Yükleniyor . . .

2021 KASIM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2021 KASIM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Sessizlik Bozuluyor

Tepeden tırnağa bütün detaylara dokunan ve sessizlikleri bozmaya gelen bir Kasım ayı ile karşı karşıyayız.  

Kasım’ın Diğer Adıdır Nabza Şerbet Vermek

Bütün yaşanmışlıkları önümüze koyup düşüneceğiz. Yıkıp gitmekle, içimize atıp yutmak arasında tıkanıp kalmaksa bu ayın özünde saklı. Şahit olduğumuz anda durmayacağımız, susmayacağımız olayları, sevdiklerimiz yaşayınca veya yaşatınca çaresizlik duygusunun kursağa takılmasını çok net bir şekilde yaşayabiliriz. Aile içi gerilen hatları dengelemenin yolunu sorumluk almak ya da borç ödemekle değiştirebileceğini sanan kişilerin hüsrana uğradığını görmek uzun sürmeyecek. Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerektiğin düşünüp kabuğumuza çekileceğiz.

  • Dolayısıyla içsel sıkışmaları tetikleyen Kasım ayında farklı çıkış noktaları arayabilir, daha önce deneyiminiz olmayan alanlara ilgili duyabilirsiniz. 

Çizgiler Belli Olacak

Çözümün bir yerlerde olduğunu düşünenlerdenseniz ve bugüne kadar her sorumluluğu aldıysanız sorunun onlarda değil sizde olduğunu fark edeceksiniz.  Bu ay içinde yaşanacak “harekete geçiren” tutulma gönlünüzdeki sis perdesini aralarken dayatılmış korkularınızın bir tek size zararı olduğunu er ya da geç göreceksiniz. “El ne der?” sözünü kendinize hayat felsefesi yaptıysanız aile, akraba ya da yakın arkadaş gibi kişilerin her şeyi gayet rahat konuştuklarını da gözlemleyeceksiniz. Kısacası; sorunu çözen siz, sorumluluk alan siz, elini taşın altına koyan siz, ancak ve ancak kırmızı çizgilerinize uymayanlar da onlar…

“Bir diğer deyişle kendi ağırlığımızı hissettirecek gök kubbe, bunu nasıl yapacak derseniz. Bu sorunun cevabı basit. Uranüs!”

Fark Et, Fark Atmana Gerek Yok!

Önce yaşamı temsil eden Güneş, sonra duyguları temsil eden Ay, sonra ise mücadeleyi, potansiyeli ve gücü temsil eden Mars kafa tutacak dönüşüm gezegenine… Bu kafa tutuş, belki de dünyanın basıncını ortaya çıkarırken bir yerlerde siz bilmeseniz de toprak hareketleri olacak. Ne olursa olsun ilk önce özümüzü fark ettirecek. Eksik listesi sadece çevremizdekilerin davranışları üzerinden oluşmayacak.   10 Kasım’dan sonra kendi eksiklerimizle, gereksiz detaylara verdiğimiz tez canlı tavırlarımızla aslında ne kadar ön yargılı göründüğümüzü de fark edeceğiz. Liste uzun olacak, tabi toplumsal deformasyonu dinlerken tuhaf öfke patlamalara da şahit olacağız.

Akıllara Zarar Bir Gökyüzü

Uranüs devrimlerin rol modelidir. Devirme gücünü Boğa burcunda seyir ederken yüksek devirde tutamasa da bu Kasım ayı için geçerli olmayacak. Çünkü, Güneş, Mars, Merkür ve tutulmadan alacağı destekle hantallığına ara verecek. Bir yandan kötüyü kötüye kırdırırken bir yandan da bu sarmalın nasıl geliştiğine biz bile inanamayacağız. Bu gökyüzü olayı, küçük işletmesi olanları yakından ilgilendirecek. İşletmesinde küçülmeye gitmek zorunda kalanlar yeni ve farklı fırsatları bu geçişle beraber daha iyi analiz edebilecek. Yazılı basın dünyada ve ülkemizde bu aydan itibaren yavaş yavaş tozlu raflara doğru giderken sanat eserlerine karşı bakış açımız kökten değişecek.

Milenyum Çağı’ndan Sanal Müzayedelere

2008 yılında herkesin sorduğu “içerik üreticisi nedir?” sorusu dünyaya şimdilerde ise telif, vergi ve yasaları sorduruyor. Sanal dünyanın, yanında getirmiş olduğu sanal düzenleri de öğreniyor insanoğlu. Sanal vergi müdürlüklerinin, sanal veri bankalarının ve dijital polislerin yer alacağı bu yeni dünyada, en önemli dokunuşlardan bir tanesini de “NFT” ler yapacak. Sanatçılar hünerlerini dijital arenade gösterirken, müzayedeler de sanal dünyanın bir parçası olacak.

Değişim Yakın

Kova Çağı doğarken, tarihin diş geçiremeyeceği eserler 100 yıl sonra okuduğunuzda bile sanatçı ile eseri arasına engel koyamayacak. Adını ölümsüz kılmak isteyenler, yeni dünyada bunu rahatça yapabilecekler. Sanal dünyanın içerisindeki geleceğin tarihi eserleri bir bir doğarken bizler de günden güne evrileceğiz.

  • Hem ülkemizdeki hem de dünyadaki farklı sanat eserlerini görüp bol bol konuşacağız. Özellikle de sosyal medyada…

Kasım ayının tonlarını keskinleştiren sadece devirim gezegenin sahneye çıkması olmayacak. Astroloji’nin kavim yol göstericilerinden olan asteroitler de gök kubbe ile yoğun bir iletişim halinde olacak. İnsanlık dile gelmek için zaman ararken, kendi içinde büyük otağlar kuracak. Söylenmek istenen bir şekilde söylenecek.

Kasım Ayında Neleri Konuşacağız

  • ‘’NFT’’
  • Müzelerden kaçırılan eserleri,
  • Sosyal medya içerik üreticilerini, fenomenleri,
  • İnteraktif Vergi Dairesi’nin internet üzerindeki denetimlerini arttırmasını,
  • KOBİ’leri,
  • Gayrimenkul, arsa, konut alım - satım konusunu,
  • Kredi çeken patronları,
  • Ve Memur alımlarını konuşacağız.

Kasım’ın Sıkıştıran Günleri:

  • 1, 2, 6, 8, 9, 10, 17, 22, 26, 28, 30 Kasım, bu ayın sıkıştıran günlerinden olacak.

Kasım’ın Ferahlatan Günleri:

  • 4, 5, 7, 11, 13, 14, 15, 18, 21 23, 25 Kasım, bu ayın ferahlatan günleri olacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.10.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...