Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR KOÇ BURCUNDA

2018 MERKÜR KOÇ BURCUNDA

7 Mart itibari ile Koç burcuna geçecek olan Merkür, 23 Mart itibari ile de geri hareketine başlayacak. İletişimi bozarak yeniden düzenlemeyi planlayan zekâ gezegeni hepimizi zor bir sürecin içine sokacak. Merkür’ün Koç burcunda olması, görüntünün ardındaki gerçeği kavrama isteği, risk almaktan korkmadan, yüzleşmek istediğimiz bir etki bırakacağına işaret ediyor. Akılcı çözümleri, iyimser bir tavırla bir araya getirecek ve köklü çözümler bulmaya çalışacağız. Fakat yer yer kıskançlık ve ego sivrilmeleri de yaşayabiliriz.

Birlikte hareket ettiği burca göre iletişimi şekillendiren Merkür, diğer burçları Koç burcunun özellikleriyle çevreleyecek. Bu çevrelemeyle; birçok alanda hızımız artacak. Etrafımızdaki kişilerin onaylamadığı bazı durumlarda bile inanılmaz bir direnç ve kararlılık gösterebiliriz. Yeteneklerimizi fark edip, kişisel becerilerimizle ön plana çıkabiliriz. Bu süreçte yapılan haksızlıklara karşı savunmalarımız güçlenecek, dürüstlük önem kazanacak. Birçok eteğindeki taşları dökecek. Bu hız ve hareketlilik içinde Merkür; ani kararları pişmanlıklara dönüştürebilir, empati kurmanın önemini, egosuna dur diyemeyenlere unutulmayacak bir hayat dersi verebilir, yeni başlangıçlara çelme takarak hevesleri kursakta bırakabilir. Demem o ki; kazanma süsü verilen kaybetmeler yaşayabiliriz.

Peki hem olumlu hem olumsuz etkileri bir arada barındıran Merkür’ün Koç burcundaki seyrini, hayatımız için nasıl kontrol altında tutabiliriz?

  • Bu hız ve hareketlilik için de aşırı duygusal davranmamaya dikkat etmeliyiz.
  • Akıl ve duygu dengesini çok daha kolay kurabiliriz.
  • Egomuzu kontrol altında tutmalı, hayata mütevazı bir şekilde yaklaşmalıyız.
  • Ani kararlardan kaçınmalı; aklı selim insanların fikirlerine danışıp, acele etmeden hareket etmeliyiz.
  • Aşırı mutluluk hali, sorumluluklarımızdan uzaklaşmamıza neden olabilir.

Denge kurmanın çok daha önemli olacağı bu süreçte zamanın getirilerini fark edebilirseniz, kazanan da siz olursunuz.

Astrolog Zeynep Turan

28.02.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...