Yükleniyor . . .

2022 TEMMUZ AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 TEMMUZ AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2 senedir kapanan dünyaya inat, insanlığın sokağa taşacağı bir aydan geçiyoruz. Daha çok seyahat edene, ülke değiştirene, taşınana, ertelenen düğünlerin yapıldığına ve birçok organizasyonun gerçekleşmeye başladığına tanıklık edeceğiz. Anlayacağınız yazın etkisini doruklarımıza kadar hissedeceğimiz bir aya adım atıyoruz.

5 Temmuz’da Marsın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, kendi gündemimizle daha fazla meşgul olacağız. Yazlıkları ile uğraşan, duygusal konulardan çok eviyle veya tatiliyle uğraşan kişilere şahitlik edeceğiz. Bu ayın özünde kişisellik hâkim olacak. Temmuz ayı hepimizi kişisel alanlarımıza döndürecek. Yorgunluklarımızı, dağınıklıklarımızı toplamak isterken önceliğimiz kişisel alanımız ve aktivitelerden başka bir şey olmayacak.

Olayları Kontrol Edemediğinde Kendini Kontrol Eden Kazanır!

Bu ay içerisinde meydana gelecek değişimler, ilk anda olumsuz gibi görünse de etkisini zaman içerisinde gösterecek. Fark edeceğiz ki hayatta her şeyin bir şekilde yerinin doldurulduğu gibi her deneyimin de başka bir şey öğrettiğini daha açık şekilde deneyimleyeceğiz. Gündelik hayatta sıkça kullandığımız iyi ya da kötü kavramları, karşılaştığımız olaylar ve yaşadığımız deneyimlerin bizi nasıl bir yola doğru götürdüğünü anlamlandırabileceğiz.

Eski Eşyalarından Vazgeçen, Eski Düşüncelerinden Vazgeçer

13 Temmuz’da Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Oğlak burcundaki Dolunaylar her zaman serttir. Dolayısıyla da tecrübeli olan, tecrübelerini hayata geçiren, geçmişinden ve geçmişine tutunmadan hayatını yeni ve farklı olgulara götürüp, sürükleyebilenler bu döngünün kazananı, ayakta duranları olacak. Yeni umutlarına, hayallerine ve hedeflerine tutunabilenler ve buna çaba gösterdiğini fark edenler olduğunu 13 Temmuz’da toprak burcunda meydana gelecek Dolunay ifade edecek.

Su Akıp, Bu Sefer Yolunu Bulamıyor

Hızlı hareket eden Merkür ve Venüs, suya teslim olmuşken, kültürel aktiviteler daha fazla ön plana çıkacak. Her köşede toplumsal bir organizasyona tanıklık edeceğiz. Kimisi karbon ayak izini konuşurken kimisi de konserden konsere koşacak. 22 Temmuz’a kadar su burcunda konumlanan Güneş de bu iki gezegene eşlik ederken, suların kalitesine hep birlikte kafa yoracağız. Sudan bulaşan hastalıkları da saptamaya çalışacağız. Diğer yandan da kişisel hayatlarımızda vücudumuzdaki ödemler, kilo verme konusunda sorun yaşayanlar, ailede yaşı büyük olan kişilerin eklemler ile ilgili yaşadığı problemler karşımıza çıkabilir. 2022’nin Temmuz ayı gezegen konumları yer gök su diyor! .

Odak Noktamız Değişiyor

Gezegenler Yengeç burcunda hiyerarşi kurduğunda, kendimizi çok fazla anlatmamanın faydalarını göreceğiz. Ben şöyleyim, şunla konuşuyorum, bunla tanışıyorum diye anlatılan bilgilerin, çok farklı şekilde kullanıldıklarına şahit olabilirler. Bu kelimeyi kıskançlıkla açıklayamayız elbette. Kelimenin ve içerdiği anlamın herkesin literatüründe çok farklı yoruma dönüştüğünü de fark edeceğiz. Lafın yanına laf ekleyenlerin başımıza ne gibi işler açtığını da fark edeceğiz. Özellikle 22 Temmuz’a kadar yapılacak düğünlerde karşılaşmalar, tesadüfler ve dedikodular gündemi oyalayacak. Ama 22 Temmuz’dan itibaren Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ve ardından 28 Temmuz’da bir de Aslan burcunda Yeniay’la gökyüzünün sabit burçlara teslim olacak olması ile birlikte herkes kendi alanına odaklanacak. Kimin ne dediği önemli olmayacak, yaptığımıza odaklanacak, somut isteklerimizi ardı ardına sıralayacağız. Burada eşlerin işleri zor. Çünkü verilen sözler tutulmazsa, Güneş Aslan seyrinde konu büyüyebilir diyor gökyüzü. Kendini ifade etme konusunda sorun yaşayanların, deyim yerindeyse lafı ağzında geveleyenlerin soğukkanlılığı dikkat çekecek.

  • Buralarda en çok konuşacaklarımız, ortaklık, aile, miras ve hak konuları olacak. Özellikle 2016’dan bu yana süregelen, anlaşmazlıklara çözüm gelebilir. Ortaklı iş, şirket ve fabrika gibi yapılar varsa, hiçbir konunun çözümsüz kalmayacağını işaret ediyor gök kubbe.

Kişisel Hayatlarımızda Hangi Detaylara Kafa Yoracağız?

  • Evlerine tadilat yaptırmak isteyenler ön plana çıkıyor.
  • Estetik operasyonlar bu ay içerisinde en çok konuşulanların başında gelebilir. Özellikle de yüz ile ilgili operasyonlar.
  • Kış setleri kenara çekilmiş, yerini yaz setlerine bırakmışken, dijital platformların yeni projelerine dair anekdotlar karşımıza çıkabilir. Medya içerik tarafına çok daha ağırlık vermeye başlayacak. Farklı organizasyonların içerisinde farklı ilgi alanlarının da artamaya başladığına tanıklık edebiliriz. Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerin zorbalığa dönüştüğüne şahit olabiliriz.
  • Konserlerde ekrana gelecek ilginç konuşmalara ve ilginç görüntülere de şahit olacağız.
  • Hiç ummadığımız kişilerin hamilelik süreçlerine dair haberler alabiliriz.
  • Hamilelik süreci içerisinde olanların duygusal olarak bu ay daha huzurlu ve dingin günler yaşayacağına tanıklık edebiliriz.

Bu Ay Kimler ve Neler Konuşulacak?

  • Psikologlar/Terapistler
  • Dişçiler
  • Düğünler
  • Öğretmenler
  • Gençler
  • Sivil Toplum Kuruluşları

Temmuz Ayının Inleri

  • Dijital platformlar, sahiller, düğünler, konserler, alım-satım konuları, kültürel aktiviteler, tadilat ve bakım konuları, estetik

Temmuz Ayının Outları

  • Kapalı alanlar, tek başına sosyalleşme, para biriktirme, mobil uygulamalar, spor karşılaşmaları, bankacılık uygulamaları, kripto paralar

Bu Günlerde Harekete Geçin!

  • 5 Temmuz, 11 Temmuz, 12 Temmuz, 22 Temmuz 30 Temmuz

Bu Günlere Dikkat!

  • 2 Temmuz, 8 Temmuz, 13 Temmuz, 16 Temmuz, 20 Temmuz, 31 Temmuz

15.06.2022

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...