Yükleniyor . . .

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA (2020)

Merkür Yükseldiği Bir Burçta Hareket Edecek!

Bizler Merkür’ün Başak burcu haliyle daha aktif olurken hayatın hızına yetişmeye çalışacağız. Yazın sonuna doğru gelirken içimizde biriken enerjiyi de dışa vurmak isteyebiliriz. Hayatımızdaki meşguliyetlerimiz ne kadar başımızı ağrıtsa da kendimize iyi gelen şeyleri yapmadan da duramayacağız. Dikkat çekecek miyiz? Elbette…

Kendimizi Tanıyamıyor muyuz?

İletişim yönümüzü temsil eden Merkür, Ağustos ayının başındaki kararsızlıklarımızı ve yanlış tercihlerimizi bizlere hatırlatırken aslında kendimizi ne kadar sorguladığımızı net bir şekilde göreceğiz. Arkadaş ortamımızdan tutun da iş ortamımıza kadar beklemediğimiz tepkiler ile karşı karşıya kalabiliriz. Üzerimizdeki gerilimi fark etmeye çalışırken Merkür’ün Başak hali bizi topraklayacak ve rahatlatacak. Gök kubbe Merkür’ün etkilerini uzun bir süre taşıyacağımızı işaret ediyor.

Merkür, Başak Burcundayken Ne Gibi Adımlar Atmalıyız?

  • Gayrimenkul yatırımı
  • Teknolojik alet satın almak için Pazar araştırması
  • Spor
  • Web tabanlı projelerin başlangıçları
  • Önemli sözleşmeler

Bunun gibi adımlar atmak için doğru zamanı kollamak istiyorsak, Merkür – Başak döngüsü bizleri destekleyecek. Aklı, iletişim gücünü ve sorun çözme yeteneğini oldukça etkileyecek olan Merkür bizlere doğru kararlar aldıracak. Başak burcu Güneş’ten de desteğini alacakken kendi potansiyelimizi dahi aşabileceğimizim işaret ediyor.

Eğitim Önemli Odak Noktalarından Birisi Haline Gelebilir.

Öğrencilik hayatı içinde olan ya da kariyer planlarını eğitim içerisinde devam ettirmek isteyen kişileri oldukça destekleyecek olan Merkür – Başak döngüsü öğrenme ve öğretme konusundaki cevherimizi keşfetmemize olanak tanıyabilir. Eğitim sisteminde olabilecek radikal değişimler gündemimiz haline gelirken, okula başlama hazırlığı içinde olan öğrenciler kaygı problemleri çekebilir.

Merkür’ün Başak Hali Hangi Burçları Destekleyecek?

Merkür, İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarını birebir destekleyecek. Değişken burçlara da yeni fırsatlar ortaya çıkaracak. Bu burçlardan olan kişiler hayatlarındaki çatlakları tamir etmek isterken yeni fırsatları da tepmek istemeyecekler. Yaşamın her anında bir detay saklı olduğu gerçeği ile yüzleşmek Merkür’ün bize verdiği tüyolardan olacak.

Merkür, Başak Burcundayken Gündemden Düşmeyecek Ülkeler:

  • Bulgaristan
  • Azerbaycan
  • Fransa
  • Katar
  • Kosta Rika
  • Kırgızistan

Teknoloji Dünyası Mercek Altında

Hem bireysel anlamda hem de kurumsal anlamda teknolojiye yatırım isteği artış gösterirken dünya genelinde söz sahibi olan firmalar da önemli güncellemeler ile gündeme gelebilir. Özellikle 4 Eylül 1988 kuruluşlu ve burcu Başak olan Google’ın önceden kullanıma sunduğu önemli hizmetlerin fişini çekmesi ve yeni hizmetleri kullanıma sunması dünyanın gündemini oluşturabilir. Bu durum yalnızca Google ile sınırlı kalmamakla beraber hem global kullanımda önemli kullanıcı sayısına sahip olan hem de uluslararası ekonomide ağırlığı olan bilişim firmalarının iç kadrolarındaki radikal değişimler bütün dünya tarafından konuşulabilir.

Verimli Olmaya Odaklanmak…

Başak burcuna geçecek olan Merkür planlı yapımızı desteklerken yaptığımız her işte düzenli ve verimli olmamız gerektiğini bizlere hatırlatacak. İçinde bulunduğumuz ya da tuzumuzun olduğu her işte mükemmeliyetçi olma isteğimiz de aynı oranda artış gösterebilir. Kamusal alanda kariyeri olan kişiler işlerinde daha profesyonel bir tavra bürünürken, kendisine yeni bir iş açmayı düşünenlerin sayısında da hatırı sayılır bir düşüş yaşanabilir. Merkür, elimizdeki imkanları daha tutarlı kullanmamızı tetikleyecek.

Merkür, Başak Burcundayken Değer Kazanacak Alanlar:

  • Bilişim ve internet sektörü
  • Mimari restorasyon
  • Rehabilitasyon ve yaşam koçluğu
  • Psikologlar
  • Spor eğitmenliği
  • Reklam sektörü
  • Ve teknolojinin her alanı

Merkür, Başak burcundayken Değer Kaybedecek Alanlar:

  • Fuar, gösteri ve sergi alanı
  • Kamu ve devlet daireleri
  • Sinema sektörü

Ağustos ayı her ne kadar verimli olmaya odaklansak da bir takım ters olaylarla da karşılaşabiliriz. Heyecan verici ne varsa yapmaya fırsat bulmak isteyeceğiz. Geçmişte hangi sebeple olursa olsun bıraktığımız alanların özlemini çekmek istemeyeceğiz. Bu yüzden kendimizi gerçekleştirmeyi ertelemek istemeyeceğiz. Merkür, Başak burcundayken eğer ayrıntılarda kaybolursak bu ayı heba edeceğimizi kulaklarımıza fısıldayacak.

Peki Merkür – Başak Döngüsü Ne Kadar Sürecek?

Haber veren gezegen Merkür 20 Ağustos tarihinden 5 Eylül’e kadar toprak burcunun en değişken burcu olan Başak burcunda hareket ederken kendimizi yeni kararlar için keskin virajlarda bulabiliriz.

NOT: Güneş’in de Başak burcundaki etkilerini merak ediyorsanız buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

14.08.2020

Günün Ruh Hali
Ay, öğleden sonra burç değiştiriyor. “Yanlış üslup, doğru lafın celladıdır” sözü hayatlarımızda yer edinecek. Dedikodular, bilinmeyen sırları ortaya çıkartacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...