Yükleniyor . . .

2022 ASLAN BURCUNDA YENİAY

ASLAN BURCUNDA YENİAY 2022

28 Temmuz günü Türkiye saati ile 19.54’te 5 derecede Aslan burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay gerçekleşirken anın yükseleni ise Kova olacak. Gökyüzünde sabit burçların en yoğun olduğu bir döngü olurken, bir yanda Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kol kola gezinecek bir yanda da Ay ve Güneş el ele Aslan burcunda seyr-i aleme dalacak. Gökyüzünde böylesine bir cümbüş varken bizler de bugüne kadar anlamlandırdıklarımızı tek tek masaya yatıracağız.

Anın Yükseleni Ne Demek?

Nasıl ki biz doğduğumuzda yükselen bir burcumuz oluyorsa, Yeniay gerçekleşirken, onun da yükseleni var. Aslan burcunda gerçekleşen ve yükseleni Kova olan Yeniay, önce Aslan burcu olmak üzere Boğa, Akrep ve Kova burçlarının haritasında etkili olacak.

En Büyük Destekçimiz Yeniay

Başarısızlık döngüsünden Yeniay’da kurtulacağız. Gökyüzünün desteği üzerimizdeki çekimserliği bir kenara bıraktıracak. Davranışlarımıza koşullar koymayacağız. Denge ile dengesizlik arasındaki öğrenme deneyimi ve fırsatı için kendimize alan açacağız. Belki de hiçbirimiz baştan aşağıya değişemeyiz ama davranışlarımızı değiştirerek, alışkanlıklarımızdan vazgeçebileceğimizi öğreneceğiz, Yeniay fazı bize bunu öğretecek. En ufak zorlukta pes edenlere de hatırlatmalarda bulunacak Yeniay, asıl başarısızlığın işe yaramayan, hiçbir şekilde üretime katkısı olmayan ve sadece eleştirerek zaman kaybetmek olduğunu daha rahat kavramamızı sağlayacak. Kendi kendimizin doktoru olacağız. Reçeteler yazıp, bünyemize göre uygulayacağız. İyi uyumak, iyi beslenmek ve bazı tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmek isteyeceğiz. Eğer sigara, alkol veya şeker tüketimi fazla olan bir burçsanız, Yeniay döngüsünde buralardaki davranışlarınızdan vazgeçmeye yönelik adımlar atmak isteyeceğinizi gökyüzü işaret ediyor.

Bin Kaygı, Bir Borç Ödemez

Aslan burcunun kendine gösterdiği nezaketi göstermek ve belirsizlikleri yaşamaktan kendinizi kurtarmak isteyeceksiniz. Aranızda bağ kurduğunuz dostlarınızla olan kader birliğini de yine bu döngüde düşüneceksiniz. Kaygı, korku duyguları ile yaşamak zorunda olmadığınızı fark edecek ve sizi korkutan anlar hangi alandan geliyorsa bu döngüde vazgeçmek için çaba göstereceksiniz. Hem de kestirip atmadan. 28 Temmuz günü Yeniay gerçekleşirken Jüpiter, Yeniay ve tepe noktasının ortak kurduğu bağa büyük üçgen diyeceğiz. Bu üçgen uzun zamandır iş arayanlara, kendi sektöründen uzakta olanlara, uzun zamandır beklediği konularda haber almak isteyip haber alamayanlara, arafta olup çözülemeyenlere deva ve şifa niteliği taşıyacak. Global dünyada ise müşterinin mutluluğu her zamankinden önemli olacak. Dünyada eleştirmeyen hiçbir varlığın kalmadığını Aslan burcu Yeniay’ı ile öğreneceğiz.

Yeniay’ın Gündeme Taşıyacakları Neler Olacak?

Değişmesi gereken fakat bir türlü harekete geçemeyen kişileri atağa kaldıracak Yeniay ile karşı karşıyayız. Gök kubbe bizleri sıfırdan başlatmak isteyecek.

  • Boş vermişliğin sıkışmasını yaşayanlarla her şeyi biliyorum diyenlerin amalarını dinleyeceğiz.
  • Karmaları bile hatırlatmayacak, zamanın daha da hızlanmasını sağlayacak, ezberleri bozacak ve daha önce yazılmayan, konuşulmayanların yaşandığı bir döngüye evrildiğimizi fark edeceğiz. Güneş Ay ile sabit burçta kavuşurken, diğer yanda da yine sabit burçlarda devrim gezegeni Ay Düğümleri ile kavuşum gerçekleştirecek. Fark edenler ve durumu algılayanlar, yaşamlarında çok büyük bir fırsatların kapısını aralayacaklar.
  • Dünyanın neresinde olursanız olun büyük göçün başladığını gerek iklimsel gerek savaşsal gerekse de ekonomik arayışa düşenin sadece bir ülke veya bir şehre mahsus olmadığını, yaşananların hem siyasi faturası hem de global sıkışmanın getirileri olduğunu kanıksayacağız.
  • Kişisel gelişim uzmanlarının ve Influencer’ların zorlanacağı bir Yeniay döngüsü olabilir.
  • Türkiye’de sosyal medya platformlarına yeni yasal düzenlemeler gelebilir. Kimin, neyi ve nasıl yazacağını anlamaya çalışırken, buralarda peşi sıra ceza alanları da göreceğiz.
  • Instagram’ın dünyanın en büyük satış sitesi olmak için düğmeye bastığına tanıklık edeceğiz. Diğer satış sitelerine rakip olacak altyapıyı çoktan kurduğunu ve bunu da etap etap dünyayla tanıştırırken, içerisindeki CRM’i(veri) de kendine göre kullandığını, öğreneceğiz.

Kaybetmeyi göze alarak yolundan vazgeçmeyenlerin kazandıklarına tanıklık edeceğiz. Olumsuz söylem ve eleştirilere rağmen yoluna devam edenler kazanacakları parkur ile tanışacaklar. 2022 yılının en heybetli Yeniay’ı, kendi doğrusuna, emeğine ve işine sarılanlara destek çıkacak. Onaylanmadan bugüne gelenleri “zamanın onayladığına” şahit olacağız.

Aslan Burcunda Yeniay Burçlara Etkisi

KOÇ: Yeniay cesur tarafınızı ön plana çıkaracak. Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay, sosyal hayatınızdaki iletişiminizi daha da hareketlendirecek. Cesaretinizin sınırlarını zorlayacaksınız.

BOĞA: Ateş burcunda etkili olacak Dolunay, aile ilişkilerindeki kırgınlıkları ortadan kaldıracak. Evlilikler ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.

İKİZLER: Yeniay ile birlikte azminizi rahatça ortaya koyabileceksiniz. Çekimser kaldığınız konuların üzerine kolayca gidecek oluşunuz ve takdir görmenizi sağlayacak.

YENGEÇ: Yeniay Güneş ile kavuşurken kariyerinizi ön plana çıkaracak. Maddi anlamda rahatlayacağınız günler yaşarken, mevcut konumunuzdan daha iyi tekliflerle karşılaşabileceğinizi işaret ediyor.

ASLAN: Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay, dağıldığını düşündüğün hayatına çeki düzen verecek. Arkana yaslanıp, derin bir nefes alacaksınız ve hayatınızdaki tereddütleri ortadan kaldıracaksınız. Sizin için hiçbir konu belirsiz kalmayacak.

BAŞAK: Bir süredir içinizi kemiren kaygıları ateş burcundaki Yeniay ile arkanda bırakacaksınız. Sosyal hayatın adına farklı kapılar aralanacak. Anlık gelişmeleri takip edecek ve sağlam adımlar atacaksınız.

TERAZİ: Ateş burcunda semada yükselen Yeniay, sizi dış ortamlara hazırlıyor. Gezmenin, yolculuk etmenin dışında yeni gruplar ve topluluklarla iletişime geçeceksin. Kariyerinle ilgili ciddi adımlar atarken net kararlar alacaksın.

AKREP: Gökyüzünde zuhur edecek ateş burcundaki etki, aile ilişkilerinde önemli yol kat etmenizi sağlayacak. Eğer evliyseniz ve eşinizin ailesiyle sorunlar yaşıyorsanız suların Yeniay, suların durulacağını ilişkilerinizi gelişerek devam edeceğini işaret ediyor.

YAY: Kısa yolculuklar ve tatiller senin için trend olacak. Birçok yere aynı anda yetişmek seni planlı ve programlı yapacak. Kariyerin ve ev düzenin bozulmadan kendini organize edebileceksin.

OĞLAK: Ateş burcundaki Yeniay’ın etkisi ile iletişim altyapılı konularda karşılaşabileceğin sorunlar, seni hayatının bu alanlarında yeni düzenlemeler yapmaya itecek. Yeniay tutkularını ve hırslarını daha da görünür hale getirecek. Aşk hayatında suskunluğu üzerinizden atacaksınız.

KOVA: Sizi huzursuz eden ve anlamsız çıkışlarını idare etmek zorunda kaldığın kişilerden uzaklaşacaksınız. Eğer uzun yıllar aynı yere seyahate giden biriysen, tam anlamıyla rotanı değiştirecek ve bugünlerde farklı arkadaşlarla birlikte farklı yerleri keşfetmek isteyeceksin.

BALIK: Gökyüzü sana kendini hatırlatacak. Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay sana ne kadar değerli ve önemli olduğunu bir kez daha hissettirecek. Kariyerin adına güzel gelişmeler peşi sıra gelecek. Mesleki bilgisi, imtiyazı ve donanımı olan kişilerden fikirler alacaksın.

05.07.2022

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...