Yükleniyor . . .

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA (2019)

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA (2019)

Yer gök toprak grubu burçlarına emanet!

Yılın ilk Güneş Tutulması, Oğlak burcunda gerçekleşecek. Satürn’ün de Oğlak burcunda hareket ettiğini biliyorsunuz değil mi? Şimdi bir de 5 Ocak’ta iletişim gezegeni Merkür, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. 2019 yılının hiç de sıradan geçmeyeceğini birçok yerde kaleme aldım ve dile getirdim. Bu sıra dışılığı yılın ilk haftasında hissetmeye başlayacağız. İletişim adına herkes için farklı günlerin başladığını bilmelisiniz. Mantıklı ve duygusal davranmamanın kazandıracağı bu süreçte 24 Ocak’a kadar duygularımızı askıya alacağız. Hatta ve hatta hayatımızdaki her alanı ciddiyetle ele alacak, mantığımıza uymayan her şeye, herkese karşı set çekeceğiz. Belki de uzun zamandır ilk defa hayatımızın kontrolünü ele aldığımızı fark edeceğiz.

Satürn tarafından yönetilen bir burcun ruhuna bürünen bir Merkür düşünün.

Stratejik davranmak bu sürecin bir diğer belirgin etkisi olacak. Kendimiz için en iyi, en güzel ve en yararlı olanı seçme konusunda başarılı olacağız. Eğer sonunun nereye gideceği belli olmayan bir ilişki içindeyseniz merak ettiğiniz sonu siz belirleyeceksiniz. Ya da işinizden ayrılıp ayrılmama konusunda şüpheleriniz varsa, ne yapacağınızı bilmiyorsanız karar almakta zorlanmayacaksınız. Satürn’ün disipline eden, öğreten tarafınız sanırım artık hepimiz biliyoruz. Satürn ev sahibi olduğu bir burçta hareket ederken ve Merkür’de Oğlak burcunda hareket etmeye hazırlanırken bir de bunun üzerine Oğlak burcunda bir Güneş Tutulması’nın gerçekleşmesi sizin de tahmin ettiğiniz gibi çok da kolay bir süreç olmayacak.

Hayatımızdaki bazı insanlara artık veda etme zamanı!

Her ne kadar sevsek de gönlümüze, sırtımıza yük olduğunu hissettiğimiz kişi ya da kişilerle yollarımızı ayıracağız. Çünkü artık iyi olmak, kendimizi iyi hissetmek istiyoruz. Bize hiçbir katkısı olmayan insanları ve ilişkileri hayatımızdan yavaş yavaş çıkarmanın yollarına bakacağız. Çünkü hayatımızdaki bazı insanlara artık veda etme vaktinin geldiğini Merkür bize gösterecek. Zekâ gezegeni Oğlak burcunda konumlanırken ifademize çeki düzen verir, kelimelerimizi düşünerek seçeriz. Karşılaştığımız sorunlarda hemen reaksiyon göstermek yerine düşünerek hareket etmeyi tercih ederiz. İç dünyamızda olan bitenden pek kimsenin haberi olmaz.

Başka neler olacak derseniz;

  • Çalışkan olmanın yanı sıra tamamen hedeflerimize odaklanacağız.
  • Sorunlarımızı halletmek için elimizden geleni yapacağız.
  • Söz vermekten çekinmeyecek, verdiğimiz sözleri tutmak için çabalayacağız.
  • Mantığımız duygularımıza üstün gelecek.
  • Sırlarımızı kendimize saklayacak, dertleşmekten imtina edeceğiz.
  • Alım satım yapmak, ev değiştirmek için uygun zamanlar, değerlendirebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

31.12.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...