Yükleniyor . . .

MERKÜR KOVA BURCUNDA (2019)

MERKÜR KOVA BURCUNDA (2019)

Gezegenlerin seyrinden bu kadar bahsederken Merkür’den bahsetmezsem olmaz değil mi? Yeride duramayan iletişim gezegeni 24 Ocak’tan 10 Şubat’a kadar Kova burcunda hareket edecek. Tabi bu esnada Güneş’in de desteğini arkasına alacak ve hayatımızın iletişim ile ilgili olan her bölümüne şöyle bir dokunup geçecek. Tabi ki yalnızca Kova burçlarının hayatına dokunmayacak. Sabit burçları yani Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarına inanılmaz gelişmeler yaşatırken, bu dinamik sürece gelişmeleriyle hepimizi dahil ediyor. Zekanın, iletişimin temsilcisi Merkür, Kova burcundaki seyriyle etkilerini yeni bir alandan hayatımıza getirirken hem zihnimizin hem de teknolojinin hızına yetişmekte zorlanacağız.

Hızlı düşünen kazanır.

Şimdi pratik çözümler zamanı. İnatçılık, ben bilirimcilik sahneden inerken hepimiz derinden bir oh çekeceğiz. Geçerliliği olmayan düşüncelerin yanı sıra artık yük olan kişilerle de yollarımız ayrılacak. Ben böyleyim demek yerine alternatif düşüncelerle sınırlarımızın dışına çıkacağız. Peki herkes mi böyle olacak derseniz; tabi ki hayır. Dünyanın öğretilerini zihnini kapatan, teknolojinin yeniliklerini hayatına entegre edemeyen her kurum, kuruluş ve kişi oyun dışı kalacak. Adaletli olmanın, olaylara objektif yaklaşmanın hatta ve hatta tarafsız olmanın aslında ne kadar da önemli olduğunu fark edeceğiz.

Merkür’ün Kova burcundaki seyri hiç bitmese mi dediniz?

Hepimiz güzel şeyler olsun, güzellikler yaşayalım istiyoruz ancak bir taraftan da biliyoruz ki hayatın matematiği bu şekilde değil. Bu süreçte zihnimizi toparlamakta zorlanacağız çünkü aynı anda birden fazla düşünce içinde kaybolacağız. Aklımızın almayacağı bilgilere erişeceğimiz bu süreçte evrenin sandığımızdan çok ama çok daha büyük olduğunu da fark etmemize neden olan gelişmelerle karşılaşacağız.

Benim bir fikrim var diyorsanız…

  • Hiç durmayın hemen hareket geçin. Özellikle bu fikriniz teknoloji ile ilgili ise çok güzel bir süreçtesiniz. Aynı şekilde eğer dijital dünya ile iç içeyseniz ve kendi işinize yatırım yapmak istiyorsanız ya da bir melek yatırımcı ile görüşmek finansman sağlamak istiyorsanız toplantılarınızı, sözleşmelerinizi bu döngüye denk getirebilirsiniz.  

Alım satım yapmayı planlıyorsanız…

  • Alım satımların hızlanıp, finans sektörünün hareketleneceği bu süreci değerlendirebilirsiniz. Eğer uzun zamandır satışını beklediğiniz bir eviniz ya da arabanız varsa işlemleriniz hızlanabilir. Ya da üzerinde çok çalıştığınız bir projeniz varsa ve geçmişte onay alamadıysanız, revize ederek kabul ettirebilirsiniz.

Eski sevgilinizi özlediyseniz…

  • İnanın bu döngü hayatınızı öyle bir etkisi altına alacak ki açıkçası özlemeyi bırakın, aklınıza bile gelmeyecek. Özellikle sabit burçlardansanız 14 Şubat’ın sizin için anlamını yitirdiğini aslında yalnız olmanın özgür olmak olduğunu bile düşünebilirsiniz. Yok ben sabit burç değilim diyorsanız da merak etmeyin siz nasıl eski sevgilinizi özlediyseniz o da size olan özlemiyle kapınıza gelebilir.

Astrolog Zeynep Turan

17.01.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...