Yükleniyor . . .

2022 YENİAY KOÇ BURCUNDA

2022 YENİAY KOÇ BURCUNDA

Yazgımızı değiştiren yılın adı 2022 ise bu somut değişimin başlangıcı 1 Nisan, Saat: 08:24’te 11 derecede yaşanacak Yeniay olacak. Bir yanımız zihin labirentini tamamlarken bir yanımız da olumsuz duygularla aramızdaki köprüleri atacak. Yarım kalan işlere hız katacak Yeniay'ın Zodyak’ın ilk burcunda yaşanması bitiş çizgisine getireceğimiz hedeflerin artacağını işaret ediyor.

Büyük Göç!

Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay, alışılmış düzenin birer birer kabuk değiştireceği bir sürece doğru yürürken şaka gibi dediğimiz hoyratlığı görmemizi sağlayacak. Tabi hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ise beklediğimizden daha hızlı bir gündemle karşılaşınca fark edeceğiz. Hayatlarımıza giriş yapanın sadece savaş olmadığını, ekonomik krizin global bir sorun olduğunu göreceğiz. Yalnızca Ukrayna’nın taşınmadığını büyük göçe diğer Avrupa ülkelerinin de katılacağını gözlemleyeceğiz.

Dünya Öksürmeye Arar Verirken, Herkes Parayı Konuşacak

Tüm Dünya “Para! Para!” diye dönmeye başlarken, birçok ülkenin sokaklara döküldüğünü göreceğiz. Büyük göç meselesine yazılarımın çoğunda yer verdiğimi okuyanlar hatırlayacak. Nedir bu büyük göç meselesi derseniz, 2019 – 2026 arası dünyada olacak tüm kolektif olaylar insanlığın yer değiştirdiğine, ırkların sentezlendiğine kadar tanıklık edeceğimizin altını çiziyor. Bu gökyüzü olayı da Uranüs’ün toprak hareketi olarak astrolojide yerini alacak. Elbette yaşanmadan anlam kazanması pek mümkün değil ama bu satırları okuyanlar hafızasına yazsın. Bu Yeniayın içinde kolektif etkiler var.

Koç Yeniayı'nın Kolektif Etkileri Nelere Mercek Tutacak?

  • Kripto para dünyasın arkasında hangi ülkelerin olduğuna
  • Liman şehirlerinde yaşanan ani ve büyük yangınlara
  • Sanayi bölgelerindeki yeni düzenlemelere
  • HAARP sisteminin kullanıldığına dair bulgulara
  • Denizlerdeki aramalara
  • Avrupa Birliği'nin Türkiye açıklamasına
  • Avrupa’daki Müslümanlara karşı olan çıkışlara
  • Hristiyan alemindeki iddialı açıklamalara

Diyaloglardan Uzaklaştırıp Monoloğa Düşüren Yeniay

Gerçeklik kavramına olan bakış açımızı yeniden sorgulamamızı sağlayacak gökyüzü olayının adı, Yeniay'da aktif rol alacak olan Chiron’un ta kendisi ve Ay kavuşumu olacak. Bir asteroitin öncü burçta gerçekleşen Yeniay'da rol alması, ülkelerin gerçek yaraları ile de yüzleşmesini sağlayabilir. Örneğin; ABD, evsizlerin sorunlarıyla, Pakistan, Hindistan'a karşı Çin yapımı savaş uçaklarıyla adım adım nereye yürüdüğüyle, teker teker yüzleşecek. İçe kapalı politika güden ülkelerin ne kadar altın rezervi olduğuna da kafaya takacağız.

Büyük Laflar Büyük Olayların İçinden Çıkar

Ay ve Güneş 11 derecede kavuşurken Yeniay'ın tepe noktasıyla (MC) iletişim kurması rotamızı hava elementinin çizeceğini işaret ediyor. Bunun yanı sıra ateş çemberinden geçen liderlere de tanıklık edeceğiz. Dünya sanki el ele tutuşmuş eş zamanlı bir şekilde isyan bayraklarını çekerken, farklı yöntemlere başvurduklarını görebiliriz. Bu nasıl olacak derseniz; Avrupa ülkelerinde fatura ödememe protestoları ortaya çıkabilir.

Yeniay'ın yükseleni ise İkizler burcunda olacak. Dolayısıyla yaşamlarımızdaki küçük detayları artık daha hızlı çözüme kavuşturmak isteyeceğiz. Yargılarımızı süzgeçten geçireceğiz. Bilmediğimiz alanlarda öğrenme için var gücümüzle çırpınacağız. Yönetimlerden, kamuya kadar, değişim rüzgarının en sert şeklide estiğini hissedeceğiz. Yeniay gerçekleşirken Koç Stelyumu;

  • Sendikaların
  • İşçicilerin ve
  • Sivil toplum kuruluşlarının ön plana çıkacağını işaret ediyor.  

Yakın Gelecek Ne Getirecek?

Neredeyse 2 yıldır devam eden salgın artık yerini devredecek. Odak noktamızı sosyal medyada viral olan sıradaki gündem belirlerken, bir hashtag den fazlası olmak isteyen kişilerin feryatlarına tanıklık edeceğiz. Sanal tepkiler, yerini somut eylemlere bırakacak. Sokağa çıkmak, sosyalleşmek ve paylaşmak için kılı kırk yaran insanlık artık bir dakika bile kaybetmeden aksiyon almak isteyecek. “Neler hissettiğimizi anlamıyorlar” sözünü birçok kişiden duyacağımız Yeniay günlerinde içsel sorunlarını çözmek için çaba harcayanlar çoğalacak. Dünyanın çehresini değiştirecek teknolojik gelişmeler sosyal medya ile insan arasındaki soğuk savaşı farklı bir boyuta taşıyacak.

Fikir ve Zikir Ayrı Kulvarda

Son zamanlarda mevsimin bile kafasının karışık olması bir yana, mavi gezegenimizdeki her yapının kafası karışık. “Dün böyleydi, bugün neden böyle oldu?” sözüne çokça başvurduğumuz Koç Yeniayı'nda birbirinden oldukça farklı profiller güden kişilere rastlamamak içten bile olmayacak. Güncel kalmak isterken almaya çalıştığımız bilgilerin bile her gün değiştiği günümüz dünyasında, neye, nasıl ve neden inanmamız gerektiğini adalet çemberinden geçireceğiz. Gerek ekranlardan izlediğimiz gerek sosyal medyalarda tanık olduğumuz gerekse de gazetelerde okuduğumuz gelişmelere her gün yenisinin eklenmesi tutarlılık arayan yanımızı ortaya koyacak. Ateşin öncü burcunda yaşanacak Yeniay, doğrunun peşinde koşmanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serecek.

Yeniay’ın Koç Hali Hangi Meslekleri Merceği Altına Alacak?

  • Gazeteciler
  • Yazarlar
  • Senaristler
  • Muhasebeciler
  • Mühendisler
  • Yazılım çalışanları
  • Hukukçular
  • Sağlık çalışanları
  • Bakanlıklar
  • Konsolosluklar
  • Öğretim görevlileri, asistanlar  
  • Müzisyenler
  • Set çalışanları

Ateş Yeniay'ı Uyarıyor;

  • Alışkanlıkları aniden, plansız bir şekilde değiştirmek olumlu sonuçları geciktirebilir.
  • “Kimse bilmiyor” diye düşünerek yaptıklarınız, birdenbire önünüze çıkabilir.
  • Düzenin içindeki düzensizlik kavramı baş ağrıtabilir.
  • Ortaklıklarda arabulucu rolünü üstlenenler gereğinden fazla sorumluluğun altına girebilir.
  • Hislerin peşinden gidenler, realist yorumların kurbanı olabilir.
  • İstemsiz olsa da bir şekilde yapılan kulisler üçüncü kişilerin kulağına çalınabilir. “Yerin kulağı vardır.” günleri geldi.
  • Çocuklarına eğitim konusunda öğüt vermek isteyen aileler, yersiz kaygıları dindirebilecek. Aile içindeki güven duvarlarını örebilenler Yeniay’ın kazananı olacak.

Koç Yeniay'ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç: Yoğun geçen bir aya başlarken düşüncelerinizle barışmak isteyeceksiniz. Dişler ve baş ağrısı özel tedavi yöntemlerine başvurmanız konusunda sizi ısrarcı bir yapıya büründürebilir. Yeniay burcunuzdayken kulağınıza daha önce duymadığınız bazı sırlar çalınabilir.

Boğa: Aklınızda ne varsa Nisan ayında yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha fazla arada bırakmak yerine yolunuzu çizip, önünüze bakmanın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlayacaksınız.

İkizler: İşlerinizi düzene sokmak ve maddi gücünüzü yeniden kazanmak için kolları sıvayacaksınız. Cildinizde oluşabilecek rahatsızlıkları doğal kürlerle aşabileceksiniz diyor gök kubbe…

Yengeç: Ailenize bile anlatmakta güçlük çektiğiniz bazı durumlar olsa da gücünüzü toplayacak, cesaretinizle erdemli bir görüntü çizmek isteyeceksiniz. Derdini anlatmayan derman bulamaz sözünü kendinize hatırlatacaksınız.

Aslan: Hedefleriniz doğrultusunda hayaller kuracağınız Nisan ayında, sosyal çevrenizden ne kadar uzaklaşabileceğinizi birebir tecrübe edeceksiniz. “Hayır” demeyi öğreneceksiniz diyor Koç Yeniayı…

Başak: Gece gündüz emek verdiniz… Bunun en çok da siz farkındasınız. Ateş burcundaki Yeniay, emeklerinizin karşılığını sonuna kadar alacağınızı işaret ediyor. Geriye dönüp bakmayacaksınız.

Terazi: Düşüncelerinize kulak vermek, kalbinizi ön plana çıkarmak ve hislerinizle hareket etmenin ne kadar farklı yollara çıktığını yeniden anlayacaksınız. Analitik düşünme stiline az da olsa mola vereceksiniz. Anı yaşayacaksınız.

Akrep: Soru, cevap maratonuyla başlayacak Nisan ayında sorgulama yetinize ne kadar başvurabilirseniz, o kadar başvuracaksınız. “Beni daha tanımadınız” sözünü en çok siz zikredeceksiniz.

Yay: Harcamalarınız, planlarınız ve gelişiminiz Nisan ayında tam gaz devam ederken, kendi işinizle alakalı önemli haberler alabilirsiniz. Atacağınız bir imzanın sonuçları beklediğinizden daha önemli olabilir, dikkat! Yeniay uyarıyor.

Oğlak: İçinde bulunmak istediğiniz ortamlara ne kadar erkenden katılmak isteseniz de dış etmenler yüzünden, geç kalma maratonuna katılabilirsiniz. Alerjik problemler için doktor kontrolünü daha fazla bekletmeyeceksiniz.

Kova: İhtimal vermediğiniz olayların içinde kendinizi bir anda bulursanız şaşırmayın. Çünkü ateş burcundaki Yeniay, hızlı akan yaşamın getirilerini gözler önüne serecek. Eklem ağrılarınız hareket alanınızı kısıtlayabilir. Ani hareketlere dikkat!

Balık: Rotanızı kendiniz çizecek, kimseye kendinizi anlatmak zorunda hissetmeyeceksiniz. Sizi anlayan kişilere daha çok sarılırken, yalnızlığınızı doğru değerlendireceksiniz. Verimli vakitleriniz çoğalacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

16.03.2022

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...