Yükleniyor . . .

2019 YAZ GÜNDÖNÜMÜ

2019 YAZ GÜNDÖNÜMÜ

Yaz ayları başlıyor. Güneş 21 Haziran itibariyle Yengeç burcuna geçiyor ve yeni bir mevsimin başlangıcına giriş yapıyoruz. Öncelikle Yengeç burçlarının doğum günlerini kutlarım. Yılın en uzun gününü yaşayacağımız yaz gündönümü ile sıcaklar artık duygularımızı kasıp kavuracak. Neden derseniz; Yengeç burcuna geçecek olan Güneş, Zodyak’ın en duygusal burcunun özelliklerini parlatacak. Bu süreçte anaç duygular, sevmek, şefkat, empati, ilgi çok daha etkin olacak. Olumlu duyguların artık çok daha baskın olacağı günler yaşarken ailemize, dostlarımıza gösterdiğimiz özen de artacak. Bu süreçte geçmişimizi daha çok bugünümüze taşırken, aslında izlerinin geçmediğini de fark edebiliriz. Savunmacı yönümüz ön plana çıkarken değerlerimize sahip çıkmak için de elimizden geleni yapacağız.

Duygularımız güncellenecek.

Duygusal iniş çıkışlarımızın yoğun olacağı bu süreçte deyim yerindeyse kâh gülecek kâh ağlayacağız. Eski düzenimize, eski aşklarımıza, memleketimizden uzak yaşıyorsak memleketimize olan özlemimiz artarken keşke kelimesi de dilimizden düşmeyecek. Ancak merak etmeyin tüm süreci bu şekilde geçirmeyeceğiz tabi ki. Sürpriz barışmalar, teklifler de olacak. Gönlümüzün bir yanıp bir söndüğü anlar yaşarken duygularımızın da revize olduğunu fark edeceğiz. Asla konuşmam, yüzünü bir daha görmek istemiyorum dediğimiz kişilerle iletişime geçmek isteyeceğiz.

Kişisel hayatlarımızı boşa alacağımız bu süreçte hayatımızda sakinlik arayacağız. Ta ki temmuz ayında yaşanacak tutulmalara kadar. Yengeç burcunda gerçekleşecek Ay tutulması hayatın akışına ayak uydurmakta zorlanacağımızın da işareti!

Yılın en uzun gününde nelere dikkat etmeliyiz;

  • Ufak tartışmaları büyütmeyelim.
  • Enerjisinin iyi gelmediğini düşündüğümüz kişilerle aramıza mesafe koyalım.
  • Mümkünse toprak, çiçek ve hayvan gibi doğanın diğer canlılarıyla zaman geçirelim.
  • Günün ritmine kulak verelim.
  • Yeni kararlar alalım.

 Yengeç burcunun ilk 10 gününde doğanlar; araştırmacı ve kendini geliştirmeye yatkın kişilerdir. Kimi zaman yalnızca duyguları ile hareket etmekte bir sakınca görmezler. Anaç duyguları çok baskındır. Nostaljiyi ve geçmişi severler.

Yengeç burcunun ikinci 10 gününde doğanlar; mantıklı yanlarını da kullanmaktan çekinmezler ve irade sahibidirler. Yoğun duyguların kendilerine zarar verebileceğinin bilincine sahiptirler. Baba ailesine çok daha yatkın olurlar.

Yengeç burcunun son 10 gününde doğanlar; tasavvufi ve manevi yönleri çok daha gelişmiştir. Sanatsal yeteneklerini geçim kaynağı olarak kullanabilirler, hayal güçleri çok gelişmiştir.

Astrolog Zeynep Turan

11.06.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...