Yükleniyor . . .

2022 BOĞA BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI (YILIN İLK TUTULMASI)

2022 BOĞA BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI (YILIN İLK TUTULMASI)

Boğa burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, 30 Nisan’da Türkiye-İstanbul enlem ve boylamına göre saat 23:27’de 10 derecede gerçekleşecek.

Parçalı Güneş Tutulması sırasında Venüs-Jüpiter 27 derecede su burcunda bir kavuşum oluşturacak. Su burcunda aktif olan gezegenlerin tutulma esnasında bu denli faal olması dönüşümü körükleyeceğini işaret edecek. Yılın ilk tutulması manevi duyguları ön plana çıkaracak. Din ve dil ile bütünleşen toplumsal yapılandırmaların altını çizecek. Türkiye’den gözlemlenmeyecek tutulma, Güney Amerika, Antarktika, Pasifik bölgesinde etkili olacak. Arka planda Stelyum oluşturan su grubunun burçları, denizler özelinden siyasi yansımaların devamına vurgu yapıyor.

Dünya’da Neler Olacak?

Bu yüzyılda yaşanmaz artık dediğimiz ne varsa yeniden oluyor. Salgın, savaşlar, ırkçılık, mülteciler, göç yolları ve beyin göçü gibi. Rusya-Ukrayna savaşının neticesi üçüncü dünya harbine doğru uzanır mı sorusunu Güneş Tutulması bizzat ifade edecek. Savaş bir anda bitmeyecek. İnsani koridorlar açılsa da Ukrayna’yı maalesef yeni Suriye’ye çevirmek üzere olduklarını gözlemleyeceğiz. Rusya, Ukrayna’yı işgal etmek için çıktığı bu yolda hedef değiştirecek. Avrupa ülkeleri ile savaşa tutuşurken, Avrupa’nın ortasında Rusya – Ukrayna savaşına dahil olan ülkeleri göreceğiz. Polonya!

  • Avrupa’nın sığınmacı ve mülteci statüsündeki vatandaşlara dil, ırk ve renk ayrımı yaptığını fark edeceğiz.
  • Bir yandan ülkemize gelen Ukrayna ve Rus halkı arasında farklılıklar gözlemleyeceğiz.
  • Ukrayna’dan ülkemize sığınan halk ile Rus oligark’ları aynı bölgelerde farklı yaşamlarda göreceğiz.
  • Savaş insanları ülkelerinden ayırırken, başka topraklarda uzlaşmak zorunda bırakacak.
  • Birçok Rus oligark özellikle Antalya bölgesinde büyük yatırımlara soyunacak. Hatta bazı spor kulüpleri, transfer etkileri bu kişiler sayesinde el değiştirebilir.

Daha nelere tanıklık edeceğimizi Güneş Tutulması ve yansımaları işaret edecek.

Ey Türkiye’m! Ne Gördüm Deme, Daha Yolun Başındayız.

  • Öncelikle azınlık cemaatleri ve ibadet alanları tutulmanın gündeminde olacak. (Türkiye)
  • Ülkemiz Rus’un zenginiyle Ukraynalının fakirinin karşı karşıya geldiğini, savaşını buralara kadar taşıdığını fark edecek.
  • Suriyeliler ve Afganların bu döngüde birbirilerine saldırdığına da tanıklık edeceğiz. Toplumsal olarak çektiğimiz derdin yanı sıra bu saldırıların videolarını çeken de bizler olacağız.
  • İklim ve doğal afetler tutulmanın gözlenebilen bölgelerini etkisi altına alacak. (Güney Amerika)
  • Denizlerde korsan baskınları ve işgalleri gündeme gelecek. (Afrika, Pasifik)
  • Tatbikat çatısı altında ülkelerin birbirine yaptığı gövde gösterilerine tanık olacağız. (Rusya)
  • Boğa burcundaki tutulma, süregelen savaşın ne kadar daha büyüyüp, yayılabileceğini gösterecek.
  • Covid-19’un verdiği zayiatları gerçek rakamları ile okuyacağız.
  • Kuantum bilimi bir anda dilimize düşecek, bilim adamlarını bu günlerde daha çok konuşmaya başlayacağız.
  • İlaç firmalarının kazanımlarını, hangi projelerin ya da yatırımların işe yaramadığını öğreneceğiz. 
  • Seçim vaatleri iyice şekillenebilir.
  • Partilerin adayları netleşebilir.
  • Mecliste yumruk yumruğa kavgalar çıkabilir.
  • İş birliği güç birliğine dönüşebilir. Küçük ölçekli birçok şirket iflas açıklarken, ortaklık yapan güç birliği yapacak. 

Okuyun, Okutun, Planlayın

30 Nisan Cumartesi günü meydana gelecek tutulma esnasında gizlenen bir Yeniay var. Anın yükselenini ise Yay burcu temsil edecek. Bu bir nevi hukukun, adaletin üstünlüğünü ifade edecek. Yüksek öğrenimin, beyin göçünün, dini yapıların, önemli ve süreli davaların sonuçlarını işaret edecek. Gezi davası gibi geriye dönülen konuların aşamalarını izleyeceğiz. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması, affı konuşulacak. Gazeteciler, davaları devam edenler ve yeni durumlar da söz konusu olabilir.

Toprak Burcunda Meydana Gelen Güneş Tutulması Ne Anlatacak?

Topraktan geldik, toprağa gidiyoruz gerçeği dönüşümün, güvenin ve yeni düzenin gidişatını işaret edecek. Eli maşalı, tepkili, yıkan insanlara tanıklık etmeye devam edeceğiz. İnsanlar birbirleriyle uğraşmayı sürdürecek. Geri noktaya gelen ilişkiler daha keskin ve kavgacı olacak. Sosyolojik olarak dünyanın neresinde olursanız olun, insanların kendilerini ifade edişlerinde şiddet ve kaba kuvvet olduğunu göreceğiz.

  • Davranış bozukluklarına yeni tanılar gelecek.
  • Okullardaki maske kullanımı kaldırılacak.
  • Güvenmek her zamankinden daha zor olacak.
  • Kardeşi kardeşe düşüren para konuşmaları artacak.
  • Menfaat evlilikleri, düzen insanlığı artacak.
  • Ünlü evlilikleri artacak.
  • Bedensel ve mental yorgunluk büyüyecek.

Kolektif etkileri kaleme alsam da bu tutulmada birinin yaşadığını aslında hepimiz yaşayacağız.

Mars’ın Eşlinde Güneş Tutulması!

Bu bölüme biraz eğilmek isterim. Sebebi ise Mars’ın bu tutulmayı başı boş bırakmayacağını düşünüyorum. Mücadele gezegeni arka planda dönen hesapları okumamıza sebep olacak. 11 derece ile tutulmaya yandaşlık yapacak.

  • Avrupa’da yaşanacak sokak çatışmalarını, gösterileri ve protestoları ifade edecek.
  • Türkiye’de benzer sahnelere şahit olabiliriz.
  • Etki ve tepki meselesi tüm dünya halklarını, ekonomik, kıtlık ve yoksulluk olarak etkisi altına alabilir.
  • Yangın haberleri, termik santraller, elektrik şebekeleri, doğal gaz, yer altı hareketleri ve yer altı kaynakları gündemde olabilir.
  • Devletin ihtiyacı olan kişilere para yardımı yapması.

Boğa Burcundaki Güneş Tutulmasının Burçlara Etkisi;

Koç; Para yönetimi, güven arayışı ve aileniz için gerekli açıklamaları artık erteleme taraftarı değilsiniz.

Boğa; İlişkilerde ve kariyerde belirsizlikler ve kendinizi sorgulamalarınız bitiyor. Daha kökten ve daha teminatı olan ilişkiler ilginizi çekecek. Burcunuzdaki tutulma kararsızlıkları yıkacak.

İkizler; Ailede hastalık, para ve güven meseleleri gündeminizde olacak. Gizlice halledeceğiniz konular olacak.

Yengeç; Sosyal faaliyetler, duyarlı yanınız, birleştirici gücünüz öncelikle arkadaşlarınız arasında çözümcü olmanızı sağlayacak.

Aslan; Kariyer ve statü konusunda takıntısı olanlar için verimli bir dönemi temsil edecek. Ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Başak; Eğitim, öğrenim, inançlarınız ve yaklaşımınız sizi farklı bilgilere ve kültürlere ulaştıracak. Çok uluslu şirketler ve iş birlikleri için olumlu bir dönem.

Terazi; Hisleriniz ve sezgileriniz bu dönem çok gelişecek. Aileden gelen kaynaklar konusunda daha ilerlemeci bir tutum sergileyeceksiniz.

Akrep; Anlaşmalar ve ilişkiler açısından belirsizlikler kafanızdan siliniyor. Daha tutucu ve sahiplenici olurken aşk’ı derinden yaşayacaksınız.

Yay; Sorumluluk sahibi kişileri, iş planlarını, yardım edeceğiniz kişileri temsil edecek tutulma.

Oğlak; Eğlence anlayışı, riskler, alışkanlıklar ve çocuklar açısından daha temkinli olacağınız bir dönemdesiniz.

Kova; Aile, yuva ve birlik açısından olumlu etkilere sahipsiniz. Toparlayıcı özelliğiniz birçok konuya hakimiyet sağlayacak.

Balık; Yakın çevre, arkadaşlar, iş ve okul çevresi açısından iletişimin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Öğrendiğiniz kadar öğreteceksiniz.

Astrolog Zeynep Turan

30.03.2022

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...