Yükleniyor . . .

YER ASTROLOJİSİ

YER ASTROLOJİSİ

Her insanın kendine göre bir burcu olduğu gibi, her şehrin, her ülkenin de kendine göre Zodyak’ta bir burcu vardır. Ben nerede olmalıyım, nerede kendimi daha iyi hissederim, neresi bana daha uygun sorularının cevabı olan bu alan, kişinin kendi harita verileri ve o lokasyonun detaylı verilerinden faydalanır. Matematiği daha zahmetli ve detaylı bir çalışmadır.

Bir diğer adıyla İkamet astrolojisi diye de bilinen yer astrolojisi, doğduğunuz lokasyonda gezegenler o gün hangi açılarla hangi konumlandırmaları yapmış, bu gibi konulara dahi ışık tutar. Kişinin Kozmik puzzle daki yer arayışıdır kısacası.

Astrokartografi Nedir?

Kişi kendini yeniden mi keşfetmek istiyor, burada Astrolog’un ona kişinin haritasına göre en sağlıklı yönlendirmesi, haritasındaki Güneş’i baz alarak verdiği yönlendirme olacaktır. Buradaki örnek birçok astro veri alınarak çalışılan astrokartografinin küçük bir örneği sadece.

Hislerin Peşinden Gitmek

İnsanlar kendini iyi hissetmediği lokasyonlarda Yer Astrolojisinin yönlendiriciliğine başvurur. Bu başvuruş, gizemli bir dışavurumun göstergesi değil de nedir? Kişinin mental olarak iyi hissettiği yerlerde

Peki Ya Gezegen Enerjileri?

İkamet astrolojisinin temel aldığı özelliklerden birisi de elbette ki kişinin haritasındaki gezegenlerin yıl içerisindeki konumları. Gezegenin bir burçta aldığı süre kağıt üzerinde ne kadar yüzeysel gelse de ikamet astrolojisine göre doğrudan bağlantılı sebepleri ve davranışları gözler önüne serebilir.  

Ben Nereye Aitim?

Yer astrolojisinin cevapladığı en kritik sorulardan bir tanesi de budur. Hiç şüphesiz kendimizi bir yere ait hissetmek isteriz. Hal böyle olunca lokasyon astrolojisinden yardım almak en içten bile değil. Bu soruya küçük resimden bakmamak gerekir. Kişi daima ben hangi ülkenin insanıyım gibi düşünse de en basiti bir evden diğer eve taşınmak bile astrolojinin matematiğinde önemli bir alana sahiptir. Şunu unutmamalıyız ki yıldızlar, gezegenler ve natal haritalar bulunduğumuz ortamın şeklini tıpkı kaba konulan bir su gibi alır.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

18.02.2022