Yükleniyor . . .

2022 ŞUBAT AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2022 ŞUBAT AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! 

Gecenin Gezgini Ay

Astrolojinin yapı taşlarından bir tanesini oluşturan Ay, gök ilmi ve inceleme alanında öncü olarak sayılan Mısır Mitolojisinde de yer almaktadır. Ay Tanrısı olarak bilinen ve Mısır Mitlerinde Khonsu olarak resmedilen karakter, bir diğer namıyla da gezgin olarak tanınır. Bu da Ay’ın belli dönemlerde Yeniay ve Dolunay yapma serüvenini açıklar bizlere. Mitolojiye göre Khonsu bilgeliği ve spritüal öğretileriyle önemli bir karakterdir. Dünya’nın yaratılmasında öncü etkilere sahiptir. Canlı yaşamının yaratılmasına da vesile olmuştur. Bugün bile Karnak’ta tasvirleri bulunan Khonsu, kapsayıcı, koruyucu ve şifa veren etkilerle de anlatılmıştır. 

Khonsu (Ay Tanrısı) hakkında en çok bilinen hikayelerden bir tanesi de Yunan mitolojisindeki karşılığı Hermes olan Thoth ile yaptığı iddiadır. Khonsu, Thoth ile senet denilen eski bir oyunu oynarken kaybetmesine karşılık ışığının bir kısmını vereceğine dair Thoth ile bir iddiaya girmiş, kazanan Thoth olunca Khonsu bir ay boyunca yeryüzünü aydınlatan o ihtişamlı ışığından mahrum kalmış. Bu ışığın tekrardan vuku bulması için de bir ay beklemesi gerekiyormuş. Kimi inançlara göre Ay’ın dünyaya yaklaşıp uzaklaştığı, Dolunay ve Yeniay evrelerine girdiği dönemler bu iddia yüzünden meydana gelirmiş.

Şubat’ın Kapısında Bir Yeniay Var!

Ağrılarımızı üstümüzden alacak, dünyamızı değiştirecek günlerin eşiğindeyiz. Yıllar öncesinde “Kader Yeniden Yazılıyor” adlı kitabımı kaleme alırken, sarı rengin ayrılıklarına düşeceğimizi anlatmaya çalışmıştım. Bugünleri kaleme almam o günlerde düğümlenen, virüse, pandemiye teslim olan dünyamızı özgürlüğe açacak.

Ne Zaman: Yeniay, 1 Şubat Salı günü İstanbul/Türkiye enlem ve boylamına göre saat 08.45’te, 12 derecede gerçekleşecek.

Şubat ayının bilinmezlik kapıları aralanırken kendinizi hangi gün, hangi saat aralığında iniş çıkışlardan alı koymanız gerektiğini aşağıdaki çizelgede adım adım veriyorum. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat! 

Şubat’ta Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

4 Şubat Cuma

11:39 -  16:56’

   

6 Şubat Pazar 

19:19’dan

7 Şubat Pazartesi

00:52’ye kadar

9 Şubat Çarşamba

07:46 – 13:26

   

11 Şubat Cuma

10:21’den

12 Şubat Cumartesi

01:26’ya kadar

25 Şubat

Cuma  

07:22 – 19:22 

   

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

29.12.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...