Yükleniyor . . .

2022 KOVA BURCUNDA DOLUNAY

2022 KOVA BURCUNDA DOLUNAY 

Dolunay gökyüzünde gezegenlerin kurduğu koalisyona eşlik edecek. Dolunay hava grubunun eril burcunda yaşanırken, anın yükseleni ise Yengeç burcu olacak. Diğer bir yanda da Venüs Aslan burcunda hareket edecek.

Kova Dolunay’ı, Uranüs’le de ilişki kuracak. Bu ilişki, Dolunay’ın sabit fikirliliğe dair emareleri içerisinde barındıracak. Bu Dolunay, yıkıcı bir Dolunay olabilirdi ancak Merkür’ün Başak burcunda hareket etmesi, yıkıcı etkinin önüne geçecek.

Kova Burcunda Dolunay Ne Zaman Yaşanacak?

Dolunay 12 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile saat 03.35’te yaşanacak.

Mavi Gezegenin Ateşi Çıktı

Kova burcunda yaşanacak Dolunay ve Merkür’ün Başak burcunda hareket etmesi, akıl tutulmalarını engelleyen bir gökyüzü olayına şahit olacağımızı işaret ediyor. Dolunay, hava ile ilişkili her konuyu gündeme getirecek. Bu da demektir ki öncelikle hava sahaları olacak. Hemen arkasından Güneş ve Venüs’ün Aslan burcunda hareket etmesiyle birlikte yangınları gündeme getirecek. İklimin bizi yavaştan yavaştan değil de kitleleri etkileyecek ve ibreleri zorlayacak derecede karşımıza çıkacağını işaret ediyor. Kova burcunda yılın tam orta noktasında, güneşin en tepe noktasında konumlandığı noktada, ayın en heybetli, en parlak noktada dünyaya yaklaşmasının bir sebebi, bir nedeni de bize getirileri ne olacak diye sormak olacak.

Dolunay, Bizi Hangi Dertlerle Yüzleştirecek?

  • Ülkemizin, jeopolitik ve stratejik konumunu daha çok konuşacağız.
  • Masaya oturduklarımızın arkadan ne işler çevirdiğini daha net anlayacağız.
  • Astana masasında konuşulanların pratiğe dökülüp dökülmeyeceğini algılayacağız.
  • Sosyal medyalarda en çok gündemi değiştiren konularla karışılacağız.

Merkür Başak’ta olduğu için Dolunay’da dezenformasyonun en tuhaf şekli ile karşı karşıya kalacağız. Ama yalan haberin hemen arkasından doğru haber de gelecek.

Dolunay Döngüsünde Neleri Konuşacağız?

  • Türkiye’de iç turizm kısıtlı geçecek olsa da dış turizmin daha da artacağını Dolunay işaret ediyor.
  • Ülkemizdeki santraller konuşulacak. 
  • Robot dönemi olduğunu vurgulayacağız.

Gerçeklerin Ortaya Çıkmak Gibi Bir Huyu Vardır

Gündemde bir anda provakatif olaylara şahit olabiliriz. Bir tarafta çok ilginç olayları gözlemlerken, toplumsal kavganın uç boyutlara vardığını videolardan izleyeceğiz. Siyasetçilerin iddialı konuşmalarını karşımıza getirecek yine Dolunay’dan başkası olmayacak. Herkes denge oyunlarını bozmayı amaçlarken, aynı zamanda da kim neyi anlatmak istiyor konusunu masaya yatıracağız. Gerçekler kulaktan kulağa yayılacak. Fısıltı haberlerinin, aslı astarı var mı yok mu diye araştırmadan dezenformasyonun içine çekileceğiz. Siz siz olun niye tepki vermiyorsun yorum yazmıyorsun paylaşım yapmıyorsun diyenlere tav olup kök kuyuya düşmeyin.  

  • Tarikatlardaki denge oyunları bozulacak.
  • İstanbul sözleşmesi idam anayasasıyla yarıştırılacak.
  • Siyasetteki kutuplaşmayanlar ortaya çıkacak.
  • Dış politikada ülkemizin hem üzen hem de kazandıran konular olduğunu öğreneceğiz.
  • Ülkemizde bankalar / bono sistemi kur korumalı mevduatlar konuşulacak.

Dolunay’ın Kova Burcunda Yaşanması Ne Anlama Geliyor?

Kova Dolunay’ı, dünyanın her köşesinde teknoloji ve bilimin kıyasıya rekabetini ortaya koyacak. Teknolojinin geldiği noktalar dudak uçuklatırken, düşüncelerimize müdahale eden sistemlerden de haberdar olacağız. Girdiğiniz sitelerden reklamların sizi takip etmesi eskide kaldı dedirtecek Dolunay’da saf tutan Satürn Kova retrosu! Öyle ki tarayıcı üzerinden aradığınız, indirdiğiniz her sayfanın yanı sıra duygularınızı yönlendirmeye yönelik haberlerin seçilerek önünüze getirip, okumaya iten Google algoritmasıyla tanışacağız.

Zaman Hızlanıyor

Hepimiz birer veriyiz ve artık ışık hızından bile daha hızlı hareket edeceğimizi sanarak yeni bir dünyaya itiliyoruz. Elimizin altındaki teknoloji sadece bilgi akışı değil, hayatı kolaylaştıran öz kaynaklarımızı artıran, gün geçtikçe kaslarımız haline dönüşen sitemin içinde koştuğumuzu fark edenlerin bakış açılarına kulak vereceğiz. İnsan kendi bilinmezliğini dipsiz bir arayışta gibi sürdürmesi ve buna rekabete dönüştürmesi, yüz yılık buluşların bile yıllar içinde çözüldüğünü görmemizi sağlayacak. Bunların başında ise sesten iki kat daha hızlı yolcu uçaklarını gündeme gelecek.

Kova Dolunay’ında

  • Bilim adamlarının açıklamaları, teknolojinin önündeki yeni buluşlar, yapay zekayla birlikte gelişen robot tanıtımlarına tanıklık etmekten öte seçilen pilot şehirlerde sergilenecek. Uçan insanları görme zamanı diyor Kova Dolunay’ı…

Dolunay Dünya’nın her köşesinde heybetini ve parlaklığını cömertçe sergileyecek. Gündelik hayatta dikkat çekeceği noktalar ise;

  • Klimalara
  • Telefonlara
  • Yanlış bluetooth bağlantılarıyla olmadık görüntülerin başkalarının eline geçmesine
  • Herkesin gizli bir ajandası olduğu fikrinin yaygınlaşmasına
  • Mutfak araç gereçlerinde sorunlara
  • Akılı otomobillerin akıl almaz sorunlarına
  • Diş sorunlarına ve diş malzemelerindeki fiyat artışlarına
  • Birleşen, ortaklık kuran güzellik salonları ve esnaflar olacak.

Kova Burcunda Dolunay'ın Burçlara Etkisi

Koç: Yaz mevsiminin son ayı içerisinde yaşanacak Dolunay, sosyal hayatınızı mercek altına alacak. Bu döngüde yeni arkadaşlıklar kurabilir, beklenmedik ilişkilere de şahitlik edebilirsiniz.

Boğa: Dolunay, kariyer yaşantınızı mercek altına alacak. Çalışmayan Boğa burçları bu döngüde iş başvurularınız ile ilgili geri dönüşler olabilir.

İkizler: Sabırsız yanını daha net görecek ve çevrenizdekileri bu sabırsızlığın ile sınayacaksınız. Çevrenizde size dair minik dedikodular yapıldığına dair haberler kulağınıza gelebilir.

Yengeç: Havanın sabitinde meydana gelecek Dolunay, meraklı yanınızı ortaya çıkaracak. Gökyüzü bu döngüde araştırmacı bir kimliğe bürüneceğinizi işaret ediyor.

Aslan: Karşıt burcunuzda meydana gelecek Dolunay, kaygılarınızı ortadan kaldıracak. Maddi konularda birikimleriniz varsa, değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Başak: Girişken bir ruh haline sahip olacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar cesur hissedebilir, daha önce başarı sağlayamadığınız konulara yönelebilirsiniz.

Terazi: Eğer devam eden ilişkiniz var ve çeşitli sorunlarla baş ediyorsanız, Dolunay sorunların geride kalacağını işaret ediyor. Eğer yalnız iseniz beklemediğiniz bir anda aşk kapınızı çalabilir.

Akrep: Ailevi konular karşınıza gelebilir. Beklenmedik diyaloglara ve sorulara maruz kalmanız sizi şaşırtacak. Dolunay, içerisinde bulunduğunuz hukuksal konulardaki süreçlerin bitebileceğini de işaret edecek.

Yay: Eğer ticaret ile uğraşıyorsanız, sizin için başarılı bir döngü olacağını işaret edecek. Ani kararlar almayı tercih etmeseniz de sizi acele etmeye zorlayacak kişiler olabilir.

Oğlak: Dağınıklıkları toparlayacaksınız. Hava burcunda yaşanacak dolunay, ketum tavırlarınızda yumuşama olacağını, aile içerisindeki küslüklerin sona ereceğine dikkat çekecek.

Kova: Burcunuzda yaşanacak Dolunay, hedeflerinizi belirlemenizde yardımcı olacak. İddialı konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Hayatınızdaki yenilikler ile herkesin gözü üzerinizde olacak.

Balık: Hızla akan hayatın arasında durup nefes almanız gerektiğini hatırlayacaksınız. İşlerinizle ilgili meşguliyetinizi azaltacak ve çevrenizde olup bitenlere kulak vereceksiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

27.07.2022

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...