Yükleniyor . . .

VENÜS KOÇ BURCUNDA (21 MART 2021)

VENÜS KOÇ BURCUNDA (21 MART 2021)

Venüs 21 Mart 2021 tarihinden 14 Nisan’a kadar Koç burcunda olacak. 24 gün boyunca sürecek olan bu yolculuk bizlere zoru ve kolayı ayırt etmemize yardımcı olacak. Kalbimizin gizli çekmecelerine odaklanacak. En önemlisi de kalbimizi Venüs’ün sıcaklığına bırakma vaktinin geldiğini hepimiz hissedeceğiz.  

2021 Yılında Dönüşmeyen Kalmasın!

İnsanoğlu aşka, sevgiye karşı her zaman mücadele vermiştir. Sevgi kadar güzel bir duygu var mı? Öyle ki Venüs’ün Koç burcundaki hali ile ilişkilerinde çıkmaz sokaklara girenler bunu atlatmanın yollarını bulabilecekler. Konuşmaz dediklerimiz bir araya gelecek ve buzlar eriyecek. Elbette keskin kararlar alanlar da olacak. Vazgeçmesi kolay, geri dönüşü zor olacak.  Yanlışlardan kısa sürede dönmek ve sorunları çözmek için her zamankinden daha fazla emek verenleri işaret edecek Venüs. Şunu da bir kenara not edin; 2021 yılında insanoğlu olarak hepimiz dönüşeceğiz. Bilginize.

Farkında Mısınız?

Venüs bir yandan şahane duyguları tattırırken bir yandan da içimizdeki ateşi coşturacak. Dikkat etmekte fayda var aslında… Venüs’ün ateşteki seyri bizi sakal – bıyık misali arada bırakabilir. Kaşıkla verip kepçeyle almayın a dostlar!

Ah Venüs, Bizi Nasıl Bir Süreçten Geçireceksin?

Güneş’i de arkana almışken bizleri nasıl günlere doğru götüreceksin. Pandemi kelimesi şöyle dursun, insanlık olarak yarım kalmışlığın içinden çıkacağız ve zaman hepimiz için daha hızlı işlemeye başlayacak. Özellikle de 2020 yılı boyunca aile içinde oluşan bütün problemlerive sıkışıklıklara şifa olacak bir Venüs söz konusu.

  • Bekar mısınız? Yalnız mısınız? Yaklaşık olarak 6 aydır aklınızda olan kişiye karşı düşünceleriniz netleşecek. Kendinizi bu belirsizliklerden kurtaracaksınız.
  • Sosyal medyayı seviyor musunuz? Ya da sevmiyor musunuz? Baharın ilk ışıklarıyla sosyal medya paylaşımları çığır açacak.
  • 14 Nisan tarihine kadar herkes yarım kalmış işlerini rayına oturtabilecek.

Var Olma Çabamız Devam Ediyor

Bu bahar her zamanki bahardan çok daha farklı ve kıymetli olacak. En önemlisi ise sabırlı olan ve bu değişime ayak uydurabilen kazanacak. Venüs’ün Koç hali bir yandan değişimi ve dönüşümü hatırlatacak. Yeni bir paylaşım döngüsü geliyor? Nasıl mı; sokaktaki yürüyüşümüzden, marketti alışveriş halimize, tüketim alışkanlıklarımızdan yapacağımız düğüne kadar her şeyde farklı planların olduğunu fark edeceğiniz. “Nereden nereye geldik” sözünü herkes bir şekilde dile getirecek diyor Venüs’ün Koç hali.

Aman Dikkat! İlişkinizde düzensizlikler, yorgunluk ve sıkışma varsa 14 Nisan’a kadar aceleci kararlar vermeyin. Venüs ve Güneş’in el ele Koç burcuna geçtiği günlerde temennimiz kalp ağrılarımızı dindirmek olacak.

Gel Beraber Mesut Olalım

Venüs Koç burcundayken daha önce iletişim kuramadığımız, ya da kurup sonrasında anlaşamadığımız kim varsa hepsiyle aramızdaki buzları eritmek isteyeceğiz. İçimizdeki Mevlana’ya seslenecek olan bu Venüs “Ne olursan ol yine gel.” Sözünü hatırlatacak.

  • Gönül bağlarını güçlendirmek için kafa yoracağız.
  • Aşk hayatımızda daha dikkatli olacağız. Kimseye boşa umut vermek istemeyeceğiz.
  • Evlilikler önemli süreçlerden geçerken ılımlı olanlar daha az üzülecekler. Mutluluğun sırrı empatide olacak.

Tüketim Daha da Hızlanıyor

Venüs’ün Koç burcundaki seyrinde manevi duyguları farklı bir boyuta taşıyacak. Bunun yanı sıra dünyadaki tüketimin hızını da arttıracak. Özellikle de hizmet sektöründeki hıza diğer hiçbir sektör kolay kolay yetişemeyecek. Harcamaları düzenli tutmak isteyenler burayı dikkatlice okuyun; İşler sizin düşündüğünüz gibi ilerlemeyebilir. Kim için, ne için para harcıyoruz kontrol altına almak isteyeceğiz. Eğer birisine borcunuz varsa bu süreçte imkânınız el verdiğince ödemenizi tavsiye ederim. Eğer birisinden borç isteyecekseniz de mümkünse istemeyin.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Estetik operasyonlar (Örneğin saç rengi değiştirme, bakım vs.)
  • Evinize ve arabanıza daha fazla dikkat edeceksiniz.
  • Gizli telefonlar ve mailer.
  • Plansız beslenme düzeni
  • Diş problemleri ve baş ağrıları
  • Kısa yolculuklar

Venüs Koç Burcundayken Neler Gündeme Gelir?

  • Şu anda hizmet veren ve yeni açılan askeri hastaneler
  • Eğitim afları ve uzun zamandır eğitime dönmek isteyenler
  • Birçok kurumun eski yapısına olan geri dönüşü
  • Diyetisyenler
  • Moda ve tekstil sektörü

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

12.03.2021

 
 
Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...