Yükleniyor . . .

2021 YILININ İLK DOLUNAYI (28 OCAK 2021)

Devleri İlgilendiren Dolunay

2021 yılının ilk Dolunayı ateş burcunda gerçekleşecek! Dolunay 28 Ocak 2021 Perşembe günü 9 derecede Jüpiter ile karşıtlık yaparak Türkiye-İstanbul saatine göre 21:16’da başlayacak.

Dolunay aslında bugüne kadar örtbas ettiğimiz ve idareten kullandığımız araç gereçlerle bizi küçük sınavlara tabii tutacak. Evinizde hangi eşyamız eğriti duruyorsa hazır olun! Neden mi? Çünkü son dakikada sizi yolda bırakabilir. Son bir buçuk yıldır bizleri evlere kapatan pandemi kelimesiyle birlikte daha önce hiç olmadığımız kadar evlere esir olduğumuzu düşünürsek ruhlarımızdan sonra en çok yorulanın galiba ev eşyalarımız olduğunu fark edeceğiz bu süreçte. Yeni yılın yeniliklerini bu dolunayla bir yandan hissederken, diğer yandan bu dolunayın yorduklarını da göreceğiz.  

Dolunayın Hedefinde Büyük Adamlar Var.

2021 yılının ilk saatlerine Ay - Aslan fazı ile başladık. 28 Ocak’ta Aslan burcunda yaşanan dolunay, bizlere büyük isimleri ön plana çıkaracak. Dünya daha hızlı dönerken, milyonları olan, binlerce çalışanı ya da milyonları yöneten insanları hedefine alacak. Dünya’ya mal olmuş liderleri, sosyal medya platformlarının patronlarını, markaları gündeme taşırken bir anda ardı ardına açıklamalarına da şahit olacağız.

Türkiye Hukuk Alanı ve Dış Politikada Adından Söz Ettirecek!

Bir yandan 2021 yılının Dolunay’ı ateş burcunda gerçekleşirken bir yandan da Güneş Kova burcunda şans gezegeni Jüpiter ile kavuşuyor olacak. Anın haritasının yükseleni Başak, yöneten taraf olacak. Bunun anlamı;

“Türkiye’nin natal haritasına baktığımızda gündemimizde hukuksal davaları olan gazetecilerin sürpriz gelişmelerine ve özgürlüğü ile tanışanlarına şahit olabiliriz. Aynı zamanda sınır komşularımız ile farklı müzakerelere de gidebiliriz.”

  • Ülkemize komşu ülkelerin büyükelçileri ziyaret ederken ülkeler arası yeni ticari gelişmeler ardı ardına geliyor.
  • Dolunay gerçekleşirken, yaşamı temsil eden Güneş, genişleten Jüpiter’in kalbinden geçecek. Bu da dünyanın kafasının ne kadar karışık olduğuna karar vereceğimizin bir göstergesi.
  • Dolunay, “Bazı ülkeler açılırken, bazı ülkeler aşıların yan etkilerini paylaşmaya devam edecek.” Diyor bizlere.  

Biden’ın Koltuğu Devralışı Olaylı Olacak

Dünya’nın gözü yine Amerika’da olacak ve bu sefer Trump göstericilerini değil Biden göstericilerini izleyeceğiz. Dolunay; 1942 yılında doğan Akrep burcu dolunay fazında dünyaya gelen Joe Biden’ın koltuğa gelişinin de tıpkı seçilmesindeki gibi olaylı olacağını işaret ederken dünya ekranlarından Amerika’yı daha çok izleyeceğiz.

  • Amerika’da yapılan gösteriler sırasında trajikomik olayların yansımalarını sosyal medya üzerinden yoğunlukla göreceğiz.

Türkiye’nin Dış Ticareti Ve Denizleri Isınabilir

Türkiye’nin dış politikadaki değişimi daha net ortaya çıkarken;

  • Dünya çapında dışişleri bakanlarının, savunma bakanlarının açıklamaları ardı ardına gelecek.  Birbirinden farklı açıklamalar hepimizin kafasını karıştırabilir.
  • İnsanlık; denizlerdeki politikaların kesişmesi ile, “sıcak saatler kapıda mı?” diyecek.

Peki, sizce bir Aslan burcunun her zamanki Dolunayı deyip geçebilir miyiz? Tabi ki hayır. Sebebi ise; Güneş Jüpiter kavuşumunun yanı sıra öğreten ve disipline eden Satürn’ün Kova burcunda olması… Kova burcunda 4 gezegenin hareket etmesi ve Türkiye’nin natal haritasında 8. Evine düşmesi ile orada bulunan Ceres Asteroitti ile ilişki kurmasıdır. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin dış pazarla ticareti artarken serbest ticaret anlaşması yapacağı ülke sayısı da artabilir. Dolunay, birçok ülkenin ülkemizi pilot ülke seçip yatırımlar yapması ve girişimcilerin yüzünün güleceğini işaret ederken,  uzun zamandır üretimi yavaşlatmış fabrikaların devir artırabileceğine tanıklık edeceğiz.

Peki, Kova burcunun bu kadar aktif olduğu ve Venüs - Plüton kavuşumunun Oğlak burcunda gerçekleştiği sırada meydana gelen Dolunay içimize neyin kurdunu düşürebilir?

  • İnternet sağlayıcıları ile ilgili sorunlar,
  • İnternet Bankacılığını
  • Elektronik para aktarma üzerinde oluşan sorunları

Dünya’nın belli ülkelerinde internet kesintileri olacak. Anın haritasına baktığımızda özellikle de Rusya, Ukrayna, Kazakistan gibi ülkelerde Dolunay’ın etkisini göreceğiz. Dolunay ateş burcunda gerçekleşip, Venüs – Plüton, Oğlak burcunda kavuşurken;

  • Gizli ilişkiler,
  • Evlilikler,
  • Evliliğinde 3. Şahıslara yer verenler,
  • En önemlisi ise bağımlılıklarını gizleyenler ortaya çıkacak.

Dolunay, Türkiye’nin natal haritasına göre ülkemizin ünlülerini bir anda yaşanmış skandalların ve ani biten evlilikleri mercek altına alırken, Türkiye’nin magazin gündemi; aldatılma, ihanetler ve sosyal medya açıklamaları ile şişebilir.

Dolunay “Özgürlüğe 5 Kala” Diyor

Aslında baktığınızda bu ateş burcundaki Dolunay; son sıkıntılar, son virajlar en nihayetinde de özgürlüğe 5 kala mesajını vermeden edemeyecek. Dünya’nın her köşesinde hissedilen yıkıcı yılın ardından manevrası sert olan bu Dolunay; son kozlarını herkese oynarken dengeleri değiştirmekte kararlı davranacak. Covid- 19 diyerek yola çıktığımız virüs ile ilgili bilim adamlarının farklı açıklamalarını, virüsün mutasyon geçirmiş hali ve “Covid- 20 mi geliyor?” soruları eşliğinde gelişmeleri hayatın koşturmacası içinde sorgulayabiliriz.

Korkusuz Dolunay Korku Satanları Yıkacak!

Dolunay; 2021’de Var Olma mücadelesi veren kurumların ve yapıların çıkışlarını en önemlisiyse virüsün hayatlarımıza tutunmak için son çırpınışlarına tanıklık edeceğimizi işaret edecek. Pandemi ile başlayan yolun buralara gelebileceğini kim bilebilirdi sorusunun ipuçlarını uluslararası kurumların enteresan açıklamaları ile yakalayabiliriz. 

Türkiye- Fransa İlişkileri Dolunay’ın Etkisine Girecek

Dolunay ile birlikte Türkiye - Fransa ilişkilerini ilgilendiren konuları konuşacağız. Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Oğlak burcu olduğunu ve bu Dolunay’ın içinde gizlenmiş aktörlerin Oğlak burcunda kavuştuğunu tekrar hatırlatmak isterim. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını tüm dünya olarak hep bir ağızdan dile getireceğiz. Sivil itaatsizliğin Avrupa sokaklarında yayıldığına şahitlik ederken, aslan burcunda gerçekleşecek dolunay,

  • Haberleşmeye
  • Ajanslara ve hızlı haber akışlarına
  • Haber alma özgürlüğüne
  • Bunların yanı sıra dijital diktatörlüğe de vurgu yapacak.

Dolunay Kendini Kandıranları Tespit Edecek.

Ay, Güneş’in rolünü çalarken gökyüzündeki heybetine kavuşumlar da destek çıkacak. Özelikle   aşk gezegeni Venüs’ün yer altı gezegeni ile kavuşması yıllardır bir küs bir barışık giden, sadece bir kişinin fedakarlığı ile yürüyen ilişkileri koparacak.

  • Eğer sevgiliniz size hayatını değiştirip geleceğini söylüyorsa ve kendi sorumluklarını dahi yerine getiremiyorken, sizi mutlu edeceğini söylüyorsa inandığınız yerden sınanabilir, sevgilinizin yalanlarına şahit olabilirsiniz. 
  • Hele bir de gizli kapaklı bir ilişki yaşıyorsanız hiç olmadık birileri ilişkinizi öğrenebilir.  Uzak akrabalarınızın sizin hakkında konuştuğu kulağınıza çalınabilir.

Sevgili Twitburc okurlarım; Dobra bir dolunay ile karşı karşıyayız. Siz siz olun kendinizi kandırmayın, çünkü siz kendinizi kandırırsanız sizi herkes inandırır.

NOT: Dolunayın burcunuza olan etkisini haftalık yorumlarda detaylı bir şeklide aktardım, ana sayfadan burcunuzu seçip okuyabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

18.01.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...