Yükleniyor . . .

2022 YENGEÇ BURCUNDA YENİAY

2022 YENGEÇ BURCUNDA YENİAY

29 Haziran Çarşamba günü sabaha karşı saat 04:52 sularında 7 derecede Yengeç burcunda Yeniay meydana gelecek. Mistik, ılımlı ve kapsayıcı Yeniay’ın yanında iyicil gezegenlerin de aktif rol alacağı gökyüzü şölenine tanıklık edeceğiz. Siyahın ve beyazın iyiden iyiye ayrıştığı bir yılın ortasından geçerken, 2022 yılının en faydalı, en yapıcı Yeniay’ı ilaç gibi gelecek, herkese deva olacak.  

İyicil Gezegenler İş Başında!

Su burcunda gerçekleşecek Yeniay, Yengeç’in ilk evrelerini temsil ediyor. Yani, Güneş su burcunu henüz yeni misafir ederken meydana geliyor olacak. Yeniay gerçekleşirken, anın yükselenini Yengeç burcu yönetecek. Bu durum etkisini ikiye katlayacağını işaret ediyor.

  • Algılarımızı yeniden düzenleyecek.
  • Tüm yakın temasları gözden geçireceğiz.
  • Birimizi değil, hepimizi ilgilendirecek.
  • Tüm evren kaygı ve endişeleri ile yaşamaya devam ederken, kavganın ve şiddetin bir nebze biletini yani hızını da kesecek.
  • Günlük işler, sorumluluklar, ödevler, yaşamın içindeki yenilikler, yeni heyecanları ve telaşları temsil edecek.
  • Koruyucu, kapsayıcı ve şifacı bir Yeniay evresi olacak.

Ay, Jüpiter, Venüs, Güneş, Jüpiter El Ele

2022’nin en güzel, en verimli etkilerine sahip olacak gökyüzü ile karşı karşıyayız. Yeniay, dünyanın kavgalı, hiddetli, sinirli, sıkıntılı, sabırsız ve tahammülsüz akan zamanını yavaşlatacak, sakinleştirecek ve sırtını sıvazlayacak. Ay, Jüpiter, Venüs ve Güneş 7 derecelerde Yeniay ile iletişim kurarken iyicil gezegenlerin rolünü göreceğiz. Eski alışkanlıklar, düzen ve geride kalanlarla birlikte yeni umutlar beslenecek. Yengeç burcunda Yeniay, bir dönemi kapatırken, bambaşka bir sürecin haberciliğini yapacak.

  • Mezuniyet törenleri,
  • Biten ödevler, projeler, sınavlar,
  • Müjdeli birliktelikler,
  • Evlilik yoluna giden ilişkiler,
  • Bitti sanılan ilişkiler yeniden canlanacak.

Eliyle Yapanlarla Diliyle Yıkanları Göreceğiz

Yeniay gerçekleşirken, şans gezegeni ve aşk gezegeninin iletişimi; 29 Haziran günü yeryüzüne iyiliği, merhameti ve duyarlılığı yağmur olup yağdıracak. Gezegen konumlarının iyicil tavırları, insanların üzerindeki kara bulutların tek tek aralanmasına da yardımcı olacak. Emek verenlerin ortaya çıkacak olması, dayanışmaya, yardımlaşmaya ve bireysel yaşamlara şekil verecek. Ama tabi sivri dilli olanların kıracağı potlar, mistik gökyüzünün çatısı altında böbürlendiklerini de ne yazık ki ortaya koyacak.

Yeniay’da Hangi Konular Öne Çıkacak?

Gökyüzü merhamete teslim olduğunda şakayla karışık yapılan konuşmaların içerisinde tevazu olmadığını bizlere gösterecek. Çocuklar, eğitim, okullar, akademik dünya, yüksek eğitim birimleri, enstitüler ve öğretim görevlileri, unvanlı eğitimciler ve yardımcıları geniş bir alanda gündemde olacaklar arasında yer alıyor. Her köşe başında insanları ilgilendiren konular olurken, eğitimle ilgili düzenlemeler hepimizi şaşırtacak. Yeniay’ın etkileri bunlarla da sınırlı kalmayacak. Gelişmeler bazen evi, haneyi, yuvayı ilgilendirirken bazen de yan komşuyu, yakın akrabaları ve aileleri işaret edecek. Görünmeyenler görülecek, konuşulmayanlar konuşulacak, saklananlar açığa çıkacak. Ancak her şeye rağmen aydınlatan yüzüyle Yengeç burcunda Yeniay herkese iyi gelecek.

Yeniay’da Dilden Dökülecekler!

  • Nişanı büyük bir şey yapmayalım.
  • Düğün yapmayalım, sade bir nikah yapalım.
  • Bu sene bu evi alamayız.
  • Eski kiraladığımız yerden yazlığı kiralayamayacağız.

Yeniay Dünya’yı Dört Döndürecek! Ülkemizin Yüzünü Güldürecek!

Gökyüzü suya teslim oluyor. Yeniay oluşurken tepe noktasını Balık burcu temsil edecek. Ülkemiz ve dünya için bolca su ve deniz konularını ifade edecek. Denizleri, deniz yollarını, kanalları, çevre ve iklimsel konuları gündemine alacak. Yeniay’ın içinde bir de Neptün gerilemesi gizleniyor. Bu da geçmişte gündeme gelmiş, denizlerle, kanallarla, sınırların korunmasıyla ilgili konuların yeniden konuşulacağını, masaya yatırılacağını işaret ediyor.

  • Her yanı denizlerle çevreli ülkemizin, liman şehirlerinde büyük projelere imza atılabilir.
  • Yol ve köprü geçişlerinde fiyat değişikliği olabilir.
  • Ülkemizde yer alan fabrikalar, atık koşulları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı aracılığıyla kısıtlamaları gündeme taşınabilir.
  • Bu bağlamda birçok üretim sahası yeni yaptırımlarla birlikte denetlenebilir.
  • Dere ve göl çevrelerine açılan ihaleler sosyal medya gündeme düşebilir.
  • Kanal İstanbul projesi farklı ülke liderlerinin ve basının dilinde yer alabilir.
  • Ukrayna’nın Karadeniz’e bıraktığı mayınlar, yalnızca ülkemizin ardından Karadeniz’e kıyısı olan diğer ülkelerde de (Bulgaristan, Gürcistan ve Romanya) görülebilir
  • Yeniay, Azak denizinden Kerç Boğazı’na kadar olan bölgeyi dünya basınına taşınacağını vurguluyor.

Zaman Ötelemiş Olsa da Sonuç Değişmez

Dünyanın değişimini kabul edenler de olacak kabullenmeyenler de. Bu süreçte birçok ülke liderinin tavrı ve davranışı daha sert tepki toplayacak. Kendilerine inanan, partilerini, düşüncelerini savunan hatta taraftar olan kitlelerin memnuniyetsizliği gözlenecek. Bu döngüde herkes konuşacak. Deyim yerindeyse hepimiz havanda su döveceğiz… Özellikle de NATO, BM, DSÖ gibi ulus üstü kurumlar…

Yengeç burcunda Yeniay Burçlara Etkisi

Koç: Ailenizle ilgili gerginliğin temelinde üçüncü sahsıların olduğunu fark edeceksiniz. Olduğunuzdan daha yapıcı tavırlar sergileyeceksiniz.

Boğa: Arkadaşlar ve kardeşlerle mesafeli olanlar zincirleri kıracak. Sebepsiz yere uzak kaldığınız kişilerle yeniden görüşeceksiniz.

İkizler: Güven sorununuzu aşacaksınız. Para ve değerli eşyalarınız konusunda ailenizin sizi koruduğunu fark edeceksiniz.

Yengeç: Bazı kişilere karşı gösterdiğiniz alınganlıklar bitecek. İletişimde aksayan sebepleri itiraflarıyla öğreneceksiniz.

Aslan: Kendinizi soyutladığınız, içten içe küstüğünüz dostlarınızla yüzleşmeler mantığınıza da uyumlu gelecek.

Başak: Kalabalıklara girmek bu dönem size iyi gelecek. İnsanların arasını yapacaksınız. Sev gitsin sloganı dilinizden düşmeyecek.  

Terazi: İşte sizi destekleyen ve köstekleyenler yer değiştirecek. İyilik göreceğiniz kişiler arasında zamanında ön yargılı olduklarınız da var.

Akrep: Uzakta yaşayan arkadaşlar, aile ve iş birlikleri duygusal açıdan perçinlenecek, alışverişleriniz artacak.

Yay: Hukuk, adalet, miras ve tazminat gibi konularda sizi haksızlığa uğratanların kimler olduğunu öğreneceksiniz.

Oğlak: İkili ilişkilerde ve ortaklığı temsil eden her alanda yeni oluşumlar sizi heyecanlandıracak.

Kova: Üretken olduğunuz bir döngüye giriş yapıyorsunuz. Bu süreçte gösterdiğiniz emekler karşılık bulacak.

Balık: Karşılaştığınız aksiliklerin nedenlerini daha net şekilde görebileceksiniz. İnsanlarla ilgili peşin yargılarınız sürpriz gelişmelerle değişebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

19.05.2022

 

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...