Yükleniyor . . .

2019 AKREP DOLUNAYI

2019 AKREP DOLUNAY'I

18 Mayıs’ta Türkiye saati ile 23:12’de Akrep burcunda gerçekleşmeye başlayacak olan Dolunay, Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor çünkü Türkiye’nin burcunda etkili olacak. Bir de üstüne Dolunay’ın geceye denk gelmesi yine hikmetine sual olmaz günlerinden geçtiğimizi fark ettirecek. Öncelikle bu Dolunay’ın etkisi ile önümüzdeki dört gün boyunca kimseyi ikna edemeyeceğinizi belirtmek isterim. Çünkü bu Dolunay’ın içimizi dolduran tarafından ziyade birçok konuyu incelikle ortaya dökme gibi bir yeteneği var.

Gaflar, insanî değerler bir bir ortaya dökülecek.

Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile herkes geleceğini, kariyerini, parasını, nerede yaşamak istediğini, ne yöne doğru gitmek istediğini düşündürecek. Akrep Dolunay’ına eşlik edecek gezegenler ise aşk ve devrim gezegenleri olacak. Tabi o kadarla da kalmayacak Venüs-Uranüs kavuşumu da gerçekleşecek. Bu kavuşum birçok evlilikte ve ilişkide devrim niteliğinde değişiklikleri de beraberinde getirecek. Bu Dolunay ile yani Mayıs 2019 itibari ile gündem önümüzdeki 120 gün boyunca kadınlar ve çocuklar olacak. Hemen kötüye yormayın. Bilakis iyi yönde olacak. Yer de gök de kadınları, çocukları yoran her türlü olumsuz duruma karşı önlemler alınacağının haberciliğini yapacak.

Ayna ayna var mı benden daha güzeli bu dünyada Dolunay’ı!

Kadınların ve çocukların konuşulmasının yanı sıra güzelliğe ve estetiğe olan ilgi artacak. Ayrıca bir yanda dünyanın savaşları, kavgaları, kaosları konuşularken dünyanın yeni trendi ise beslenme alışkanlıkları ile ilgili olacak. Bu süreçte ismi duyulmuş, çoğu kişi tarafından bilinen beslenme kuruluşlarının da etik olmayan üretiminden işleyişine kadar birçok konuda hesabı ortaya dökülecek. Akrep Dolunay’ı bilinen gıda sektörlerinde yıkım etkisi de yaratacak. Tabi şeri hayra yoracağız. Eğer bugünlerde bu Dolunay’da itibar kaybedecek birini arıyorsanız yiyecek ve içecek sektöründe önde gelen markalar olacağını belirtmek isterim.

Her işte bir hayır vardır.

Sevgili Twitburc okurlarım eğer siz yiyecek ve içecek sektöründe çalışıyorsanız ya da bu sektöre ait markaların reklam işlerini yapıyor, sosyal medya iletişimine kadar ilgileniyorsanız her zamankinden daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Neler olacak derseniz; bu enteresan günlerden siz de etkilenebilirsiniz.  Öyle ya da böyle! Biliyorsunuz ki günümüzün haber merkezi artık sosyal medya. Bu Dolunay, Türkiye’nin öz burcunda aktif olacağına göre sosyal medyada yaşanan bir olay çok büyük kitlelere ulaşmaya devam edecek. Ekranlardan daha çok ses getirecek bir yer arıyorsanız artık dünyanın en bağımsız iletişim alanları olarak görülen sosyal medyalar olacak.  Dolunay’da sadece sosyal medya fenomenlerini değil, sosyal medya kavgalarını seyretmekle de yetinmeyeceğiz. Bir de üstüne sosyal medya devlerini sıkıntılarına tanıklık edeceğiz. Dünyaca ünlü birçok satış sitesi hacklenirken, Whatsapp’ın çöktüğünü, Facebook’un yine birtakım iddialara maruz kalacağınız, Twitter’ın da bazı ülkelerde kısıtlanmaya gideceğine kadar konuşacağız. 2019 yılının yaptırımlarla dolu Dolunay’ı hızlı bir şekilde gökyüzünde kendi ruhunu ortaya koyarken, insanın da hayatını hızlandıran köşelere dayatmaları olacak.

Her kuşun eti yenmez.

Türkiye’ye mâl olmuş 7’den 70’e herkes tarafından bilinen aileler de bu Dolunay’la birlikte gündeme gelecek.  Sebebini hemen açıklayayım.  Dolunay anında gökyüzünde hareket eden hava burcunda hiçbir gezegen olmayacak. Bu durum da Dolunay’ın enerjisinin basınçla dolu olduğunu, gündelik ruh halimize bile sabırsızlığın hâkim olduğunu gösterecek. Aynı zamanda Güneş’in 5. evde olması gençleri, üniversiteleri, eğlence merkezlerini gündeme getirecek. Aile ilişkilerini, ailesel konuları, aile şirketlerini yakından ilgilendiriyor. Türkiye’ye mâl olmuş yüzbinlerce çalışanı bulunan aile şirketlerinin alacağı iddialı kararlar da ülkemizin gündeminde yer alacak.

Bir diğer konuşulacaklar başlığı ise medya…

Bu durumdan geçtiğimiz yazılarımda bahsettiğimi okuyucularım çok iyi bilir. Neden bu kadar medyayı, basını, yayın organlarını ve yanı sıra da gazetecileri konuşacağız derseniz gezegenlerin seyri yeni bir döngünün başlayacağını işaret ediyor. Ve bunun temsilciliğini yapan da Uranüs ve Venüs’ün ilişkisi yani bulundukları konumdaki iletişimi. 18 Mayıs’ta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşirken Uranüs ve Venüs iletişimi, gökyüzünün hızlı ve yavaş hareket eden gezegenlerinin Boğa burcunda toplanması gazetecileri, medyayı, ülkenin haber alma organlarını yöneten alanı yakından ilgilendirecek. Son yıllarda el değiştiren, aniden yeri değişen, konumu değişen herkesi tekrar bir değişim beklediğini işaret ediyor. Gidenler geliyor, gelenler gidiyor gibi bir sürecin haberciliğini yapıyor Akrep burcundaki Dolunay!

Dolunay bizlere bir milad yaşatacak.

18 Mayıs 2019, cumartesi gecesi gerçekleşen, Türkiye saati ile 18 Mayıs’ın son dakikalarında başlayacak olan Dolunay, Türkiye’nin natal haritasında stratejik kararlarını yakından ilgilendiriyor. ‘’Kader Yeniden Yazılıyor’’ kitabımda mayıs ayı temasında bahsettiğim başlıkları isterseniz bu Dolunay yazımda biraz daha açıklayayım. ‘’Ülkemizin alacağı stratejik kararlar birçok ülkeyi üzecek.’’ cümlesi ile aslında ABD ile Rusya’nın dost olmadığı, yüzyıllardır devam eden hasımlıkları iyice ortaya çıkacak. Türkiye gerçekten arada kalacak mı derseniz, işte bu cevabı bugünlerde Dolunay ile birlikte tam olarak alacağız. Bu süreçte Dolunay, ABD ile ilişkiler ne yaparsak yapalım eskisi gibi olamayacağını bir de üstüne büyük bir mücadeleye gireceğimizi de işaret ediyor. ABD siyasi isimleri sosyal medya üzerinden atıfta bulunabilir, eleştiri oklarını yönlendirebilir. Hatta ve hatta kapalı kapılar ardında ülkemiz adına yaptırımların uygulanması dahi söz konusu olup olmayacağını bu Dolunay’da ön izlenimini edineceğiz.  Uluslararası ilişkileri, iletişimi artıran mayıs ayına nihai sonucu verecek Dolunay ise bir anda faklı bir sabaha da uyanabileceğimizi işaret ediyor.

Burçları nasıl etkileyecek?

Akrep burcundaki Dolunay, gündelik hayatta hava burçlarını (İkizler, Terazi, Kova) biraz daha gergin ve sıkışmış hissetmelerine neden olacak. Malum bu ara gökyüzünde hava elementini temsil eden bir gezegen hareketi yok. Dolayısıyla İkizler, Terazi ve Kova burçları bu Dolunay’dan en çok etkilenen burçlar olacaklar. Kendilerini baskı altında hissedebilir daha sabırsız ve dayatmacı davranabilirler dikkat!

Hayatı değişmeye başlayan, artık yeni bir sürece girdiğini hisseden sadece Akrep ve Boğa burçları olmayacak. Diğer birçok burçta değişimi hissederken, özellikle 1970-1984 (Neptün’ü Yay) yılları arasında doğanlar son üç yıldır hayatlarında bir ileri iki geri giden ve istediklerinin, ürettiklerinin tam olarak karşılığını almadığını düşünenlere yeni bir dönem başlatacak. Eğer 1984-1998 (Neptün-Oğlak) yılları arasında doğduysanız bu Dolunay ile çok daha cesur ve keskin konuşmalar yapacağınızı işaret ediyor natal haritalarınız. Akrep burcundaki Dolunay 1983- 1985 yılları arası doğumluları burcunuz ne olursa olsun öğrenmenizi kolaylaştıran gezegeniniz Satürn, natal haritanızda Akrep burcunda. Malum Dolunay’da Akrep burcunda gerçekleşecek. Sizi öfke nöbetlerine ya da geçmişle uğraşmaya itebilir, dikkat!

Akrep burcundaki Dolunay, bizi aynı dili konuşmaya bir şekilde mecbur bırakacak. Aslında şerden hayır doğuracak. Bizi birlik ve beraberliğe yöneltirken, uluslararası ilişkilerde hepimizi tek yürek olmaya davet edecek. Dolunay, Türkiye’nin 5. evinde gerçekleşeceği, Güneş’i ve Jüpiter’i ile ilişkili olacağı için mutlaka ve mutlaka Türkiye, uluslararası arenada sadece siyasi kararları, son zamanlarda uğraştığı konuları ile değil aynı zamanda spordaki, basketboldaki başarıları ile de hepimizi sevindirecek. 

Konuşulacaklar

  • YSK
  • NATO
  • Ekonomi-Dolar-Faizler
  • Yüksek Öğretim
  • Vikipedi
  • İnşaat Sektörü
  • Konkordato
  • Büyük Elçilikler- Ataşeler
  • Gençler
  • Spor
  • İnternet

Astrolog Zeynep Turan

02.05.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...