Yükleniyor . . .

SATÜRN KOVA RETROSU (24 MAYIS 2021)

SATÜRN KOVA RETROSU (2021)

Düşüncelerimize yön veren ve zıt kutupları ortaya çıkaran gezegen Satürn, 24 Mayıs itibariyle Kova burcunda 4 buçuk ay sürecek geri hareketine başlayacak. Bu geri gidiş sürecinde karşımıza en çok topluluk ve kolektif bilinçler çıkacak. Bizleri çetin bir imtihana hazırlayan, kararlarımızda net olmamızı gerektiren bir sürecin içerisine doğru yürüyeceğiz.

Satürn, Dönüm Noktalarınıza Temas Edecek

Kova burcunda, 24 Mayıs’ta başlayacak olan Satürn, 11 Ekim tarihine kadar geri hareketini sürdürecek. Başımıza gelen olayları anlamlandırmaya, düşünmeye çalışacağımız bu süreçte, haksızlıklar karşısında tepkilerimizi dile getireceğiz. Birtakım kırılmaları da bünyesinde barındıran bu retro, hayatımızda önemli dönüm noktalarına temas edecek.

Satürn Kova Retro’sunda Neler Olacak?

  • Aile şirketleri içerisindeki sorumluluklar yer değiştirecek
  • Covid hastalığı geçirenlerin çabuk yorulduğu yapılacak araştırmalarda istatiksel olarak ortaya çıkacak
  • Ev alım satımları artacak
  • Kurs alanları, dershaneler ve etüt merkezleri artacak
  • Online kurslar artacak
  • Kolluk kuvvetleri ve üst makamlar karşı karşıya kalacak

İç Dünyamıza Döneceğiz

Var olma mücadelesi içerisinde olduğumuz bugünlerde meydana gelecek olan bu gerileme, bizleri iç dünyamıza daha da yakınlaştıracak. Kendimizle verdiğimiz kararlar arasında önemli sorgulamalar yaşayabiliriz. Kendimizle yapacağımız yüzleşme, gerçekleri net bir şekilde ortaya dökerken, yaşadığınız hayal kırıklıkları da gözlerinizin önünden geçecek.

Satürn Bizlere Yol Gösterecek

Çabalarımız artıyor. Kendimiz için her zaman en iyisini diler, çaba gösteririz. İşte bu retro da bizleri harekete davet edecek. Kendimiz için en iyisi için en iyinin peşinde mücadele ediyor olacağız. İçimizdeki gücün farkına varıp, mücadelemize tüm gücümüzle sarılacağız. Sınırlarımızın farkına varacağız. Çünkü öğreten gezegen Satürn, bizlere yol gösterecek.

Satürn Retro’sunda Adından Söz Ettirecek Sektörler

  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Eğitim
  • Bilimsel Araştırmalardaki Yanılgılar
  • Çürütülen birçok tez ortaya çıkacak

Satürn, Teknolojinin de Farklı Bir Sürece İlerlemesini Sağlayacak

2020 yılının Mart ayında gerçekleşen Satürn Kova Retro’suyla birlikte teknoloji doğmuş ve bizler de içine düşmüştük. 24 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan retro ile birlikte bu kez de kişisel verilerimizin çalındığına veya satıldığına hatta iyice yayıldığına tanıklık ediyor olacağız. Son dönemde gündemimizde en çok yer alan konulardan birisi olan kripto para şirketlerini ve kripto para madencilerinin üretim yapmak isterken tükettiği beşeri kaynakları öğreneceğiz.

Satürn Kova Retro’sundaki Karşımıza Çıkabilecek Konular

  • Yeni tedavi yöntemleri
  • Hastane şehirleri
  • İnternet ve altyapı ihalelerinin farklı ülkelere verilmesi
  • Ülkelerin askeri uyduları ve bilgileri
  • Araştırma şirketlerinin Türkiye’ye araştırma alanları kurması

Yeniliğe Açık Olanlar Kazanacak

Retro, doğum sancısı gibidir. Bizler de başlangıç ve bitiş arasındayız. Dolayısıyla ekonomik olarak sıkışmalar hakkında birçok konu da Retro’da karşımıza gelecek. Zorlanan sektörlerin sayısı günden güne artacak. Satürn Retro’sunda, yeniliğe ayak uydurmak isteyen, gelişime, çağa ayak uyduran birçok kurum ve kuruluş, önemli gelişmeler kaydedebilir.

Elimizdekinin Kıymetini Daha İyi Anlayacağız

Satürn bizlere birçok konu hakkında çağrışımlarda bulunacak. Hayatımızda değer verdiğimiz konuları tekrar tekrar hatırlayacağız. Elimizdekilerin değerini daha iyi anlayacağız. Birçok kurum ve kuruluş gibi bizler de elimizdekileri korumak için gücümüzle mücadelemizi vereceğiz.

Satürn – Kova Retro’su İlişkilere Sesleniyor;

Yaşamımıza dair değerlendirmelerin iyice gündemimizde olacağı retroda, bizlere iyi gelmeyen, çevremizde çıkarlarını düşünen, zor günümüzde yanımızda olmayan kişileri hayatımızdan çıkarmak için harekete geçeceğiz. Peki, ilişkilerimizde neler olacak?

  • Evliliklerde emir kipi ile konuşmalar artacak.
  • Evliliğinize karşı yaklaşımınız, daha korumacı bir hal alabilir. Sürekli olarak dışardan evliliğinize müdahale etmek isteyen kişilere fırsat vermiyorsunuz.
  • Sorunlu giden ilişkilerde, sabrınızın tükendiğini hissedeceksiniz. Sınırlarınızı net bir şekilde çizecek ve kendiniz için en doğru kararı düşüneceksiniz.
  • İlişkisi yeni bitenler ve ısrarla aynı krizleri yaşayanlar kendilerine kızacak ve kendileriyle bir kavga içerisinde olacaklar.
  • Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa, Satürn Kova Retro’sunun etkisiyle, hızlı düşünme, çabuk konuşma gibi etkileri fark edebilirsiniz. Çocuklarınızda geçici olarak konuşma bozukluğu da olabilir.

En Çok Etkilenecek Burçlar

Boğa, Aslan, Akrep, Kova

En Az Etkilenecek Burçlar

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

20.05.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...