Yükleniyor . . .

KASIM AYININ BURCU AKREP

Ayın Burcu Akrep!

Akrep Burcunun Künyesi;

Sudaki Mars, Tutkunun Temsilcisi Akrep!

Yönetici Gezegeni: Mars ve Plüton

Grubu ve niteliği: Su- Sabit

Mevsimi: Sonbahar

Taşı: Topaz

Onu Yansıtan Renkler: Beyaz, siyah ve tutkunun rengi kırmızı

Tarzı; dantel detaylar, pembe mat tonlardaki ve tutkulu bakışlarını ön plana çıkaran göz makyajı

Kokusu: Misk ve manolya

Onunla Uyumlu Burçlar: Yengeç ve Balık

Karşıt Burcu: Boğa

Mesafeli ve İddialı Akrep Burcu

Mars ve Plüton’un mükemmel uyumu yakaladığı Zodyak kuşağının 8. Burcudur Akrep. Derin bakışlarındaki davetkarlığını cool duruşuyla dengeler. Davranışları, çevresindekiler tarafından merak uyandırır. Akrep burçlarını fark etmemek neredeyse imkânsız… Siyah, beyaz ve kırmızının keskin tonlarını çok kullanırlar. Onu hayatın içinde tutkulu bir aşık, güvenilir bir dost, kendi bildiğini okuyan bir çalışma arkadaşı olarak tanımlayabiliriz.

Sırlarınız onunla emin ellerde!

Onu tanıdığınız birçok insandan ayıran özelliği de iyi bir sırdaş olmasıdır. Ona anlattıklarınızı asla başka birinden duymazsınız. Adeta sırlarınıza kendi sırrıymış gibi kilit vurur.

Eleştiriden hiç hoşlanmaz!

Ne yapıyor olursa olsun, en iyisini yapmak adına çabalar. Onu eleştirirseniz, sizin ona meydan okuduğunuzu düşünür. Ve inanın hayatta en son ihtiyacınız olan şeydir bir Akrep burcunun düşmanlığınız kazanmak!

Kolay affetmez!

Kalbini kırdıysanız, onun gönlünü almak için çok uğraşmanız gerekecek.

Her şey onunla başlar, onunla biter!

Ateş kadar sıcakken bir anda buz gibi soğuk olabilir bir Akrep burcu. O hayatı kendi doğrularıyla yaşar. Etrafından yansıyanlar onun kendi dünyasından süzgeçten geçer ve yeni bir forma dönüşür. Siz ona ne verirseniz, onu almazsınız. Çünkü sizin niyetiniz ne olursa olsun, o sizi yine kendi doğrularıyla yargılar.

Dikkat Çeken Akrep Burcu Ünlüleri:

Onu bilmeyen demodedir! Trendlerin öncüsü Kendall Jenner

Tarzıyla, yarattığı trendlerle neredeyse her adımı ile kendinden bahsettiren yeni nesil ünlülerden Kendall Jennar… Erken yaşta popülerliği yakalayan Kendall, keskin ve kemikli hatlarıyla, çizgi dışı bakışları ve konuşmalarıyla, iddialı makyajı ve tarzıyla Akrep burcunun en baskın özelliklerini yansıtıyor. Önümüzdeki günlerde onu aşk hayatındaki cesur adımlarıyla konuşmaya devam edeceğiz. Fakat o bu sırada şov dünyasındaki yerini sağlamlaştıracak ve adeta batının yüzü olacak! Celebrity olmanın kurallarını önümüzdeki yıl şubat ayında Kendall yeniden yazacak…

Özel hayatı ve seksiliği ile değil, başarılarıyla konuşulmak isteyen Emma Stone!

Hollywood’un en çok rastlanılan yüzlerinden ama onun hakkında herkes ne kadarını biliyor? 28 yaşındaki genç oyuncu özel hayatıyla ilgili korumacı tutumuyla tipik bir Akrep kadını olduğunu kanıtlar nitelikte. Liseyi terk ederek oyunculuk hayallerinin peşinden koşmayı seçen Emma, kararlı ve tuttuğunu koparan bir Akrep burcu olarak yeni ve iddialı projelerle karşımıza çıkmaya devam edecek. 2017 yılında özel hayatıyla ilgili daha çok detay öğreneceğimiz ünlü oyuncu özellikle aşk hayatıyla gündeme gelebilir. Ayrıca natal haritası ünlü oyuncunun önümüzdeki yıl Türkiye’yi tekrardan ziyaret edebileceğine ve ikinci bir çocuk sahibi olabileceğine de işaret ediyor.

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Astrolog Zeynep Turan