Yükleniyor . . .

2022 ŞUBAT AYINDA NELER OLUYOR?

2022 ŞUBAT AYINDA NELER OLUYOR? 

Gökyüzü, yeryüzünde neler olmaz ki dedirtecek!

Hazır mısınız? 

2022 yılının ikinci ayına merhaba diyoruz. Retrolar bitti, artık önümüz açıldı dediğimiz tarih ise 5 Şubat olacak. İkilemlerimizin çok olacağı, zıtlıkları hatta ironileriyle bol bir Şubat ayı geçireceğiz. Gökyüzünün suya teslim olduğuna, 18 Şubat’tan sonra tanıklık edeceğiz. Ayın ilk günlerinde Kova burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeniay’ın yanı sıra Satürn’ün de bu burçta hareket ettiğini göz önünde bulundurursak; olmazlar da olurmuş diyeceğiz.

Dünyanın Havası Değişiyor

Mavi gezegen oldu mu size beyaz gezegen.

Şubat ayındaki gezegen geçişleri, ilk olarak iklim konusunu daha da gündeme getirecek. Yaşadığımız gezegenin hangi yöne gittiğini, ülkemizin değil, birçok ülkenin de karlar altında kaldığını, dünyanın iklim mücadelesiyle baş başa olduğunu göreceğiz. Donan denizlere şahit olurken, insanoğlunun beyaz örtü ile olan savaşına tanıklık edeceğiz.

Bu ayın gökyüzü hareketlerinin yeryüzüne taşıyacağı diğer bir konu ise hava taşımacılığı olacak. Sabit burçlarda konumlanan gezegenler ile birlikte, bu sektörün sekteye uğrayabileceğini göreceğiz. Bu durum yalnızca ülkemiz için değil, bütün dünya için geçerli. Komşumuz Yunanistan’da da hava muhalefetinden etkilenen hava sahaları olduğunu ve ödenen bedelleri de öğreneceğiz.

Havacılık sektörü ile ilgili yeni düzenlemeler gündemde olsa da insanlığın iklim krizi ile karşı karşıya olması bugünlerde en büyük sınav olacak.

Şubat Ayında Neler Konuşulacak? 

  • Hukukçular
  • Endüstri mühendisleri
  • Kamuda yetki sahipleri
  • İnsan kaynakları müdürleri
  • Finans müdürleri
  • Döviz büroları

F-35’LER BİZİM OLACAK

4 Şubat’ta Güneş Satürn kalbinden geçecek. Bu da yönümüzü yine F 35’lere çevirecek. Hatta 25 Ocak’ta Amerika’ya ait F-35 uçağı, Güney Çin Denizi’nde tatbikat adı altında gemiye iniş yaparken düştüğü haberi yapılmış olsa da gerçek ortaya çıkacak. Bu durum kaza olup olmadığı sorularını sorduracak. Detayları bize gösteren ise Yeniay olacak. Ülkemizin en çok konuştuğu konuların başında gelen F-35’ler ile ilgili “2022 Sıfırdan” kitabımda günün birinde mutlaka envanterimize dahil edeceğimizi kaleme almıştım. Her ne kadar konu bizden bağımsız olsa da bunların hepsinin ardışık olduğunu unutmayın. Pasifikte düşen F-35 uçağı, yılın sonuna doğru bu uçakları alacağımızın haberciliğini yapabilir. Astroloji detayları birleştiren yegâne puzzle’dır.

Ülkeler Örgütleniyor 

Amerika’nın ülkemizle ilgili diğer bir gündemi ise F-16’lar. Amerika’nın F-16’ları verme yoluna bu döngüde gireceğine şahit olacağız. Çünkü ABD, ülkemizin başta Çin ve Kore olmak üzere diğer ülkelerle yakınlaşmasını istemeyecek. Ülkelerin gruplaştığı bir yıldayız. Bu durumla baş edemeyen liderler ise ardı ardına istifa edecek. İstifalar, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ile sınırlı kalmayacak.

Dünya Zelenski’nin Çığlık Seslerine Tanık Olacak

15 Şubat itibariyle düz seyre geçip, tekrar Kova burcunda konumlanmaya başlayacak olan Merkür, deyim yerindeyse geçtiğimiz 20 günde olup bitenleri “dejavu” misali tekrar yaşatacak. 24 saatte değişen siyasi gündem, bu döngüden çok etkilenecek.

Ülkemizde gündem Ege Denizi olurken, dünyanın konuştuğu konu ise Rusya ile Ukrayna arasındaki “Soğuk Savaş” olacak. Rusya adım adım dünyanın gözü önünde NATO’ya kafa tutarak, Ukrayna’yı işgal edecek. Her ne kadar Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, panik yok şeklinde açıklamalarıyla gündeme gelse de dünyayı yardıma çağıracağı çığlık seslerini bir anda duyabiliriz. Ülkemiz bu iki ülke arasındaki gerilimi düşürmeye çalışsa da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, ülkemizin hısmı mı yoksa hasmı mı olduğunu 16 Şubat’ta Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay ile birlikte öğreneceğiz.

Hepimizi İyileştirmek İsteyen Bir Gökyüzü ile Karşı Karşıyayız!

Takvimin en kısa ayının yeryüzüne neler taşıdığının listesini çıkarmak yazarken bana, yaşarken de hepimize bir miktar zor olacak gibi geliyor. Ama zordan zor doğmayacak. Zorluk çıkaranların itibar kaybettiğini, yanlış yöne doğru yol aldıklarını göreceğiz. Bununla bitecek mi, hayır. Alanında profesyonel olsa da amatör ruha bürünüp alanını, bölümünü revize edenlerin ise önü daha da açılacak. Hepimizi iyileştirmek isteyen bir gökyüzü ile karşı karşıyayız. Ama bu sefer ki gezegen hareketleri, “Neler Oluyor” sözünü toplumda hepimize söyletecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.01.2022

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...