Yükleniyor . . .

2022 MART AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2022 MART AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Kurt da Yaşlanır

Yunan mitlerinde birçok hikâye ile karşımıza çıkan Kronos, bir yanıyla baş kaldırışı bir yanıyla da bereketi temsil eder. Yazgısında sürekli sorunlarla boğuşan Kronos, babasına uyguladığı zulmün aynısını kendisi yaşadığı anda bereketin tüm dünyaya yayılması adına bir döngünün başlangıcına ön ayak oldu.

Elinde daha önce görülmemiş bir orakla simgelenen Kronos bu Orak ile babasına zarar vermiş ve tahtın sahibi olmuştur. Güce olan düşkünlüğü ile bilinen Kronos, babası Uranüs’ü devirdikten sonra bu makus kaderi bir gün kendisi de yaşamaması için tüm çocuklarını ortadan kaldırmak istedi. Zeus hariç. Zeus’ta günü geldiğinde babası Kronos’u diğer kardeşleri olan Poseidon ve Hades tarafından Tartarus’a (Yunan Mitolojisinde derin bir mahzenden oluşan kadim bölge) hapsedilmiştir.

Madalyonun İki Yüzü

Bunların dışında ele aldığımızda astrolojide de karşımıza çıkan Kronos, gezegenlerdeki eril gücü simgeler. Zirve, hırs, şüphe ve maskülen kavramlarını içinde barındıran Kronos anlatısı, otorite figürünü de simgeler. Rasyonalite, pratiklik, bereket ve çalışkanlık temaları da Kronos’u tasvir eden diğer ögelerden bir kaçıdır. Bunu toplumsal olarak evin kötüsü, elin iyisi olarak yorumlayabiliriz.

Mart Ayı Yeniay İle Başlıyor

2022’yi sıfırdan başlatacak günlerin kapısı 2 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek Yeniay ile açılacak. Güneş ve Ay, bir devri kapatırcasına su burcunda el elle tutuşacak ve son burca yerleşirken, arka planda diğer gezegenler onlara semazen gibi eşlik edecek. Venüs ve Mars, 27 derecede kavuşurken, aynı zamanda Plüton da 27 derecede olacak. Bu açının alameti farikasını sonucunu öngöremediğimiz gündemler ortaya çıkaracak.

Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, 2 Mart Çarşamba günü İstanbul/Türkiye enlem ve boylamına göre akşam saat 20:34’te, mucizevi bir açı olan 27 derecede gerçekleşecek. Ama saat: 23:00 sularında ise Merkür, Satürn kavuşumu ve arkasında da Mars – Plüton kavuşumu Kronos’u iyiliğin en iyisini, kötülüğün en kötüsünü görmemiz için elinden geleni yapacak.

Mart ayı, özgürlüğün kapılarını zorlarken kendinizi hangi gün, hangi saat aralığında iniş çıkışlardan alı koymanız gerektiğini aşağıdaki çizelgede adım adım veriyorum. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat! 

Mart’ta Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

1 Mart Salı

03:59 -  23:53

   

10 Mart Perşembe 

18:41’den

11 Mart Cuma

09:24’e kadar

15 Mart Salı

12:54’ten

16 Mart Çarşamba

06:58’e kadar

24 Mart Perşembe

15:59’dan

25 Mart Cuma

00:55’e kadar

28 Mart

Pazartesi  

17:11’den 

29 Mart Salı

07:32’ye kadar

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

01.02.2022

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...