Yükleniyor . . .

2022 MART AYINDA NELER OLUYOR?

2022 MART AYINDA NELER OLUYOR?

Benzer Kişiler Farklı Sözler

Mart ayı diğer aylardan çok daha başka bir bahara taşıyacak hepimizi. İçinde hem pandemi özgürlüğü var hem de savaşın gölgesi var. Kişisel hayatlarımızda ise derdimize deva olacak düşüncelerle kendimize sözler verirken belki de ilk defa karşılaşacağımız olaylara da tanıklık edeceğiz. Bir yanımız özgür olmak isteyecek bir yanımız da dünyanın dört bir yanını sorgulayacak. Mart ayı, ülkemizin 26 sınır kapısını sıkı sıkıya kapatacağı belki de tarihteki en büyük günlerini yaşayacak.

Coğrafya Kader Mi Değil Mi Göreceğiz 

Türkiye, yıllardır beklediği Avrupa’nın gözbebeği konumuna gelirken, bir anda NATO üyesi olduğu akıllarına gelecek. Nasıl mı? Avrupa büyük bir göç alacak. Burada da Türkiye’den yardım isteyecek. NATO ise yıllardır naz yaptığı F-35 konusunda adımlar atarken, Amerika’nın Türkiye’ye uyguladığı yaptırım politikaları esneyecek. “Kime ne oldu da biz bu kadar kıymetli olduk?” derseniz; Mart ayında Venüs ve Mars Kova burcuna geçerken, Rusya ve Çin elbirliği ile dünyaya her köşeden meydan okuyacaklar. Bu da bir anda Avrupa Birliği’ne girme meselesini önümüze getirirken ülkemizdeki mültecilere yapılan ödeme yardımının da önü açılacak.   

Üretmekten Başka Çıkış Noktamız Yok! 

Mart’ın başı farklı sonu farklı. Dolayısıyla 1 Mart’ı başka, 6 Mart’ı başka olaylara gebe. 18 Şubat tarihinden 13 Mart’a kadar olan kavuşumlar bizi başkalaşım evresine sokacak. 2022’nin gökyüzü gündemi nereleri iyileştirecek diye düşünüyorsanız bunların cevabı Mart ayının içinde saklı. Gerek sosyolojik gerek ekonomik yaşanan bu yıkımların inşasına önce yatırımlarla başlanacak. Doğu bölgemizde tarım ve hayvancılık alanında verimi ve ticareti artırmak adına köklü çözümlerin temelinin atıldığını göreceğiz. Fırat ve Dicle gibi iki büyük nehri coğrafyasında barındıran Doğu Anadolu'nun, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık açısından en önemli bölgesi bir kez daha hatırlanacak.  

  • Sulama tesisleri ve kanalları,
  • Hayvan üreme tesisleri,
  • Endüstriler,
  • Doğu illerimizin öneminin artışı,
  • Gelişen tarım teknolojileri,
  • Ülkemizin genç nüfusu,
  • Dur durak bilmeden artan metropol nüfusu

ve bunun gibi birçok yapıdaki hareketlenmeleri seyir ederken, modern insanın plaza yaşamından sıyrılmak isteyip, kolektif olaylara yöneleceği bir süreç söz konusu.

3 Mart’ta İki Malefik Gezegen Kavuşacak

Bu sıradan bir kavuşum değil. Önümüz, arkamız toprak ananın mükemmelliğine sobelenecek. Üretme kavramı belli kişilerden çıkıp hepimizin derdi olacak. Gökyüzündeki bu kavuşum ile beraber memleket meselesi dediğimiz sorunlara daha çok eğileceğiz. Devlet bu alandaki birçok konuda maddi desteğini ortaya koyarken, devlet arazilerinin halka kiralanma sisteminin önü açılacak. Bu sadece ülkemizle sınırlı kalmayacak. Her yerde göreceğiz. Örneğin dünyaca bilinen markaların, tarım için ülkemize yatırım yapmak istediğine şahit olabiliriz.

  • Üretim tesislerinin ülkemizin Doğu bölgesine kayması, gençlerimiz için bir iş fırsatı haline dönüşebilir.
  • Teknolojiye entegre olan tesisler, yeni iş kollarının doğmasına ön ayak olacak.
  • Milenyum döneminin modası olan kozmopolit şehirlerin artık göç verdiğini, ilk medeni toplumların ortaya çıktığı Mezopotamya’ya dönüşe tanıklık edeceğiz.
  • Ülkemize atıklarını geri dönüştürmek isteyen şirketlerin dışında tarım için atılım yapmak isteyen markaları da getirecek.

2022’nin Mart ayında savaşın göbeğinde olsak da insanımız toprağına sarılacak.

Açılın! 2022 Geliyor 

Avrupa ülkelerinin birbirinden farklı planlarını dünya medyasından okurken, güncel kalmanın da ne kadar zor olduğunu fark edeceğiz. Dijital dünyadaki gücünü çeşitli manipülasyonlar için kullanan haber ajansları birbirinden farklı skandallar ile gündeme gelebilir. Bir yandan da siyasi alanda bizimle didişmek için elinden geleni yapan 1977 doğumlu Chiron’u Koç olan Macron’a da bir haller olacak. Fransız markaları, Türk pazarında ara üretime girmek için adımlar atacak.

  • Polonya’nın yükünü hafifletmek için farklı alanlara yatırım yaptığını zaman içerisinde daha net göreceğiz.
  • Ülkemize son 10 yıldır sadece atık dönüştürücü bir fabrika gibi bakan Avrupa ülkelerine “dur!” diyeceğiz.
  • Batı’nın Doğu bölgesine olan bu ilgisi sadece demografik değişim olarak yorumlanmayacak. Organik gıda gibi global konulardan haberdar olacağız.
  • İnşaat sektöründeki malzeme ve inşa teknikleri değişime uğrayacak. İnsan sağlığına ve doğaya duyarlı inşaat malzemeleri ülkemizin yeraltı zenginliklerinden çıkacak.

İnsanlık Doğayla Barışmak Zorunda Kalacak

Mart ayında hem biyomedikal şirketlerinin gerçek amaçlarını öğrenecek hem de çeşitli tesislerden insan sağlığına zararlı olan maddelerin atılmasını doğaya yapılan suikast olarak sosyal medyadaki viral videolarla pekiştireceğiz. İnsanoğlu artık duyarlı bir gazeteciye dönüştüğünü kendi de fark edecek. Soracak, araştıracak ve iz sürecek. Ülkemizde ve dünyada doğaya zarar veren tesislerin itibar kaybını bahara kucak açtığımız günlerde göreceğiz.

Sebepler Usulca Ortaya Çıkacak

Son yıllarda yaşanan, hayvanlar alemini etkileyen biyolojik çalışmaların yöntemleri sorgulanacak. Bilinmeyen tüm yöntemlerin içerikleri kamuoyu ile bir şekilde paylaşılırken “Olaylara farklı yönden mi bakıyoruz?” sorusunu soracağız. 

  • Kimyasal böcekler; Türkmenistan, Özbekistan ve Kırgızistan gibi ülkelerin tarım alanlarında görülebilir.
  • Dünya 2012’de sözde kıyameti beklerken Şi Cinping’in o yıl koltuğa oturması aslında bir tesadüf değildi. Tıpkı maya takvimini anlayamadığımız gibi Çin halkı da kendi liderlerinin farklı bir misyonu olduğunu 2012’de anlayamamıştı. Fakat 2022 yılının Kova kavuşumu gökyüzünde yaşanırken, yeryüzünde Çin halkı etik değerlerini ne kadar kaybettiklerini hatırlayacak.
  • Sosyal medya tüm gündemi yeniden belirleyecek.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz 

01.02.2022

 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay, 18.19’a kadar boşlukta hareket edecek. Baş ağrısı hepimizin derdi. İfşa olan mesajlar gündeme bomba gibi düşecek. Evliliğinde sorun yaşayanlar, gemileri yakmaya karar verebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...