Yükleniyor . . .

KOVA BURCUNDA DOLUNAY (2021)

KOVA BURCUNDA DOLUNAY (2021)

24 Temmuz Cumartesi günü, sabah saatlerinde 05:37 civarında Kova burcunda, 1 derecede Dolunay meydana geliyor. Dolunay, bu sıcak havalarda maddi ve manevi bir anlam taşıyacak. İki hafta içinde evinizde, ailenizde ve samimi ilişkilerinizde keskin bir odak noktası oluşturmanızı sağlayacak. Neye ihtiyaç duyduğunuzu, ne istediğinizi, iç gerilimin sebeplerini ve dış baskıların yarattıklarına odaklanacaksınız. Kova etkisinde Dolunay, zorluğun üstesinden gelmek için artan bir enerji sunar. Sezgilerinizi ve bilinçaltınızı tarafsız olmaya ve dengeli kılmaya çalışacaksınız. Uyumsuzluğa uyum, mutsuzluğa çare arayacaksınız.

  • Değişim,
  • Özgürlük,
  • Heyecan ve yüksek zekâ

Dolunay’ın Etkileri Neler Olacak?

24 Temmuz Cumartesi günü hava burcunda meydana gelen Dolunay, global markalarla ilişkisi olacak ve yeni bir süreç başlatacak. Son iki senedir yaşanan salgın koşullarının yarattığı maddi ve manevi hasarlar, bu Dolunay ile birlikte tüm açıklığıyla ortaya çıkacak. Sabit burçta meydana gelen Dolunay esnasında, iletişim gezegeni Merkür ile vizyon gezegeni Neptün 120’lik yapacak. Bu sıcak iletişim, son yıllarda yaşanan deformasyonları üzerinden atamayan kitlelere bir noktada çözümler getirecek. Son yıllarda sıkışan perakende zinciri, global markalar, kurumsal/ büyük firmalarda çalışanlar ve piyasaları dolduran insanların ne türlü zorluklar yaşadığını öğreneceğiz. Kurumların aslında ne kadar sıkıştığını maddi sınavlar verdiğini, rakamlarla ve verilerle okuyacağız. 

  • İş başvurusu yapanlar için verimli bir dönem olacak.
  • Donanımlı, deneyimli kişilerin yolu açılıyor.

Sosyal Açıdan Etkileri Neler Olacak?

  • Bazı şahsi davranışları rahatsız edici bulabilirsiniz.
  • Sevgi ve şefkat ihtiyacınız artabilir.
  • Herkes için hak savunucu gibi davranacaksınız.
  • Kendinizle barışık olmak için iç denge arayacaksınız.
  • Özellikle annenizle çözemediğiniz konuları açabilirsiniz.
  • Sosyal aktiviteleriniz artabilir.
  • Aksi kutupları birleştirmeye çalışacaksınız.
  • İlişkinizi sabote edenleri fark edeceksiniz.
  • Öz farkındalığınız artacak.

Dolunay Hangi Etkilerle İletişim Kuruyor?

Dolunay, Venüs-Başak ilişkisiyle yakınlık kuruyor. Bu etki ayrıntıları açığa çıkartmayı, detayları belirlemeye ve çelişkileri sonlandırmayı temsil edebilir. Bu açıdan Türkiye’de son zamanlarda yaşanan gündemlerle ilgili ilk soruşturmaları, ilk tutuklanmalar ve ilk yargılanmaları Venüs etkisiyle görebiliriz.  

İyicil gezegenin kendini rahat hissetmediği bir burçta yer alması ‘’tanıdıkların’’, ‘’torpillilerin’ ’dünyasının biteceğine herkesin bireysel hareket etmesi gerektiğinin daha çok altını çizecek.

Dolunay’ın gizli aktörü ise Jüpiter olacak.  Balık burcunda geri giderken, Kova burcuna geçmek için verdiği mücadelenin tam ortasında Dolunay’a eşlik edecek ve şanslı kim konuşmaları yaptırtacak.

Sosyal medyada eleştirdiğiniz, fikir yürüttüğünüz konularda o yaşamların içine düştüğünüzü, eleştirdiğiniz yerden sınandığınızı göreceksiniz.

Venüs ve Jüpiter ilişkisinde, şans gezegeni o boşlukta arzu endam ederken bir zamanlar konuştuklarınızı bizzat kendiniz yaşarken bulabileceğinizi işaret edecek.

EN’ler; sürdürebilirlik açısından markalar, kişiler, düşünceler, yaratıcılar öne çıkacak.

IN’ler; Kendi fikriyle, düşüncesiyle, markasıyla ters düşen patronlar, CEO’lar, marka sahipleri ilk gaflete düşünlerden olacak.

Kova Dolunay’ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç: Yeni dostlar ve yeni bir çevrenin sinyallerini yakalayacaksın. Bazı iş arkadaşlarınla yaşayacağın ego savaşları hedefini belirlemene yardımcı olacak. Tabuları yıkanlar arasındasın evinden, aileden ayrılmak için ilk adımlarını atabilirsin.

Boğa: Yeni iş kapıları, yeni sorumlulukları sırtlanacaksın. Özellikle teknik konularda çalışanlar için verimli bir dönemi temsil edebilir. Kariyerinin başında olanlar sürpriz teklifler alabilir. Aile şirketinde çalışanlar için farklı bir dönem başlıyor.

İkizler: Uzunca bir aradan sonra yurt dışı planları yapabilirsin. Eğitim için bu seçeneği kullananlar arasında olabilirsin. Alacağın manevi destekler ilişkin konusunda karar vermeni kolaylaştırabilir.

Yengeç: Ortaklı bir işi olanlar gelirlerinin paylaşımına kafa yoracaklar. İş ve maaş konusunda belli talepleriniz ya da iyileşmeler oluşabilir. Sağlık sigortası, nafaka, tazminat gibi gelişmeler olumlu olacak.

Aslan: Bu günlerde sırları, bilgileri öğrenmekte üstüne yok. İş ve ilişki ortaklığında bazı detaylara ulaşabilirsin. Evli Aslanlar, sorunlarını çözmek isterken, bekârlar imajıyla ilgi çeken kişilerden etkilenecekler. 

Başak: Daha çok çalışmak, iş bağlantıları oluşturmak için ideal bir dönem. Evdeki destekçinden işteki asistanına kadar belli değişimlere ihtiyaç duyabilirsin. Sosyal medyayı yoğun kullananlar arasındasın.

Terazi: Aşk, romantizm, sıra dışı kişiler ve ilişkiler etrafınızda olacak. Çocukları olanlar için bu döngüde en iyisini eğitim açısından kafa yormak önem arz edecek. Alışkanlıkların bazen aşırıya kaçınca sorun çıkartabilir.

Akrep: Evden ofise değişimde modernize ile bohemlik hâkim olacak. Ailede kan bağınız olan kişilerle ortak işler yapabilirsin. Bu günlerde aile büyüklerinin sağlığı, huzuru için elinden gelen tüm koşulları kullanacaksın.

Yay: Spontane, plansız gelişen buluşmalar yeni teklifler doğurabilir. İletişim alanında yükselmek isteyenler, eğitimine bu bölümlerde yapmak isteyenler için keyifli bir dönem. Kardeşler, kuzenler, iş arkadaşları açısından aniden oluşacak gelişmeleri takip edeceksin.

Oğlak: Sorumluluk bilincin artıyor. Kişisel kazançların ve yatırımların önemli olacak. Ev, araba almak için birikimlerinden faydalanmak isteyebilirsin.  Kredi çekmek, bankaları araştırmak, bir konuda finansör bulmak için uygun bir dönem.

Kova: Fiziksel ve bireysel planlar ön planda olacak. Diyet yapmak, farklı beslenme tarzı geliştirmek isteyeceksin. Kişisel olarak özgürlüğün tadını özel yaşamında başlatacaksın. Kendi işini kurmak ya da yeni bir sektörde deneyim kazanmak için girişimlerde bulunabilirsin.

Balık: Fikirlerini sakladığın bir dönemdesin. Tartışmalar, meydan okumalar en sevdiklerinle gerçekleşebilir. Yaratıcılık gerektiren mesleklerde daha aktif rol oynayacaksın. Arkadaşlar arsında yaşanan bazı komploları çözebileceksin.

Astrolog Zeynep Turan

16.07.2021

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay, sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi ön plana alırken, değişiklik ihtiyacımız artabilir. “Para insana neler yaptırıyor? sorusunu kendimize soracağız.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...