Yükleniyor . . .

2022 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Bir yanımız yazın final ayında olduğunu düşünürken bir yanımız da tüketim çılgınlığının mevsim tanımadığına şahitlik edecek. Tüketim alışkanlığı dağı taşı aşacak. Burada şöyle düşünebilirsiniz, dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın ister metropolde ister kırsalda, tüketim alışkanlıklarının değiştiğini fark edeceğiz. Aynı zamanda emek anlayışının değiştiğini de öyle ya da böyle hepimize kabul ettirecekler. Örneğin, "taklitler aslını yaşatır" mantığını güden bizler, taklitleri görsek de alkışlayıp, göz yummaktan geri durmayacağız. Hal böyle olunca işini çok sevenlerin kabuğuna çekildiğine de bu ay şahit olacağız. Bu ya da şu şekilde aslında taklitlerine değil, emek verdikleri toplumlarına veya çevrelerine kırıldıklarını dile getirecekler.

1 Ağustos’tan Geçit Yok Diyor Gezegenlerin Seyri!

İki dev gezegenin kavuşumu yeni bir devrana geçtiğimizi hissettirecek. Mavi gezegenimizin niçin döndüğünü daha çok sorgulamak bir yana dursun küçükten büyüğe herkesin bir yedek planı olduğunu göreceğiz. 2022’nin Ağustos ayı tüm şaşkınlıkları bertaraf etmeye geliyor.

  • Salgından bu yana bireysellikten sıkıldığımızı fark edeceğiz.
  • Kendimizi tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.
  • Bilgilerimizin eksik olduğunu fark edecek ve harekete geçeceğiz.
  • Kulaktan dolma bilgilerle sağlığımıza, evimize ve özellikle de bakış açımızı yönetmeyeceğiz bunların içinde son yıllarda edindiğimiz ada çayı yakma alışkanlığına ara verebiliriz.
  • Ritüellerden uzak duracağız.

Ağustos İnişli Çıkışlı, Denge Esastır!

İnsanoğlunun bitmek bilmeyen, sahiplenme iç güdüsünü bu ay hepimiz masaya yatıracağız. Kim neyi nasıl yapıyor hepimizin odak noktası haline gelecek. 2022 yılının en sıcak günlerini yaşayacağımız Ağustos ayında, herkes kişisel isteklerini dile getirmek isteyecek. Güven teması ilişkilerde en çok konuşulan konuların başında gelirken, iletişimin gerekliliğini hatırlayacağız.

Öncelikler Belli Oluyor

Yaz mevsiminin son ayı kişisel hayatlarımıza mercek tutacak. Herkes kendi köşesinden olan biteni takip edecek. Önceliği kendisine verecek. Gök kubbenin desteğini burada hepimiz hissedeceğiz. 4 Ağustos tarihinde yöneticisi olduğu burçta konumlanacak olan iletişim gezegeni Merkür, disiplin eksikliğimizi gözler önüne serecek. Aklı yöneten gezegen sadece sorunu göstermekle de kalmayacak, tedavi yöntemlerini de biz farkında olmadan gösterecek. Beni ilgilendirmez, umursamıyorum diyen kişilerin aslında bizlerden daha detaycı olduklarını bir kez daha deneyimleyeceğiz.

Gündemimizde Neler Olacak?

  • Her ne kadar günler öncesinden plan yapmış olsa da son dakika değişen planlarla karşılaşabiliriz
  • Tüketim ürünlerindeki fiyat artışları ve ekonomi
  • Fazlalıkları yardım yerine satacağız
  • Değişen düğün konseptleri ve konserler
  • Evcil hayvanlar
  • Saç sorunları, yağlanmalar ve kaşıntılar
  • Zayıflamak, kilo vermek için kolay yoldan ilaçlara başvuran kişilerin hataların zehirlendiğine dair haberler duyabiliriz
  • Geçmiş konular karşımıza gelebilir, nostalji yaşayabiliriz
  • Yakın arkadaş ortamlarındaki çarpık ilişkiler ve kulisler
  • Mahalleler ve sitede yaşanan tartışmalar

Çok Samimiyet Saygıyı Azaltır!

12 Ağustos’ta havanın sabit burcunda meydana gelecek Dolunay, karanlıkları aydınlıklara çevirmek için adeta hepimize doğum sancısı yaşatacak. Karanlık kolay dağılmaz ama karanlığın dağılması ve karanlığın yırtılması için Güneş’in doğması, şafağın sökmesi gerekir. Dolunay, hiçbir konunun gizli saklı kalmadığını işaret edecek. Aile içerisinde, kardeşlerin birbirinden gizledikleri konular odak noktası olacak. Çıkarlar karşısında herkes kendisini savunmaya geçebilir.

Dezenformasyon Kirliliği Ortadan Kalkıyor

Hepimizin elindeki telefonlarla birlikte gazeteciliğe soyunduğu günlerden geçiyoruz. Ama bu durum dezenformasyonu da beraberinde getirdiği gibi bir gerçek de var. Her ne kadar bu durumla sıkça karşı karşıya kalacak olsak da doğru haber hemen peşi sıra gelecek. Sosyal medya platformlarında asparagas şekilde paylaşımlarla bilgi kirliliği yapanların, diğer kullanıcılar tarafından adeta eleştiri yağmuruna tutulduğunu gözlemleyeceğiz. Bu ay herkes atacağı tweeti, paylaşacağı görseli iki defa düşünecek ve öyle paylaşım yapacak.

Bu Ay Neler Konuşulacak?

  • Alım satım konuları
  • Taşınma, adres değişikliği
  • İlişkilerde kıskançlıklar
  • Sanatçıların sosyal medya paylaşımları
  • Reklam ve pazarlama kampanyaları

Bir Gün Herkes Akrabasına Kızacak!

Mevsim geçişinden önceki son ay içerisinde tatil için fırsat bulanlar bu şansı tepmek istemeyecek. Özellikle yazlığı olan aile büyüklerinin yanına yapılacak ziyaretler, yazlık ya da devremülk varsa onların yanına tatil planları gündemde olacak. Her ne kadar akrabalarımıza nazımının geçtiğini düşünsek de sitem ettirecek davranışlar ile karşılaşabiliriz.

  • Ağustos Ayının IN’leri

Tatil planları, konserler, estetik, spor organizasyonları, fuarlar, kariyer günleri, ticaret, ketojenik beslenme, evcil hayvan, akraba evine tatil,

  • Ağustos Ayının Outları

Yatırım, bankacılık uygulamaları, NFT, ekonomi, internet altyapıları

  • Ağustos Ayında Bu Günlere Dikkat!

1 Ağustos, 2 Ağustos, 9 Ağustos, 16 Ağustos, 24 Ağustos,

  • Ağustos Ayının Bu Günlerini Kaçırmayın!

4 Ağustos, 6 Ağustos, 13 Ağustos, 23 Ağustos, 26 Ağustos,

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

22.07.2022

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...