerde gerilen taraf daima daha fazla romantik davranışlar güden taraf olabilir. Her davranışın yerinde ve zamanında olması için yoğun bir özen göstereceğiz. İlişkisi olmayanlar ise Merkür’ün Akrep burcunu ziyaretinde kalplerini başkalarına açmak için cesaret bulabilirler. Geçmişi düşünmek istemeyeceğiz.

‘’Geçmişini unutma, geleceğini sev’’

Zihnimizin arka koltuğa oturmasına izin vermek istemesek de çevremizde deneyimleyeceğimiz sağlık durumları kontrolü kaybetmemize sebep olabilir. Huzursuz hissetmemizin sebebi ise eleştirileri fazla içselleştirmek olabilir. Yıkıcı olmak bu dönemde kolay olurken, zor olanı yapıcı olmak olacak.

Merkür, Haritanızda Nerede?

Merkür’ün yönettiği burçlar: İkizler, Başak

Güçlü olduğu burç: Başak

Güçsüz olduğu burç: Balık

Zararlı Olduğu Burç: Yay

Merkür haritalarımızdaki kozmik puzzle da zihinsel gücümüzü ve iletişim yeteneklerimizi temsil eder. Aynı zamanda el, ayak ve sinir sistemimizin yöneticisidir. Merkür’ü sorumluluk duyusu taşımayan yaramaz bir çocuğa benzetebilirsiniz. Gündelik hayatta kolaya kaçan davranış şeklimizi de temsil eder Merkür. Ayrıca zihnimizin çalışma ve öğrenme şeklini de gözetimi altında tutar. Zihinsel detayların hepsinden Merkür sorumludur. Aldığımız ya da alacağımız sorumlulukları da temsil eden Merkür mental anlamda gelişme bölümünü de temsil eder. Aklı anlamak için Merkür gezegenine bakmak yeterli olacaktır.

Merkür Akrep Burcundayken Hangi Davranışlar Ön Plana Çıkabilir?

  • Yeni işler başarmak isterken, kimi fikirler de ziyan olabilir.
  • Stresi azaltmak için kişisel bakıma özen gösterebiliriz.
  • İhtiyaç duyduğumuz durumlarda yardım istemekten çekinmeyeceğiz.
  • Kısıtlamaların yeniden gelme düşüncesiyle geleceğe dönük planlar artabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

19.09.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...