Yükleniyor . . .

VENÜS YAY BURCUNDA! (15 ARALIK 2020)

2020 VENÜS YAY BURCUNDA!

Güçlü bir biçimde sevgiyi ve aşkı temsil eden Venüs 15 Aralık tarihinde ateşin değişken burcu olan Yay burcunda konumlanacak. Bu geçiş hayatlarımızdaki önemli kırılmaları ve geçişleri hatırlatmakla kalmayacak, 2021 yaklaşırken yapacağımız planlara da dikkat çekecek.

Lafla Peynir Gemisi Yürür Mü?

Aralık ayının ortasında hem sosyal çevremizde hem de iş hayatımızda birtakım kırılmaları yaşarken aklımızda daima sorgulama halleri olabilir. Bu noktada çevremizdeki kişilerle fikir alışverişi yapsak da bu konuda bizi tatmin edemediklerini fark edebiliriz. Venüs’ün de etkisiyle yalana ve içi dolu olmayan sözlere sert tepki verme sürecinin içerisindeyken, doğruluğundan küçücük bir şüphe duyduğumuz kişilere kulaklarımızı tamamen tıkayacağız.

‘’Gök kubbe, iç huzuru doğrunun peşinde olarak yakalayabileceğimizi işaret ediyor bizlere’’

Dikkat! Venüs Uyarıyor

Yay burcunun 6. Evinde etkisini daha güçlü hissettirecek olan Venüs umursamaz tavırları da ön plana çıkarabilir. Bu tavırda olan kişilere karşı cevabımızı vermekten çekilmezken, bir yandan da üzerimizdeki ataleti atmak için yoğun bir çaba vereceğiz. Günlük rutinlerimizi bile tam anlamıyla yapamadığımız ve en usta olduğumuz noktalarda bile ‘’sonra yaparım’’ dediğimiz günleri önümüze seren Venüs, bizleri uyarmaktan geri kalmayacak. En nihayetinde Venüs, Yay burcundayken en çok hangi konular hakkında bizleri uyaracak;

  • Zamanında yetişmesi gereken işler için,
  • İlişkide yersiz yere polemik yaşamamak adına daha dikkatli söylemlerde bulunmak için
  • Aile üyelerine karşı daha sakin davranmak için
  • Acemice verilen kararlara bağlanmamak için
  • En önemlisi ise sonucu düşünmeden atılan imzalar için uyarak bizleri Venüs…

Kendimizi Tanıyoruz

Venüs’ün yay burcundaki serüveni kariyer anlamında bizleri büyük bir öğrenme ve gelişme sürecine sokarken bir yandan da ne istediğimize karar verdirtecek. Venüs’üne etkisiyle kariyer konularındaki soru işaretlerini bertaraf etmek isterken hem kalbimize hem de aklımıza rahat bir nefes aldırmak isteyeceğiz.

Venüs Yay Burcundayken İş Yaşantımız Bundan Nasıl Etkilenecek?

  • Devlet dairelerinde görev yapanlar dikkat! Çünkü Venüs’ün ateş burcundaki hali sizi oldukça ilgilendiriyor.
  • Önemli terfiiler ve maaş düzenlemeleri konuşulabilir.
  • İşyerinizdeki saygınlığınız artarken iş arkadaşlarınızla olan güven bağlarınız sağlamlaşabilir.
  • Çalıştığınız işyerinde işe karşı dağınık davranan ve sorumluluklarını yerine getirmeyen kişiler varsa Venüs’ün ateş burcundaki etkisi birçok önemli kararı da beraberinde getirebilir.
  • En önemlisi de bu süreçte önemli markalar, firmalar hem yönetim değişikliğine hem de marka kimliği üzerinde radikal kararlar almaya gidebilir.

İlişkilerde;

Hem Venüs’ün etkileri hem de Jüpiter’in etkileri Yay burcunu önemli sınavlara tabi tutarken ikili ilişkiler konusunda paylaşımcı bir tavra bürünebiliriz. Daha önce konuşamadığımız konuları daha rahat konuşmak isterken bizi dinleyen ve dertlerimizi paylaşan kişilere karşı daha korumacı olacağız. Birine söylediğimiz bir şeyi başkasından duymama günlerindeyiz. Venüs bizlere; ‘’Ey Dünya! Sadece sen mi fısıldayacaksın sırları kulaklara…’’ dedirtecek. Nasıl mı?

  • Dostlarınızla daha önce paylaşmadığınız bir konuyu paylaşabilirsiniz. Bu durum arkadaşlık olgusunu sizin için baştan yazacak.
  • Çeşitli yanlış anlaşılmalar ya da başkalarının laf taşımaları yüzünden arası bozulan kişiler de Venüs ve Yay’ın ateşinden etkilenecekler. Bu ateş aradaki buzları eritecek.
  • Venüs Yay burcundayken uzun zamandır görüşemediğimiz kişileri daha fazla özleyeceğimiz ve yokluklarını hissedeceğimiz biz zamana da girdiğimizi de işaret edecek.

Sevginin Güzeli Paylaşılandır

15 Aralık tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişi ketum tavırları ardımızda bırakma şansını tanırken bizlere, aynı zamanda küslükleri de bitirmek isteyeceğiz. Daha masum, daha cana yakın, daha kalbe dokunan davranışlar bizi huzura taşıyacak. Gök kubbe asıl sevginin paylaşıldığını zaman kıymeti olduğu hayatımızın her anında hissettirecek bizlere. Öte yandan daha da açık fikirli olacağız.

Venüs, Yay Burcundayken Etkilenecek Sektörler

  • Televizyon sektörü
  • Dijital platformlar
  • Sosyal medya ve pazarlama sektörü
  • Reklam sektörü
  • İnsan kaynakları sektörü

Dünya da Özgürleşmek İstiyor

Yaşantımıza dair önemli tecrübeler bir yana dursun karşı koyamadığımız durumları da çözdüğümüz zaman Venüs’ün Yay burcundaki etkilerini daha iyi anlayacağız. Çünkü bu gökyüzü olayı bizleri her zaman kendi yolumuzda ilerlemeyi ve engellere aldırış etmemeyi aşılayacak. Kimsenin bizi üzmesine ve hayallerimizi küçümsemesine izin vermediğimiz bir süreçteyiz. Hem bir yılı bitirmeye ve ağırlığından kurtulmaya çalışıyor dünya, hem de bir şekilde dönmeye devam etmeye…

NOT: 2021 yılında var olmayı yeniden keşfedeceğiz. Bunu uzun uzun anlattığım yeni kitabım ‘’2021 Var Olmak’’ da detaylıca bulabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

11.12.2020

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...