Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR BALIK BURCUNDA

2018 MERKÜR BALIK BURCUNDA

Her alanda kendini gösteren, etkisi yabana atılmayacak, birlikteliklerin, zekanın ve iletişimin yöneticisi Merkür, hepimizin hayatında somut gelişmelerin öncüsü olacak etkiler yaratmaya hazırlanıyor. 18 Şubat itibari ile başlayacak olan bu gökyüzü hareketinin etkilerini hepimiz hissedeceğiz. Ele aldığımız her konuya ve adım attığımız her şeye engel olacak gelişmeleri rahatlıkla atlatacağız. Hayatımızdaki engellerin sorumlusunu aramak yerine tüm sorumluluğu kabul edecek ve çözüm yolları arayacağız. Gelişime, bilgiye çok daha önem vereceğimiz bu süreçte bireyselliği en aza indirip kolektif bilinçle hareket etmeyi tercih edeceğiz.

Merkür’ü her ne kadar iletişim gezegeni olarak bilsek de bu sefer Güneş Tutulması’nın da etkisiyle etkileri biraz daha güçlü olacak. Yalnızca iletişimi değil birliktelikleri, evlilikleri, arada kalan konuları, olmaz denilen konuları da etkisi altına alacak ve adeta düşüncelerimizi sil baştan yazacak. Bu döngüde iyi niyetin önemini çok daha iyi anlarken, geçmişten duyduğumuz pişmanlıkları da düzeltmeye çalışacağız. Herkesin kendisinden sorumlu olduğunu bir kez daha anlayacak ve davranışlarımızı kontrol altına alacağız.

Gökyüzünün bu asi ve dinamik gezegeni nostaljiyi seven, savunma yönü güçlü bir burçta hareket eder de bizlere ruhunu katmaz olur mu? Bugünlerde neden geçmişi sık sık hatırlıyorum diye düşünürseniz işte size cevabı…  Kendimizi başka nasıl hissedeceğiz derseniz;

  • Farklı bakış açımızı ortaya koyaktan çekinmeyeceğiz.
  • Yenilikçi yapımız ön plana çıkacak.
  • Adaletli olmaya özen göstereceğiz ve haksızlıklar karşısında savunmacı yönümüzü ön plana çıkaracağız.
  • Hiçbir konuda zihinsel gücümüzü göstermekten çekinmeyeceğiz.
  • İletişim konusunda biraz zayıf olsak da şartlarımızı zorlayacak ve kendimizi ifade etmekten yılmayacağız.
  • Duygu ve düşüncelerimiz hızla değişecek. Karar vermekte zorlansak dahi doğru olanı mutlaka bulacağız.
  • İkili ilişkilerimizde sorunlarımızı halletmek için uğraşmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu döngüde olmuyorsa, olmuyor demek o kadar da kolay olmayacak.
  • Özellikle ikili ilişkilerde birbirini anlama çabası daha da kendini gösterirken, keskin konuşmalardan kaçınacağız.

Astrolog Zeynep Turan

08.02.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...