Yükleniyor . . .

BOĞA BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASI (2021)

BOĞA BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASI (2021)

Beklentilerinizi Yöneten Bir Tutulma Yaşanacak

19 Kasım 2021’de saat 11.57’de Boğa Burcunda 27 Derecede Parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma ile anlatacaklarımızın, içimizde sakladıklarımızın biriktiğini hissedeceğiz. Tutulma; hayattan beklentilerimizi gündemimize getirirken ‘’Ne istiyorum?” sorusunun cevabını alabileceğiz. İçinde bulunduğumuz yaşam şartlarını değiştirmeye olan hevesimiz artacak. Bugüne kadar yaşadıklarımıza farklı bir gözle bakabilecek ve kendi farkındalığımızı gerçekleştirebileceğiz.

Doğru Yanlış Birbirinden Ayrılıyor

Yaşanacak olan Parçalı Ay Tutulması, Ülkemizin burcunu da yakından ilgilendiriyor. 27 derecede gerçekleşecek Tutulma, Plüton’u 26 derece döngüsünde oluşturulan 1982 Anayasası’nı bol bol tartışacağımızı işaret ediyor. İnsan hakları kavramı tüm Dünya’da anlam ararken, mülteciler üzerinden yaşanan hadiseler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bizi konuşturtacak. Türkiye’nin geçmişte yaşadığı siyasi olayların pişirilip önümüze tekrar getirilmesine şahit olacağız. Bizler tüm bu gündem arasında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulma arayışımızı güçlendireceğiz. Dolayısıyla da araştırmacı yönümüz bir hayli ivme kazanacak. Ülkemizin burcu olan Akrep burcunun karşısında gerçekleşecek tutulma; ülkemizde dijital platformlarda gösterime girmiş film ve dizilerin tartışmaya açılacağının altını çiziyor. 2021 yılı sonlanırken tam bir “final tutulması” yaşayacağız.

Tutulma Meclisin Üzerinde Olacak

Var olma mücadelesini özetleyen tutulma yaşanmadan önce 17 Kasım’da Mars-Uranüs karşıtlığı meydana gelecek. Karşıtlık ile aktif politika hız kazanırken, ülkemizin değişimi kanıksamaya başlaması ile ‘’erken seçim’’ konuşmaları hızlanacak. Şartlar ve veriler eşliğinde net hatlar bu konu üzerinden belirlenebilir. 23 Nisan 1920 tarihinde Mars- Akrep Retro’sunda kurulan TBMM hareketli tartışmalara ev sahipliği yapabilir. Adalet kavramı tartışmaların arasında çokça kullanılan bir kelime olacak. Siyasi suçlular, beraat edenler, hüküm giyenler, aklananlar medyamızda bol bol yer alabilir.

İhtiyaçlara Göre Değişim Kendini Gösterecek

Ay tutulurken Venüs- Uranüs 45’liği de yaşanacak. Bu da konfor, rahatlık, para gibi konuların sık sık konuşulacağını işaret ediyor. Ne kadar kazanıp ne kadar kaybettiğimize odaklanacağız. Ülkemizin ekonomisi artan doların etkisiyle ‘’tehlike çanlarını’’ sahaya yansıdığını göreceğiz. Alım gücündeki tedirginlik halini doğal olarak bizler de hissedeceğiz. Dolar karışık çorbayı daha da karıştırmak için yükselme hızına hız ekleyebilir. Merkez Bankası’nın aldığı kararlar, değişime uğrayan yönetim kadrosu, eleştirileri ve övgülerin eşliğinde önümüze düşecek.

Konuştuklarımız Büyük Bir İskeleti Oluşturuyor

27 derede gerçekleşecek Boğa-Akrep aksındaki tutulma, kamusal alanları yakından ilgilendiriyor. Ülkemizdeki devlet kapılarının yapacağı alımlar, alacağı kararlar bizim ağzımızdan önem kazanacak. Siyasi partilerin bu konular hakkında verdikleri demeçleri ile kamu kuruluşlarının açıkladığı kararların değişimi eş zamanlı gerçekleşecek. Fırtına öncesi sessizliğin bozulduğu bir düzen içerisinde bizimde aklımızın karışıklığı artabilir.

Hangi Konuları Konuşacağız?

  • Kent Anayasası
  • Mahalli yönetimleri
  • Siyasi istifaları
  • Çinli şirketlerin ülkemizde aldığı Ambarlı limanları ve yatırımları

Tutulma Yaşanırken Kişisel Önerim;

  • Bireysel duyarınızı açık tutmanız,
  • Doğru ve yanlış ayrımını iyi yapabilmek adına hızlı kararlardan kaçınmanız,
  • İyiliklerinizi, fedakârlıklarını doğru yönetmeniz,
  • Sabit fikrilerimizi sorgulamak gerekiyorsa tekrar gözden geçirmeliyiz.
  • Ciddi yatırımlar ve büyük borçlar altına girmek tutulma sürecinde tehlikeli olabilir.

Her Şerde Bir Hayır Vardır

Kitlesel konularda çektiğimiz sıkıntıların sona yaklaştığını tutulmanın etkisini artırmasından anlayabiliriz. Unutmayın her tepe noktasının inişe geçtiği bir grafik çizgisi vardır. Şerlerden hayırlara doğru ilerleyeceğimiz sürecin ufukta belirdiğini anımsayabileceğiz. Ay, duyguları temsil eder. Parçalı tutulma tam tutulmaya nazaran daha minimal etkilidir. Fakat 6 ay öncesinden 6 ay sonrasına kadar olan süreci kapsar. 2022’nin başlangıç gündemini bu tutulma belirleyecek bilginize.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

22.10.2021

Günün Ruh Hali
Ay, öğleden sonra burç değiştiriyor. “Yanlış üslup, doğru lafın celladıdır” sözü hayatlarımızda yer edinecek. Dedikodular, bilinmeyen sırları ortaya çıkartacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...