Yükleniyor . . .

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA (2019)

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA (2019)

Teknoloji ile barışıyoruz.

Güneş artık Kova burcunda hareket etmeye başlıyor. Öncelikle Kova burçlarının doğum gününü kutlarım. 20 Ocak’ta seyrini değiştiren Güneş, bizim için sürprizler hazırlıyor. Geleneksellikten uzak yaşayacağımız bu süreçte teknoloji en iyi dostumuz olacak. Toplumsal gücün daha da artacağı günler yaşarken, beraber hareket etmenin, aynı duyguları, düşünceleri paylaşmayanların da bir olacağı anlar olacak. Çevremizde egolu, bencil olarak adlandırdığımız kişilerin dahi kolektif bilinçle hareket ettiğini görebiliriz.

Teknoloji çağı artık kendini daha çok hissettirecek.

Kova burcunun yönetici gezegeni Uranüs’tür. Size Günaydın köşemden sık sık devrim gezegeni Uranüs’ten bahsettim. İçinizden her yıl Güneş, Kova2ya geçiyor diye geçirebilirsiniz. Ancak bu sefer gökyüzünde durum biraz daha farklı. Güneş, Kova burcunda hareket ederken, devrim gezegeni Uranüs’te yavaş yavaş burç değiştirmeye hazırlanıyor. Bu durum akla hayale sığmayan olayların da başlangıcını işaret ederken ne umduk ne bulduk diyeceğiz.

Değişime direnen zihinler, kalpler bir bir yenilenirken, kişisel devrimleri de beraberinde getirecek. Sıra dışı bir gezegen tarafından yönetilen değişimi, sorgulamayı, mizacı temsil eden Kova burcunun ruhunu hepimiz derinden hissederken kaderin bir kez daha bizim için planları olduğunu fark edeceğiz.

Bilinmezliğin kapıları aralanıyor.

Zodyak’ın devrimi ve teknolojiyi temsil eden burcu bilinmeyenlere olan ilgiyi de artıracak. Bu süreçte teknolojik yeniliklere, uzayın bilinmezliğine, astrolojinin ön görülerine birer birer şahit olacağız. Tabi ki hiçbir şey bu kadarla da kalmayacak. Sürekli yeniliğe ayak uydurma çabası içinde hareket ederken, hayatımızın yönünü de değiştireceğiz. Hepimiz kendi sınırlarımızı belirleyecek ve bu sınırlar çerçevesinde hareket edeceğiz. Eğer bu satırlarımı okurken içinizden daha neler olacak diye geçiriyorsanız Güneş’in Kova burcundaki seyrinde bekleyin ve görün derim.

Astrolog Zeynep Turan

10.01.2019

Günün Ruh Hali
Ay, sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi ön plana alırken, değişiklik ihtiyacımız artabilir. “Para insana neler yaptırıyor? sorusunu kendimize soracağız.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...