Yükleniyor . . .

KİM VAR ORDA (?)

Kim Var Orda (?)

Kibir, ne kötü şeysin sen!

İnsanın içindeki hırsları coşturduğun yetmiyor, kalbe asfalt zifti gibi yapışıyorsun. Nefretle besleniyor, kıskançlıkla nefes alıyorsun… Kimin neyi hak ettiğine yalnızca sen karar veriyorsun! İnanç diye bir duygu bırakmadığın gibi devamlı ateşe odun atmayı seviyorsun. Görüşleri karartıyor, ilişkilerde ara bozuyorsun… Kibir sen ne kötü bir illetsin! Hakir görmek sende, aşağılamak sende; selamsız köyün sahibisin… İnsanın içine hiç ölmeyecek tohumlarını devamlı ekersin! Kompleksler sende, suratsızlık sende, senin müptelan olanın; iki dünyası senin elinde…

Kibir sen ne kötüsün; küçük gibi görünen büyük illetlerin kaynağı sende… Acıya da kötü güne de hürmetsizlik bir yana dursun, güzel güne yukardan bakmak da sende… Alaycılık sende, laf sokma sende; bin bir kapıya yetişecek milyarlarca hasetlik de sende!

Ey kibir; hiçbir şeyden ders almıyor, kelimeleri kifayetsiz bırakıyorsun! Akıl almaz işlerin kaynağısın… Mal, mülk, gösterişle derdin! Maneviyatı tanımaz, bilmek istemezsin… Ne az ile yetindin, ne çok olana tamah ettin… Kibir sen ne kötü, ne hastalıklı bir duygusun! Sana kanıp da, peşinden umarsızca gidenlere aşk olsun… ‪

Astrolog Zeynep Turan

Yazının tüm hakları saklıdır.

17.07.2016

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...