Yükleniyor . . .

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA (2019)

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA (2019)

Güneş, Koç burcuna geçmeye hazırlanıyor. Adım adım bahar ekinoksuna gün sayarken, 21 Mart’ın ilk dakikalarında Güneş burç değiştirecek ve Zodyak’ın ilk burcuna yerleşecek. Eş zamanlı olarak da dünyada Astroloji’nin bayramı olarak sayılan Güneş’in Koç burcuna geçişi hepimizi kendimize getirecek. Yeni başlangıçlar için kaybettiğimizi sandığımız cesaretimizi toparlayacağız.

Kader kavramını daha iyi anlamaya başlayacağız.

Yaşam kaynağı olan bu büyük gezegenin burç değiştirmesi hayatın bize bir kez daha şans vereceğinin işaretidir. Vazgeçtiğiniz, olmaz dediğiniz konulara yeniden odaklanabilir, ben artık pes ettim dediğiniz yerde hayata yeniden sıkıca sarılabilirsiniz. Benim gücüm yok demeyin, ilahi düzen size aradığınız gücü verecek şüpheniz olmasın.

Gözü kara olmanın hakkını vereceğiz.

Bu zamana kadar maddi, manevi sizi zorlayan kişileri ve konuları gönlünüzden uzaklaştıracaksınız. Farz edin ki evinizde bahar temizliği yapıyorsunuz. İşte bu temizliğin aynısını hayatınızda yapacaksınız. Yaşam karşı motivasyonunuz artarken, ailenize, sevdiklerinize de çok daha faydalı olacaksınız. Çünkü içinizde büyüttüğünüz gücü onlara da hissettirecek ve her zaman hayata karşı bir şans daha olduğunu göstereceksiniz.

Hakkınızı aramaktan çekinmeyeceksiniz.

Sosyal hayatınızda, ilişkilerinizde, iş hayatınızda, aile içinde haksızlığa uğradığınız konuların benzerlerini yaşamayacaksınız. Çünkü artık aynı hatayı yapmaktan çok uzaksınız. Otuz gün boyunca ateş burcunda hareket edecek olan Güneş, size de aynı enerjiyi verecek.

Elimizi korkak alıştırmıyoruz.

İç güdülerimizle hareket edeceğimiz bu süreçte iyilik yapmak, olumlu davranmak konusunda da bonkör olacağız. Baharın da gelmesiyle kış havasından uzaklaşıp deyim yerindeyse çiçekler açacağız. Ancak motivasyonumuzu korumakta istikrarlı olmalıyız. Tabi ki önümüze engeller çıkacak, önemli olan pes etmemek ve doğru açıdan hayata bakmak. Cesur olalım derken daldan dala da atlayabiliriz. Bu anlamda kendimizi kontrol altına almalı, hedeflerimize yönelmek konusunda önümüze çıkan engelleri iyi analiz etmeliyiz.

Öncü burç etkisi hepimizi hayatımızın lideri yapmak istiyor.

Koç burcu, ateş elementinin öncü burcudur. Lider, pratik ve sabırsız bir etki yeryüzüne hâkim olurken hayatta en birinci olmayı kimseye kaptırmayacağız. Hayatımızda yenilikler yapmak isteyecek, bu uğurda adeta tüm şartlarımızı seferber edeceğiz. İçimizdeki coşkuyu, mücadele gücümüzle birleştirip risk almaktan çekinmeyeceğiz.

Açık sözlülük mü yoksa patavatsızlık mı?

Yer, gök Koç burcunun ruhuna bürünürken bazı sınırları çok iyi belirleyemeyebiliriz. Ego, sinirlere hâkim olamama, abartılı ve aşırı davranma gibi durumlarla da karşılaşabilir hatta bizzat kendimiz yapıyor olabiliriz. Ufak tefek kazalar, aksilikler de bu sürecin şanından olacak. Çünkü hırslı ve aceleci olacağız.

Astrolog Zeynep Turan

12.03.2019

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...