Yükleniyor . . .

YENİAY AKREP BURCUNDA (15 KASIM 2020)

Derin Bir Nefes Alıyoruz

‘’Dünya eşi benzeri olmayan sınavlara sürüklerken biz insanoğlunu, geçmişimizin ağırlıklarından kurtulup derin bir nefes almak isteyeceğiz.’’

9 Eylül’den bu yana süregelen dertlerimizi ardımızda bırakacağımızı Türkiye’nin enlem boylamına göre 15 Kasım itibariyle işaret edecek olan Akrep burcundaki Yeniay; duygusal açıdan daha durağan zamanlara adım attığımızı işaret ediyor. Geçmiş yıllara göre herkesin kendi kabuğuna çekildiğini hissedeceğiz. 

İnsan Diliyle Değil Yaptığı işlerle Konuşulmalı

15 Kasım tarihinde Yeniay’ın su burcunda olması nedenlerden çok sonuçlara odaklanacağımızı işaret ediyor. Sosyal hayatımız ve kariyer yaşantımızdaki kırılmaları en doğru şekilde yönetmemiz gereken bir evrede olduğumuzu da bizlere hatırlatacak. Yüzeysel muhabbetlerden, ilgisiz insanlardan ve kayıtsız arkadaşlıklardan uzaklaşmak isteyebiliriz. Bir işin gidişatı değil, işin vereceği sonuç bizi daha çok ilgilendirecek diyor bu Yeniay. Toplumsal olaylar karşısında sessiz kalamadığımızı görürken hayata dair önemli duyguları es geçmememiz gerektiğini işaret edebilir. Sayısal verilerle daha fazla ilgilenirken becerilerimizin arttığını da deneyimleyebiliriz.

Konuştuk...

Aile içindeki parasal olayları konuştuk.

Geçmişte yaptığımız iyilikleri konuştuk.

Birbirini takipten çıkan arkadaşların konuştuk.

Gizli gizli görüşenleri konuştuk.

‘’2020 yılı bize en konuşulmayanları bile konuşturan bir yıl oldu. Akrep burcundaki Yeniay ise ne kadar konuştuğumuzu değil, nasıl konuştuğumuzu gösterecek bizlere…’’

2020’nin En İyileştiren Günü!

Evet. Doğru duydunuz. Su burcunda gerçekleşecek olan Yeniay bizi yıl boyu geçirdiğimiz süreçleri ve sıkıntıları ardımızda bırakmamızı sağlayacak. 15 Kasım 2020’nin en şifalandıran günü olacak. Yeniay’ın yenileyici etkisiyle İdeal düşüncelerimize ve hayattaki gayemize daha iyi odaklandığımızı görürken doğruyu ve yanlışı ayırt etmek zor olmayacak. Hem kendi yaşadığımız olaylara hem de çevremizdeki kişilerin yaşadığı olaylara daha iyi çözümler üreteceğimizi de işaret ediyor bu Yeniay. Kasım ayının gezegen hareketleri iş birliğine ve eski tecrübelerimizi kullanmaya sonuna kadar açık olduğumuzun üzerinde duruyor.

Yeniay Akrep Burcudayken Neler Gündeme Gelir?

  • Detaycı kişiler
  • Titizlik
  • Maddi yatırımlar
  • Siyasi gerilimler
  • Eğitim alanındaki yeni yaptırımlar
  • Aile ile iş ortaklığı
  • Ani taşınma kararları
  • Büyük şirketlerin mali kararları
  • Uzun süredir devam eden davalar

Yeniay Verimli Zamanı Vaat Ediyor

Kasım ayının ortasından sonra elle tutulur işler yapmaya odaklanmak isterken su burcundaki Yeniay’ın da etkilerini görebiliriz. Öyle ki dünyaya karşı olan bakış açımız da değişebilir. Bunun en iyi örneğini büyük şirketlerin değişim adımları atışıyla izleyebiliriz. Değişen yeni dünya düzeni ise hırs dolu zamanların kapıda olduğunu işaret etmekle birlikte su burcundaki Yeniay zamanın önemini her fırsatta biz insanlığa gösterecek.

İyi Gün Kötü Günün Hakkından Gelecek

Yeniay Akrep burcunda geçtikten bir gün sonra, yani 16 Kasım zor ama Yeniay 16 Kasım’ın zorluğunu alacak. 16 Kasım toprağın altındaki gücü ortaya çıkaran bir gün ama biz görmesek de hissetmesek de 15 Kasım’daki Yeniay toprağın altındaki bu öfkeyi ve hiddeti alacak.

Parayı Konuşacağız

Su burcunda gerçekleşecek olan Yeniay Türkiye’nin burcuyla çok ilişkili. Bu ilişki hem gündemde hem evimizde hem de sosyal ortamlardaki sohbetlerimizde daha çok parayı konuşuyor olacağımızı işaret ediyor. Hayatın akıp giden hızında kendimizi yalnız hisseder miyiz? Bunun cevabını Yeniay verecek.

Virüsün de Şifreleri Çözülüyor

Su burcunda İstanbul saati ile Saat: 13:32’de başlayacak olan Yeniay’la beraber Güneş-Jüpiter 60’lığı da yaşanacak. İyicil gezegen Jüpiter’in bütün bir yıl boyunca sağlık konusunda bize olan uyarıları şimdilerde ise solüsyon, damla gibi salgını azaltıcı medikal ilaçların artacağını işaret ediyor. Mars Retro’sunun bitmesi ve yükünü indirmesi, aklı temsil eden Merkür’ün kafasının rahatlaması önümüzü daha çok açacak. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniayda; Venüs, Satürn ve Mars kendi yönettiği burçlarda toplumlara daha keskin adımları attıracağını vurguluyor. Salgından dolayı etap etap kapanan ülkeler yeni buluşlarıyla ve çözümlerle hayatlarımıza girecekler. Aslında Yeniay bir nevi virüsün şifrelerini de çözüyor.

Bundan Sonra;

  • İş değiştirmek istiyorsanız
  • İş yerinizde maaşınızı konuşmak gibi bir niyetiniz varsa
  • İşinizde bölüm değiştirmek istiyorsanız
  • Yeni işlere başvurularda bulunmak istiyorsanız yolunuz açık olsun. Bugünü kaçırmayın.

Akrep Burcundaki Yeniay’ın Burçlara Olan Etkisi:

KOÇ: Yönetici gezegeniniz sizi epey zorladı ama bu haftadan itibaren hayatınızda eksik ve dağınık gördüğünüz hangi alan varsa bu alanda kendinizi toparlamak isteyebilirsiniz.

BOĞA: Her zamankinden daha fazla ilgilendiğiniz bir konu varsa bu konu da sağlığınız. Titizlikte bambaşka bir seviyeye çıkarken arkadaşlarınızla olan aktivitelerinize ara verebilirsiniz.

İKİZLER: Zamanınızı ve enerjinizi doğru yönde kullanmak adına planlı bir yapıya bürünebilirsiniz. Sizinle anlaşamayan kişilerin bile orta yolu bulma isteği epey şaşırtacak.

YENGEÇ: Kasım ayında hayatınızda yeni gelişmelerin olmasını beklemektense sonuçları kendiniz elde etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde sabırsız bir imaj bıraksanız da tuttuğunuzu bir şekilde kopartmak istiyorsunuz.

ASLAN: Vücudunuzun hassas olduğu bir süreçte olabilirsiniz. Ağır sporlardan uzak durmak sizin için doğru olabilir. Beslenmenizdeki düzen ise çevrenizdeki kişilere örnek olabilir. Cesur adımlar atmaktan korkmayacağınızı işaret ediyor bu Yeniay!

BAŞAK: Hayata dair planlı ve programlı ilerlemek isterken aniden çıkan maddi sorunlar başarmak istediğiniz planların ertelenmesine sebep olabilir. Hayata farklı yönlerden bakmaya başlıyorsunuz.

TERAZİ: En çok ilişki durumunuz ve kalbiniz yoruldu. Ancak yönetici gezegeniniz ilişkilere dair olan fazla sorgulayıcı tavrınızı azaltmanıza yardımcı olacak. Aşırı öfkeden kurtulmak istiyorsunuz.

AKREP: Merkür burcunuzda geri gitti. Bu geri gidiş hem zihninizi hem de bedeninizi yordu. NE olursa olsun yolunuza devam etmek isteyeceksiniz. Burcunuzdaki Yeniay ise yüklerinizden kurtulacağınızı işaret ediyor.

YAY: Hem aile içindeki ilişkilerinizi hem de iş alanındaki ortaklıklarınızı gözden geçirdiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Hayatınızın bu sürecinde sizin için çok özel birisi ile tanışabilirsiniz.

OĞLAK: Satürn iki buçuk yıldır hayatınızı yordu. Bu yorgunluğu ardınızda bırakmak ise sizin için zor olmayacak. Size başarıya ulaşmanız konusunda engel olan arkadaşlıklarınıza mesafe koyabilirsiniz.

KOVA: Aile dostlarınız ve yakın akrabalarınızla olan ilişkileriniz artış gösterebilir. Yeniay’ın etkisini ise maddi anlamda oldukça hissedebilirsiniz. Verdiğiniz borçlar geri dönebilir. Kariyer bazında büyük hedefler söz konusu.

BALIK: Kişisel hırslarınızı arka plana atmak isterken fazla cömert gözükmemeye dikkat etmeniz gerekebilir. Bu sakin halinizi kendi çıkarları için kullanabilecek kişilere dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

03.11.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...