Yükleniyor . . .

MERKÜR TERAZİ BURCUNDA (2019)

MERKÜR TERAZİ BURCUNDA (2019)

3 Ekim’e kadar Merkür, Terazi burcunda! 14 Eylül’de başlayacak olan seyrine Venüs eşlik ederken bir de aynı gün Dolunay yaşayacağız. Merkür; öncü bir burçta liderliği üstlenirken, bu sefer karar alırken daha seçici davranacağımızı işaret ediyor. Haksızlığın katiyen tolere edilmediği bir süreç başlıyor. Eşitlik, adalet temaları gündeme oturuyor.

Merkür, hayatın içine nasıl yansıyacak?

Kök söktüren kararsızlığını bir kenara bırakırsak, Merkür bu sefer güzel haberlerin habercisi olacak. Bu cömertliğin ve sosyalliğin ön plana çıktığı döngü; dertli, kafası karışık, mutsuz, yeni ayrılmış, yüreği ikiye bölünmüş kim varsa herkesin yüreğine su serpecek. Aklımıza koyduğumuz her ne varsa, Terazi burcundaki Merkür bunlarda başarı elde edeceğimizi işaret ediyor. Yeter ki ertelemeyin! İlişkilerin onarılmaya gittiği, uzlaşma ortamı hayatın her alanında ön plana çıktığı günler başlıyor bugünden itibaren.

Yine mi Merkür, dediğinizi duyar gibiyim.

Ancak bu sefer denge burcu olarak adlandırdığımız Terazi burcunda olacağını göz önünde bulundurmanızı isterim. Geçtiğimiz günlerde Başak burcuna geçişi ile aslında hepimiz derin bir nefes almış ve onarmamız gereken noktalara el atmıştık. Şimdi ise sonuca ulaştırma zamanı geldi. İletişimi, konuşmaları ve sosyal ilişkileri yönlendiren Merkür, öncü bir burçta liderliği üstlenirken, bu sefer karar alırken daha seçici davranmamızı sağlayacak. Haksızlıkları bir bir ortaya çıkarmakla kalmayacak, aman tadımız kaçmasın diyerek sineye çektiğimiz olayları da ortaya saçacak. Amacı kimseyi zor durumda bırakmak değil, aksine bizden kaçtığını düşündüğümüz huzuru geri sağlamak. Eşitlik, adalet temaları hayatımızın her alanına yayarken, düştüğümüzde elimizden tutanı da bir kez daha hatırlayacağız. Cömertliğin ve sosyalliğin ön plana çıktığı bu döngü; dertli, aklı karışık, mutsuz, yeni ayrılmış, yüreği ikiye bölünmüş kim varsa herkesin yüreğine su serpecek. Yeter ki hayatı ertelemeyin! İlişkilerin onarılmaya gittiği, uzlaşma ortamı hayatın her alanında ön plana çıktığı günler başlıyor bugünden itibaren.

İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar…

İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar uzun bir süredir derin artçı depremlerden geçiyor, gökyüzünün sorgulatan etkisini bu süreçte az da olsa geride bırakacağız. Hayatımızı düzene sokmak isterken bir sıra aksilikler de yaşandı. Şimdi tüm bunları bir kenara bırakıp, yeniden başlama zamanı. Problemli evlilikler, tek taraflı aşklar bu süreçte nihai karara ulaşacak. Eğer uzun zamandır ne yapacağınız konusunda kararsızsanız bu süreçte de sizin için karar almak çok kolay olmayacak. Ancak n geç 10 Ekim’ e kadar da karar alabileceğinizi bilmelisiniz. Planlarınızı bu yönde yapabilir, en azından kendi hayatınız için gardınızı alabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

02.09.2019

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...