Yükleniyor . . .

BALIK BURCUNDA DOLUNAY (21 EYLÜL 2021)

BALIK BURCUNDA DOLUNAY (21 EYLÜL 2021)

Sonbahar ruhuna hitap etmeye hazırlanan gökyüzü, planlı ve stratejik etkileri barındıracak.  21 Eylül’den itibaren Zodyak’ın son burcunda meydana gelecek Dolunay hızla dönen dünyanın akışını biraz yavaşlatacak. Aynı zamanda duyguları, beklentileri ve en önemlisi bugüne kadar verilen sözlerin, vaatlerin hangi noktada olduğunu gösterecek. Değişken su elementli bu gökyüzü gündemi sansasyonel etkilere de sahip. Hepimizi derinlere salacak, çıkarlarımızı düşündürecek Balık Dolunay’ına hazır mısınız?

Ne Zaman Gerçekleşecek?

21 Eylül 2021, saat 02:54’de, 28 derecede Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Anın yükseleni ise Aslan yönetecek.

Dolunay Biz Uyurken Neleri Başlatacak?

  • Dolunay’ın gerçek sahibi Merkür-Jüpiter 120’liği olacak. Balık burcunun son derecelerinde meydana gelen Dolunay’ın hemen ertesi gün burç değiştirmesi keskin olayları önümüze getirecek. Bu durum; birçok şoku, yüzleşmeleri beraberinde getireceğinin altını çiziyor.
  • İletişim gezegeni Merkür’ün, yer altı gezegeni Plüton’a kafa tutması siyasi liderlerin kıracağı potları ifade edebilir.
  • Türkiye’nin ekonomisi, devlet kademesindeki idari birimler bu süreçte en çok konuşulanlar arasında yer alabilir. Aynı zamanda bu döngü okullarla ilgili yeni düzenlemeleri, yeni ve alışılmamış uygulamaları vurgulayacak.
  • Anın yükselen burcunun Aslan tarafından yönetilmesi eğitim sistemindeki yeni kurallara tepki verenlerin de çoğalacağını işaret ediyor.
  • Başak-Balık aksında meydana gelen Dolunay’ı gizliden takip eden bir 22 Eylül ekinoksu var. Derin, detaylı, çalışkan, meraklı ve bol sayılı konuları ifade edecek.
  • Dolunay, Uranüs ile iletişimde olacak. Biraz da Neptünyen bir Dolunay bizi bekliyor. Ay’ın sağındaki zamanın kalitesini anlatan Neptün, “Biz daha neler göreceğiz.” lafını hep bir ağızdan söyletecek. 
  • Güneş’te boş durmayacak. Kaderimizi yeniden tayin etmemiz için Ay Düğümleri ve Satürn ile iletişim kuracak. Büyük üçgeni meydana getiren gezegenler artık dünyanın yavaş da olsa eski haline dönebileceğini, bunların farklı alan ve oluşumlar içinde konuşulacağını vurgulayacak.
  • Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere farklı tutumu, açıklamaları ve istifaları ile gündemde olacak. Açıklamaları başta ne kadar korkutucu gibi görünüyor olsa da Avrupa’da ki rakamlar ve açılmalar daha gerçeği yansıtacak. Türk aşısı da bu döngüde ortaya çıkabilir.

“Şu bir gerçek ki şokların yanı sıra bu döngü biraz da merhametin kimde olup olmadığını hatırlatacak.”

Balık Dolunay’ı Ne Anlatacak?

Gökyüzünde jenerasyon gezegenlerinin tümü geri gittiği bu döngüde, son burçta meydana gelen bu oluşum son yüzleşmeleri, sorgulamaları ifade edecek. Ani kazaları da toplumumuzun gündemine getirebilir. 2021’ın en hızlı günleri başlamadan önce ortaya çıkan rakamlar, veriler, istatistikler, tabloların önemi artacak. En çok da Covid-19, mutasyon ve varyantlar hakkında gerçek bilgiler gözler önüne serilecek.

Balık Dolunay’ı ülkemiz astroloji haritasında jenerasyon gezegenleriyle kavuşum yapıyor. Bu tetikleme eğitim, devlet daireleri dışında sağlık ve bu bağlamda aşı, pandemi, rakamlarını ifade edecek. Bu veriler sadece ülkemiz açısından değil, her ülke açısından güncellenecek.

2020 Mart Dolunay’ı ile pandemi döngüsünün içine düşen dünya, 21 Eylül 2021 itibariyle bir süreci tamamlayacak.

  • Virüsün mutasyonlarının olup olmadığını,
  • Hangi ülkenin rolü olduğu,
  • Hangi ülkenin yargılanacağını,
  • Kimler tarafından dünyanın ekonomik koşullarının sıkıştırıldığını

Sordurtacak, açıklatacak ve ilk paragrafta bahsettiğim gibi yüzleştirecek. Bu döngü; ülkelerarası yaptırımları, yargılamaları ve soruşturmaları ardı ardına işletebileceğini işaret ediyor. Yıllardır belirtmeye çalıştığım büyük göç dalgası hızla devam ederken, bununla ilgili istatistik de yeniden ortaya çıkacak. Bu sayıların ne kadar önemli olduğu bizi yakından ilgilendirecek. Unutmayın ki ülkemiz de büyük bir göç aldı.

Toplumsal ve Kişisel Yaşamlara Etkileri Neler Olacak?

Balık burcu her ne kadar duygusal, romantik, naif, sakin bilinse de aslında burçlar kuşağının kıdemlisi olarak son dakika çıkarttığı patırtıları, şokları ile meşhurdur. Gündemde olmayan konuları kolektif bilinçle herkese yayacağını göreceğiz.

Dolunay esnasında Uranüs, Venüs’ü de karşısına almaya hazırlanacak. Yıkıcılık karşısında yapıcılığın çekişmesine vurgu yapacak. Bu durum birçok evlilikte, ilişkide etkili olabileceğini gösteriyor. Kavgalı, uzlaşmayı bulamayan birliktelikleri imtihana maruz bırakabilir. Çekişmeli boşanmalara vurgu yapabilir. Bu boşanmalarda eşler ger dönebilir. Savaş gibi geçen günlerin tam aksine bir uzlaşma dili gelişebilir. Aniden şehir değiştirenler, bu değişime devam edebilir.  Aniden eski işine dönenlerin sayısı da bu döngüde artabilir. Çocuk sahibi olanlar ise; onların zarar görmemesi için farklı anlaşmalara gidebilir, ateşkes ilan ederek sulh yapabilirler. 

Burçlara Etkisi

Koç: Sağlık ve özelinizi ilgilendiren konular gündeminizi belirlerken, içinize kapanık bir tutum sergileyeceksiniz. Yetenekleriniz özenle takip edilecek.

Boğa: Çoğulcu, yapıcı ve teknoloji odaklı olurken, dostların önemi sizin için artacak. Farklı yapılanmalar ve dernekler gibi kurumlarla ilişkileriniz bu evrede artabilir.

İkizler: İtibar, saygı ve bilinirlik açısından özel bir dönemdesiniz. Aile ve koşullar olarak size eş biriyle bu dönem ilişkiniz ciddiyete gidebilir.

Yengeç: Yüksek eğitim, yurt dışı imkânları dışında uzakta yaşayan aileniz ya da yakınlarınızla bilgi akışınız artabilir. Felsefi yönden kendinizi geliştirirken, dertleri olan iş arkadaşlarınıza iyi geleceksiniz.

Aslan: Amaçlarınız için iyi bir evredesiniz. Emeklerinizin göründüğü bu dönemde duygularınızı, hislerinizi saklamayacaksınız. Eğer maddi olarak desteğe ihtiyacınız varsa bu döngüde beklentiniz karşılık bulabilir.

Başak: İlişkilerinizi düzenlemek, anlaşmaları değerlendirmek için özel bir dönemdesiniz. Yeni oluşumlar, yeni sorumluluklar getirebilir. Evli Başak burçları içsel küslükleri sonlandıracaklar.

Terazi: Çalışmak, yaşamı düzene sokmak ve bankalarla temasınız bu evrede artacak. Uzun zamandır ertelediğiniz detaylı işleri yapmak için ideal bir süreç, değerlendirebilirsiniz.

Akrep: Aşk, tutku, ihanet ve geçici sosyal ilişkileri temsil eden bir dönemdesiniz. Bekâr Akrep burçları ciddi ilişkiler yerine sürprizli çıkışlar yapabilirler. Yaşam alanızda yer alan çocuklar için yaratıcı ve ilham verici etkiler oluşturacaksınız.

Yay: Aile ortamında değişikliğe ihtiyaç duyanlar için olumlu bir dönem. Köklü, otoriter, tutucu ve geleneksel düşünceler sizi uzaklaştıracak.

Oğlak: Yarım bırakılan işler, eğitim ve iletişimler için kendinize güveneceksiniz. Özgür planlar yapabilmek için yakınlarınızdan destek bekleyeceksiniz. Kısa yolculuklarınız artabilir.

Kova: Şahsi kaynaklarınız çevreden ve işinizden dolayı desteklerle artabilir. Birikimleriniz ve yaşam koşullarınız için radikal kararlar alabilirsiniz.  En iyi yaptığınız işten para kazanabilirsiniz.

Balık: Bireysel çıkışınız, sorumluluklarınız için yapıcı etkiler var. Girişimci yanınızı geliştirecek işlere kafa yoracaksınız. Sağlığınız ve hedefleriniz açısından verimli bir dönemdesiniz. Ev ya da araba almak için planlar yapabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

02-09-2021

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır. 

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...