Yükleniyor . . .

PLÜTON RETROSU (2020)

Yeraltı Gezegeni Plüton 25 Nisan’dan İtibaren Geri Gidecek. Göreceklerimiz Asıl Şimdi Başlıyor!

Beklenmedik Durumlara Tanıklık Edeceğiz

25 Nisan’da Merkür’e kafa tutup akşam saatlerinde de geri gitmeye başlayacak yer altı gezegeni Plüton, gerçekleri en yalın şekilde izlemeye başlarken, hava sahaları birer ikişer bir şekilde açılacak. Dünya normale dönmüş gibi görünürken, ülkemizde birtakım skandallara tanıklık da edebiliriz. Plüton geri vites yapıp dikiz aynasına bakmadan geri doğru giderken algısı açık olan kişiler tuhaf bilgiler paylaşacak.

Dejavu!

2008’den bu yana yılda 4 buçuk aya yakın geri giden ve yaptığı her şeyi yazıp çizdiğim gezegeni yine pür dikkat kesilip size anlatacağım;

10 Ocak 2020’nin başından bu yana ne yaşadık? Kimler neler yaptı? Hangi ülkenin Hangi ülkenin işine taş koydu? Bunu bu sefer rakamlarla daha iyi göreceğiz.  Siyasetin akışı değişirken, ticaretin de akışı değişecek. Ülkelerin bu kriz ortamında bizim daha önce bilmediğimiz bazı rakamları açıklaması ile yüzleşebiliriz.

Aç Gözünü ve Beni İzle! Diyor 2020

Plüton bir jenerasyon gezegenidir. Zamanın tüm kirli hesaplarını dökerken, çağlara yansıyacak dönüşümleri ve kırılmaları da beraberinde getirir. Bir jenerasyon gezegeni ortalama 16 yıl bir burçta kalır, düşünsenize tüm burçları bitirip başa gelmesi insan ömrüne yetmediği için takibi de çok zordur. 192 yıl önce Plüton Oğlak Burcundan geçmiş. 192 yıl sonra özelikle bu zaman diliminde ve bir de diğer yıkıcı gezegenlerle kavuşarak geçmesi ise yine insanlığa büyük mesaj anlamına geliyor.

Buradan ne kadar talihsiz olduğumuzu değil ne kadar çok sorumluluğumuz olduğunu çıkarabiliriz. 2008 – 2024 yılları arası boyunca Plüton Oğlak seyrine hep birlikte şahitlik edeceğiz. Ama bu yıl Plüton’un gökyüzündeki destekçileri çok. O yüzden akıllara gelmeyen insanlığın başına gelmiş olabilir.

Kendimizi Daha İyi Tanıyacağız

Size tavsiyem bu dönemde kendinizi tanımaya ve değiştirmeye çalışın. Başkalarını asla eleştirmeyin. Çünkü zaman bizleri sıkıştırmak için elinden geleni ardına koymayacak. Plüton, hepimizi kendi nefsiyle ve egosuyla tanıştırmayı hedefliyor. Bu da kendimizi tanıyamadığımız birine dönüştürebilir. Ya da kendimizi dizginleyip dilimize ve kalbimize hâkim olmamızı sağlayabilir. Plüton Retrosu insanlık tarihinde olması pek mümkün olmayan ne varsa olması için zamanda kavrulmaya devam edecek.  25 Nisan - 4 Ekim tarihleri arası Retro yapacak Plüton, virüsün 2. dalgasını görmemizi sağlayabilir. Bu durum Ekim’e kadar daha netlik kazanacaktır.

Plüton, Dünyanın En Dibinde Neler Olduğunu Görmemizi İstiyor.

Gizli kapıların arkasında dönen hesapları ortaya dökmek için elinden geleni yapan Plüton, Oğlak seyriyle astrolojinin gündemine oturuyor. Plüton, tüm kötülerin su yüzüne çıkması için zaman içinde kıvırılırken, insanlığa belki de kafasını kaldırıp kaderimizin doğal akışından çıkartmak isteyen sistemleri görmemiz için uğraşıyor olabilir.

Değişimleri Bir Günde Anlamak Zor!

Plüton Retrosu ’nu yaşarken zorlansak da öyle ya da böyle 4 buçuk milyar yaşındaki gezegenimizin nerelerden geçip geldiğini görmemiz için elinden geleni yapacak. Bu yüzden yüz yıllık hesapları önümüze döken Plüton’u bir günde anlamak zor.  Yeraltı gezegeni ‘cüce’ gezegen 2020’de arşa değen kavuşumlardan geçerken, tarihin tozlu sayfalarını açmaya çalıştığını hep birlikte gördük, görmeye de devam edeceğiz.

Geleceğe Konu Olacak Günlerden Geçiyoruz

Plüton maddi ve manevi tüm enerjilerin yer değişeceğini bir nevi işaret ediyor. Nasıl mı? 2012 yılında Plüton’un hal ve edası Mayaların bile diline düşmüş olacak ki dört gezegenin geçişini kırılma olarak yorumlayıp bırakıp gitmişlerdi. Size birçok kere kitaplarımda ve yazılarımda anlatmıştım bu yer altı cücesi Plüton’u… Kendimi zaman zaman bu Plüton’u takip ederken bulmamın nedenini ise beni yakından takip edenler bileceklerdir. Geleceğe konu olacak günlerden geçtiğimiz şu zamanlarda Plüton kendisinden bolca söz ettirmişti. Son kitabımda ise artık başrol Plüton’un en keskin halinden geçeceğimizi belirtirken, kitabın siyahını bile ona atfetmiştim.

27 Ocak 2008’den bu yana olanlar tesadüf değil. Ancak benim size diyeceğim, o günden gelen hesaplar da bozulur anlaşmalar da… Bunu bir yere yazın, okuruz. İlk olarak Plüton’un ilk geçiş tarihini bir kenara not edin. Sonrasına gelin beraber bakalım;

2011 Suriye! Ülkemizi İlgilendiren Tarihi Günlerin ve Sıkışmaların Başlangıcıydı

Değişen dünyanın ve gelişen teknolojinin içinde kaybolsak da planlı olan kişilerin önüne bir engel çıkmıyor. 12 yıldır sayısız bir şekilde bütün gezegenlerle iletişim kuran Plüton Oğlak burcunda hareket ederken üzerindeki yükü çoktu. Bizlere Kavim bilgilerin en derinlerini anlattı. Ama bu sefer 2020’de farklı olacaktı nitekim de oldu. Bu da kavuşumlara yaklaşması demekti. Plüton’un geçtiği yollardan geri gitmesi, bir şeylerin başına yine dönebileceğimizin altını çizebilir. Neyin mi? Dünyanın ve insanlığın en büyük krizi olarak hayatlarımıza sirayet eden virüsün çıkış günlerine vurgu yapıyor. Kitabımda da belirttiğim gibi 5 Nisan tarihinde astrolojik olarak zorlu tarihlerden geçecektik. Sadece virüs sebebiyle verilen kayıpların sayıları değil ülkenin sıkışan siyasetine de tanıklık edecektik.

500 yıl Sonra Oğlak Burcunda Stelyum Yapan Gezegenler… 500 Yıl Sonra Endülüs’te Okunan Ezanlar…

İnsanlık daha neler görecek derseniz, Plüton bizi adeta bir tarih yolculuğuna çıkaracak ve 1771 yılına götürecek. Orada ne var derseniz Fatih camisinin açılışı var.  Plüton, Dünya’nın bu döngüde Fatih camisini konuşacağını vurguluyor

İz Bırakan Döngüler

Ayasofya kapatıldığında Ay Oğlak fazındaydı. Dolayısıyla Plüton tarihin iz bırakan döngülerinden geçeceğinizi işaret ediyor bizlere. Burada hemen kolaya da kaçmamak gerekiyor dünya hali binbir türlü sonuçta. 1 Şubat 1935 Plüton’u 24 derece ile Yengeç’te olan Ayasofya tek konu ile değil birçok konu ile gündeme gelebilir.

İnsanlığın açıkça dile getiremediği konular gün yüzüne çıkabilir. Ruhban okulları gündeme gelebilir. Ayrıca yerin altında gizli kalan ve insanlığın kaderini tayin etmeye çalışan eski yapıların da devinimden geçtiğine bir şekilde şahitlik edebiliriz.

İnsanlık Uzun İnce Bir Yolda, Dünyanın Gözü de İpekyolu’nda

Gündelik hayat virüs bitti mi? Bitmedi mi? diye tartışa dursun, İpekyolu güzergahının lojistiği kara yollarını da gündeme getirebilir. Eğer dikkat kesilirseniz Ekim’e kadar gücün el değiştirişini bu güzergahta görmeye başlayabiliriz. İş dünyasında isimler ve kurumlar el değiştirirken, Türkiye’nin gündemi değişecek. Elbette kurnazları da…

Öne Çıkacak Ülkeler;

Çin, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, İran ve Kafkasya ülkeleri, Ermenistan, Azerbaycan ve Gürcistan 

Plüton geri giderken bizler de hangi yöne gideceğimize karar vereceğiz. Türkiye ve Dünya gündemi yalnıza virüs, siyaset ve tarihi yapılar ile kenar kuşak ülkeler ile ilişkilerle de gündeme gelecek. Çin’in İpekyolu güzergahına kenar kuşak denir. Yani Hindistan, Pakistan, Afganistan, İran, Suriye ve Türkiye bu hususta gündeme gelebilir. İş adamlarının özellikle bu ülkelere yönelmesi tesadüf olmayabilir.

Fransa’da Kendi Tarihine İlkleri Yazan Ülkeler Arasında Yer Alabilir.

Tıpkı iskambil kağıtlarındaki gibi insanlarını sınıflandıran Fransa’da sinek kıymetli olurken kupa bu sefer değerini kaybedecek.

Kupa: Asil sınıfı ve dini dogmaları taşıyıp yayan kiliseyi temsil eder.

Karo: Geçimini ticaret ile sağlayan orta sınıf tüccarları temsil eder.

Sinek: Taşrada yaşayan ve çiftçilikle uğraşan köylüleri temsil eder.

Bu nedenle kart oyunlarında kupa değerli sinek en değersizdir.

2020 Plüton Retrosu’nun Gündeme Getireceği Önemli Günler

15 Haziran

19 Haziran

30 Haziran (Büyük gün!)

15 Temmuz

1 Ağustos

13 Ağustos (Yıkıcı gün!)

15 Ağustos

31 Ağustos (Gizli ilişkiler ve anlaşmalar)

9 Ekim (Enerji patlamaları!)

15 Ekim (Devrimlerin başlangıcı)

12 Kasım (Yıkıcı gün!)

23 Aralık (Şok edici haberler!)

Yıllar İçinde Plüton

Uranüs ile Plüton'un Düellosu

2016 Venüs - Plüton Kavuşumu

2018 Plüton Retrosu

Satürn - Plüton Kavuşumu

Uranüs ve Plüton'un Savaşı

Plüton ve Evler

Zeynep Turan

20.04.2020

Yazının Tüm Hakları Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...