Yükleniyor . . .

MERKÜR BOĞA BURCUNDA (19 NİSAN 2021)

MERKÜR BOĞA BURCUNDA (19 NİSAN 2021)

İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, 19 Nisan’da Boğa burcu seyrine başlıyor. Aklı temsil eden Merkür, 19 Nisan ile birlikte inatçı kişileri ön plana çıkaracak. Bu süreçte aklımıza sürekli olarak insanların kafasının nasıl çalıştıkları ve pratiklikleri gelecek. Haberleşme gezegeni, bizlerin kullandığı iletişim diliyle de bir ay boyunca yakından ilgilenecek.

İddialı Günlerden Geçiyoruz

İletişim gezegeni, toprağın sabit fikirli burcundaki seyrinde, inatçı kişileri ön plana çıkarırken, sabit fikirli kişilerde bundan nasibini alacak ve çok konuşulanlar arasında kendisine yer bulacak. Merkür’ün 19 Nisan’da Boğa burcuna geçmesi, Türkiye’nin haritasını da yakından ilgilendirecek. Merkür bu süreçte aynı zamanda Güneş ve Uranüs’le de kavuşum gerçekleştirecek. Bu durum iddialı günlerden geçeceğimizi işaret ediyor. İnatlaşma, meydan okuma ve en önemlisi de sırların da ortaya döküleceğini söylüyor gök kubbe. Ülkemiz açısından bakacak olursak birçok magazinsel konu yine bu süreçte gündeme geliyor olacak.

Yeni Düzenlemeler Tanık Olabiliriz

Haberleşme gezegeni Merkür’ün Türkiye’nin Natal haritasında 11. Evinden geçecek olması, ülke turizminde hareketi de beraberinde getirecek. Seyahat, vize, pasaport işlemleri, harç ve ödemeler önemli konular arasında yer alırken, bu konularda yeni düzenlemeleri de gidileceğini işaret ediyor gökyüzü.

Sektörlere Yeni Bir Boyut Kazandıracak

Seyahat edemeyenler, tatil yapamayanlar, fırsat bulamayanlar ve bekleyenler hepinizi yakından ilgilendirecek olan Merkür’ün Boğa seyri, turizm sektörünü etkileyeceği gibi tıp, hizmet ve ticaret sektörlerine de yeni bir boyut kazandıracak.

Özgürlük Tutkusu Olanlar Mercek Altına Alınmış Olacak

Merkür, Boğa burcuna geçişini, tek başına tamamlamayacak. Merkür, Güneşle deyim yerindeyse el ele tutuşarak Boğa burcuna geçecek. 19 Nisan’daki Güneş Merkür kavuşumu hepimiz için iddialı bir dönemin başlayacağını işaret ediyor. 19 Nisan’dan, 21 Mayıs’a kadar Merkür’ün Boğa hali, geleneksel yapıyı ön plana çıkarırken, özgürlük tutkusu olanlar ve farklı hayat yaşayanlar da mercek altına alınmış olacak.

En Çok Konuşulacaklar

  • Diplomatlar
  • Kamu sektörü
  • Konsolosluklar
  • Büyükelçiler

Yeni Kelimesinden Daha Sık Bahsedeceğiz

Merkür, Boğa kavuşumunda Dünya’yı görkemli günler bekliyor. Çünkü Merkür hem Güneş hem de Uranüs’le iletişim kurup, kavuşum yaparak güçlü bir şekilde Boğa burcundaki seyrine başlayacak. Güneş, 19 Nisan’daki Merkür kavuşumuyla birlikte Merkür’ün görkemli şekilde hareket etmesini sağlayacak. Hayatımızda yeni kelimesinden daha sık bahseder hale geleceğiz. Bilim dünyasında çığır açacak nitelikteki gelişmelerin ve yeni fikirlerin olacağını gök kubbe işaret ediyor. Merkür Boğa seyrinin, ruhsal açıdan kendinizi yorgun hissetmenize de sebep olabileceğini de unutmayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

17.04.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...