Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA

2022 GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA

Astrolojide yaşamı temsil eden Güneş, 20 Mart günü Türkiye enlem boylamına göre saat 19.30’da Koç burcuna geçecek. 20 Nisan tarihine kadar ateş burcunda seyredecek olan Güneş, doğanın yeniden uyanışına tanıklık etmemize öncülük edecek. Baharın ilk ışıklarını karşılarken, aynı zamanda Merkür Jüpiter kavuşumunu da yaşayacağız. Yalnızca toprak uyanmıyor aynı zamanda Astrolojinin de yeni yılı olarak bildiğimiz Bahar Ekinoksu geliyor.

Yeni Bir Döngüye Giriyoruz  

20 Mart tarihinin akşam saatlerinde Güneş batarken, Koç burcu takım yıldızına geçmesi sizi ikileme düşürmesin. Yeniden ayağa kalkmaya teşvik eden bir gücü simgeleyecek. Bir yandan özgüvenin inşası için şevk verirken, bir yandan da harekete geçmekte de zaman kaybetmek istemeyeceğiz. Karmanın günleri bitti, bireysel etki bir yana sıra kolektif etkinin yayılmasında.

Ölüm Yoksa Umut Var

İlkbahar’ı savaşın gölgesinde karşılıyor olsak bile dünyanın yavaş yavaş iyileşmesine, geçmişten gelen dertlerin çözülmesine, üstü kapalı sorunların ortaya çıkmasına yardım edecek Güneş’in Koç burcunda konumlanması. Bizleri geri planda tutan maskeleri, sosyal mesafeleri, evde karantina serüvenlerini ortadan kaldıracak. Dünya şifasına kavuşacak, yaralarını sarmaya başlayacak. O uyanıp koşmak için bugünü beklerken siz siz olun umudunuzdan ödün vermeyin. Çünkü umudumuzu kaybetmek için dünyanın dönmesini engelleyip her türlü savaşı ve angaryayı sırtımıza yüklüyorlar. Geçmişe takılı kalmayın, eden bulur savaşına son verin. Sessizlik değil elbet, ancak bir şekilde ses çıkarmak tahayyüle ışık tutar.

Deliye Bal Tattırmışlar Çarşıda Katran Bırakmamış  

Dost meclisinde alınan kararları masada bırakmayın, harekete geçin. Çünkü dünya verilere teslim olurken ritüellerle kendini kandıranları değil, aksiyonda olanları destekleyecek. Evet hepimizin iyi sözlere ihtiyacı var. Ama şu kanma meselesinden bir vazgeçelim artık! Biz gerçekten uzaklaştıkça gerçekler ağırlaşıyor bir fark edelim. Kendi frekansınızı kendiniz yükseltebilir, yine kendiniz dağıtırsınız. Aynı şekilde inancınızı da kendiniz toparlar, kendiniz yıkarsınız. Ama enerji, ritüel, tılsım ve büyü ve dahasından medet umanlardansanız, gelin yol yakınken vazgeçin. Çünkü hurafelere tabi olmayanlar kazanacak.

20 Mart, 20 Nisan tarihleri arasında Güneş, Koç burcunda hareket ederken iradesini diri tutup, nefsini köreltenler yeniden başlama fırsatları bulacak.

  • Kendinize daha çok saygı duyun.
  • Gelişime odaklanın ve ona doğru rota belirleyin.
  • İnançlarınızı sadeleştirin.
  • Çocuk yanlarınıza sıkıca sarılın.
  • Olmayanı geride bırakmayı kabul edin.

İçimizdeki Kıpırtının Adı, Bazılarımızın İse Kaygı Sebebi

Bir yanda Balık Stelyumu öte yanda Merkür Jüpiter kavuşumu derken, toprağın bu aralar sebepsiz artçılara eşlik etmesinin de neticesidir kim bilir. Cefadan kurtulacağız ama bir anda da sefa günlerine düşmeyeceğiz. Çabalamak ve gayret göstermek için kendimizle birlik olacağız. Dünyanın derdinin komşular olduğuna tanıklık edeceğiz. Daha duyarlı daha sağduyulu günlere yelken açacağız. Bir merceğin altına aldığımız gerçeğe, daha da yaklaşacağız.

Güneş Koç Burcundayken Burçlar

Koç: Geçmişten gelen yaraları bir kenara bırakıp, yenilendiği haliyle sahaya çıkacak.

Boğa: Hislerini baştan tanımlarken, mantığının duvarlarını yıkmamaya özen gösterecek.

İkizler: Tutkusunu ve umudunu canlı tutarken inancını güçlendirecek.

Yengeç: Geleceğini kendi elleriyle kuracak, köklü değişimlerden geçmeye daha hazır hissedecek.

Aslan: Düşe kalka geldiği yerleri unutmayacak. Kendisine minnet duyacak.

Başak: Çok çekti, çok yoruldu, artık izlemeye geçti.

Terazi: Hataları kabul etmek de erdemdir. Asıl başarı bu hataları kabul edip çözüme yürümektir.

Akrep: Tecrübelerinin öğretilerine daha sadık kalacak ve geleceğini harmanlarken ustalıkla kullanacak.

Yay: Kendi hikayesini ilgilendirmeyen konularda arabuluculuğu üstlenmediği gibi merakının da peşinden gitmeyecek.  

Oğlak: Mücadelesi devam ededursun mucizeleri de yaşamaktan geri kalmayacak.

Kova: Zayiatlarını hesaplamayı bırakıp, durulma zamanının geldiğini hissedecek.

Balık: Doğrularıyla yanlışlarını ayırmak isteyecek.  

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

01.03.2022

 

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...