Yükleniyor . . .

2019 MERKÜR YENGEÇ BURCUNDA

MERKÜR YENGEÇ BURCUNDA

Takvimlerinizi şimdiden hazırlayın. Merkür 4 Haziran’da 27 Haziran’a kadar duyguların temsilcisi Ay’ın yönettiği Yengeç burcunda hareket edecek.

Duyguların lisanı olması, akıcı bir şekilde konuşması, iç dünyasının zenginliği; Yengeç'in kaynaklarıdır. Şimdi tüm bu kaynaklarını Merkür’ün gücü ile destekleyecek ve olmaz dediklerimizin olacağına hepimizi şahit kılacak. Her ne kadar Yengeç burcu, kendi kabuğunda yaşıyormuş gibi görünse de aslında her defasında gücünü toparlayarak kudretini daha da fazla yansıtır. Merkür, bildiğiniz üzere İkizler burcunun yönetici gezegenidir ve 21 Haziran’dan itibaren de yöneticisi olduğu bu burçta hareket ediyordu. Yani kısaca ifade etmek gerekirse; olumlu, ılımlı bir iletişimi destekliyordu. Yengeç burcunda bu tavrını devam ettirirken bir de işin içine duyguları katacak.

Merkür’ün hayatımızda yönettiği alanlar;

Konuşma, öğrenme, okuma, araştırma, pazarlık, görüşme, alım-satım, kontrat, anlaşma, iletişim ile ilgili her türlü konu onun etkisi altındadır.

İçe dönmüyor, dışarı açılıyoruz.

Dışarıya karşı kabuğumuzu kıracağımız bu süreçte manevi duygularımızı es geçmeyeceğiz. Ancak burada çok önemli bir nokta var. Her ne kadar kabuğumuzu kırmak istesek de bir başkasının müdahalesini hayatımızda istemeyeceğiz. Kendimizi koruma iç güdümüz artarken, her tavrımızdan yeni ilhamlar çıkaracağız.

Ömürlük dersler alacağız.

Anaçlık, koruyucu olmak, yardımcı olmak, sevdiğini göstermek bu sürecin artıları arasında yer alacak. Ketum davrandığımız her duygu ise uzun vadede önümüze sorun olarak çıkabilir. Radikal kararlar almaktan korkmazken, çekingen davrandığımız konular da karşımıza farklı bir surette çıkabilir. Nasıl yani derseniz; Merkür’ün Yengeç burcu seyri hepimize cesaret, keskin düşünce ve doğru iletişim vaat ediyor. Eğer bu meziyetleri görmezden gelir ve kullanma konusunda deyim yerindeyse pinti davranırsanız emin olun pişmanlığınız çok büyük olur.

Merkür seyrinin planları;

  • Hak ve hukuk konusunda en ufak bir esnekliğe dahi karşı olacağız.
  • Hayatımızda hangi alan dağıldıysa ya da hangi duygumuza olan inancımızı kaybettiysek geri toparlamaya çalışacağız.
  • Sorumluluklarımızdan kaçmaktan vazgeçeceğiz. Vazgeçmeyenleri ise seyredeceğiz.
  • Sahip olduğumuz her şeye, herkese karşı anaç duygularla hareket edeceğiz.
  • Mantığımıza duygularımız değil, duygularımıza mantığımız eşlik edecek. Kim kazanacak derseniz; duygusal kararlarımız…
  • Geçmişe dair kapanmamış konuların üzerinden tozları atacağız ve kapatmak üzere eski defterleri açacağız.
  • Karar alma mekanizması çok daha hızlı hareket ederken duygular askıya alınamayacak.

Merhamet duygusunun baskın olduğu bir burçta hareket etmek Merkür’e de çok iyi gelecek. Kalbimizi yoran konuları sağ duyulu olarak ele alabileceğiz. Eğer bir süredir kırgınlık yaşadığınız eski bir dostunuzla yeniden iletişime geçmek ya da eski eşinizle, sevgilinizle yeni bir başlangıca imza atmak isterseniz bu süreci değerlendirebilirsiniz.

Hiç mi olumsuz bir şey olmayacak?

Mantığımızın bizi serbest bırakacağını düşünürsek hayatta benim başıma gelmez dediğimiz olayların ortasında kalabiliriz. Özellikle dolandırıcılığın artığına, küçük çaplı hırsızlıkların çoğaldığına, unutkanlığın ne büyük bela olduğuna şahit olabiliriz. Toplu ulaşım araçları ile ilgili haberler sıklaşabilir. Tüm dünyada kazaların, yangınların, hava yollarının, elektrik ile çalışan aksanların ortaya çıkaracağı olumsuzluklarla karşılaşabiliriz.

Astrolog Zeynep Turan

27.05.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...