Yükleniyor . . .

2022 DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA

2022 DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA

26 derecede Terazi burcunda yaşanacak Dolunay, büyük günler bir anda gelir sözünü hepimize hatırlatacak. Kolektif etkisi yüksek olan 7. Burçta gerçekleşecek Dolunay, birimizi değil, hepimizi ilgilendiriyor. Sebebi ise, Nisan’ın tam ortasındayken ülkemizin haritasında Merkür ve Satürn’ü ile iletişim kuracak olması.  

Ne Zaman Meydana Geliyor?

16 Nisan Cumartesi günü, Türkiye enlem ve boylamına göre saat 20:54’te meydana gelecek.

Dolunay Hangi Burçta Yükselecek?

Ay Terazi burcundayken Dolunay’ı oluşturacak. MC noktası (Tepe NoktasıBaşak burcunda olan Dolunay, kısa bir süre önce gönüllerde açılan yaraları, tartışmaları iyileştirecek, çözebilecek.

Şok etkisi yaratacak günlere gebeyiz. Hazır mısınız? Neler olabilirin ön görüsü;

  • Türkiye ve Yunanistan’ın Ege Denizi üzerindeki navtexleri ardı ardına gelirken, gemilerin birbirine nota verdiğine şahit olacağız.
  • Biz bir savaşın içine mi çekiliyoruz, sorusunun cevabını ararken, ekonomiye yansıması ise şok etkisi yaratacak.
  • Türkiye siyasetine damga vurmuş kişilerin ani sağlık sorunlarını konuşacağımızı işaret ediyor.
  • Denize döşenen mayınların boğazları nasıl etkileyeceğini kestirmemiz zor. Bu konudaki gelişmeler ülkemizin kendisini koruması için öne çıkacak. Kimler Türkiye’ye kafa tutar, konuyu yanlış anlar deneyimleyeceğiz.

Yaşlı dünyanın yükünü bizlere hatırlatacak hava burcundaki Dolunay yalnız değil. Mücadele gezegeni Mars, su burcunda hareket ederken, denizlerle ilgili aklınıza gelecek her türlü konuyu masaya yatıracak. En önemlisi ise İstanbul’u tam anlamıyla konuşmaya başlayacağız. İstanbul’un tarihi mekanlarından tutun da kent anayasasından Kanal İstanbul projesine kadar İstanbul’u ele aldıran günlerin eşiğindeyiz.

Bu Dolunay’ın yönü ve anlatmak istedikleri farklı olacak. 27 derecede üst üste yaşadığımız Dolunay serisinden ayrışıyor olmamız bu Dolunay'ın havasının, suyunun ve sonuçlarının çok başka olacağını işaret ediyor. Hepimizin üstündeki ataleti hatırlarken, sanki bir el dokundu da dünyada, özelikle de ülkemizde dev bir demografik değişim oldu diyeceğiz. Avrupa’nın farklı ülkelerine taşınan Ukraynalılar bir yanda, ülkemize büyük göç aldığımız Afgan mülteciler diğer yanda… Bu Dolunay’ın basıncı gözle görülen sessiz bir insan yer değişiminin ilk belirtilerini görebileceğimizi işaret ediyor. Bunun küçük sinyallerini göreceğimiz toplumsal tepkileri okusak da asil ırk ve kültür kavramının kırılması için yapılan bir ön çalışma olduğunu anlatanların sayısı artacak.

Geleceği Projekte Eden Gerçeği Görür

Artık her ülke kendi kültürüne, hayat akışına göre yaşamayı bırakıyor gibi bir alt başlık oluştuğunu önce Avrupa’da duyacağız.

Dolunay’ın Ruhunda Neler Var?

  • Gençler, kadınlar ve eğitimle alakalı gelişmeler
  • İnternet, dijital platformlar, yazılımlar ve girişken kişiler önem kazanacak.
  • Atak, öfkeli, sinirli, ani ve tepkisel davranışlar da artış gösterebilir.

Anahtar Kelimeleri Neler?

  • Savaş, mücadele, gençler, eğitim, liderler, dijital, kadınlar, yasalar, haklar, markalar, global şirketler, spor, spor kulüpleri, su ve denizler, araştırma firmaları, anket şirketleri,

Dolunay Hangi Gezegenlerin Etkisi Altında, Neleri Etkileyecek?

Jüpiter’in Neptün’ e yakınlık kurduğu Dolunay, bir tarafta bilinmeyenleri, bir tarafta şaşıracağımız konuları sıralayacak. Bizi bir film karesine layık görenler yüzünden son derece garip gelişmeler yaşanacak.  

Dolunay’da anın yükselenini Akrep yönetecek. Birbirlerine meydan okuyan gezegenlerin yanı sıra Güneş-Venüs 45’liği de söz konusu. Yaralı evlilikler, bitmeyen davalar, velayet davaları biraz daha farklı bir seviyeye taşınabilir.

Jüpiter- Neptün kavuşumu markaların yapılarını ve bütçelerini daha çok konuşmamıza neden olacak. Özellikle savaşın nelere gebe olduğuna işaret edecek. İlk defa topları, tüfekleri daha çok dünya basınında göreceğiz.

Merkür-Uranüs gibi hızlı hareket eden gezegenlerin Dolunay ile yakınlığı paranın konuşulacağını ifade edecek. Aynı zamanda eğitim ve sisteme bağlı olarak özel okullar gündemde olacak. Benzer etki markaların medyada savaşa karşı tutumunda gerçekçi mi yoksa sanal mı olduğunu gösterecek. Uranüs ile Merkür’ün etkileşimi futbol dünyasını büyük ölçüde etkileyecek transferleri de işaret ediyor.  

Dolunay’ın hızlı gezegenlerle teması dijital konulara da göz kırpıyor. Yayın hakları ve dijital opsiyonları konu edecek.

Topluma Yansımaları Var Mı?

Hepimiz aynı bir çuvalın içine düşmüş ve yuvarlanıyor gibi hissedeceğiz. Bu yüzden;

  • Aynı şeylere sevinip, aynı şeylere üzüleceğiz ve sinirleneceğiz,
  • Öfkenin dozu da çözümü de keskin olacak,
  • Eğitimdeki sistem değişikliğine uyum gerekecek,
  • Neyi neden yaşadığımız daha çok ortaya çıkacak,
  • Avrupa’daki stokçular yaygınlık gösterebilir,
  • Çin'in stoklarını neye göre yaptığını fark edeceğiz,

Bir Kuş Misali Gagasıyla İnce İnce Yuvasını İşleyenler De Olacak Tırnakları Kanayan Da…

Bize biçilen kolektif kaderimizde hep beraber aynı pencereden bakmaya başlayacağız. Dünya bir yandan savaşırken bizler pratik çözümlerin peşine takılanların ülkesi olarak nam salacağız.

Dolunay’ın Kaybedeni-Kazanını Var Mı?

  • Zalimin daha zalim olduğunu göreceğiz,
  • Her şey sayılar ve veriler üzerinden gidecek,
  • Yüzeysellik tuhaf bir şekilde artacak,
  • Haklı mağdur olurken, haksız daha korunup itibar kazanacak.
  • Kimlerin bu durumları gündelik hayata indirgediğini ve sıradanlaştırdığını tekrar konuşacağız.

Ne Öne Çıkacak?

  • Markalar, marka yöneticileri, liderler ve gençler.
  • Kadınları konuşacağız.
  • Markaların kadınlar üzerinden yaptıkları yönlendirmelerin şekli ve tarafları dikkat çekecek.  
  • Fark yaratan meslekler yavaş yavaş ortaya çıkacak.
  • Eğitimde çizgi dışı başlıklara imza atacak Dolunay.
  • Dijital organizasyonlar önem kazanacak.
  • Derin yoksulluk, yeterli beslenemeyen çocuklar

Bu Dolunay Neleri Çözebilir?

  • Öncelikle yıllardır boşanma davaları olanlar, velayet, miras davaları sürenler, üst mahkemeye giden dosyalar çözülebilecek.
  • Toprak davaları, çetrefilli miras konuları, bağış davaları, bekleyen itirazlar şekil alabilir.

Hava burcunda gerçekleşecek Dolunay, son 2 yıldır yaşadığımız pandeminin aslında nörolojik etkileri olan ve algıyı kısan yan etkilerini ortaya çıkarması Oscar töreninden tutun da sokaktaki insanın bile şiddete neden eğilim gösterdiğini gözler önüne serecek.  

Dolunay’da "Yapma!"

Koç: Her duyduğuna inanma

Boğa: Aniden stil değişikliğine gitme

İkizler: Bonkörlüğün sınırını aşma

Yengeç: Kendini geri plana atma

Aslan: Uyumadan önce saatlerce telefona bakma

Başak: Eşyalarını ortada bırakma

Terazi: Israrcı olma

Akrep: Bilmiyorum demekten korkma

Yay: Aynı şeyleri sürekli dile getirme

Oğlak: Beslenme kurallarını askıya alma

Kova: Kafana göre ilaç kullanma

Balık: Baş ağrılarını hafife alma

 

Astrolog Zeynep Turan

28.03.2022

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...