Yükleniyor . . .

GÜNEŞ AKREP BURCUNDA (2020)

GÜNEŞ AKREP BURCUNDA (2020)

Doğum haritalarımızın en önemli parçası olan Güneş, su burcunun en sabit burcu olan Akrep burcunda. Bu transit hayatın gizli çekmecelerini bizlere gösterirken, uzun zamandır konuşulmayanlar konuşulabilir, bir araya gelmeyen karakterler bir araya gelebilir ve küslükler bitebilir.

Dünya Nereye Gidiyor?

Güneş’in Akrep burcuna olan ziyareti öyle sıradan bir ziyaret değil, eşine az rastlanır türden. Yol gösterici edasıyla insanlara akıl vermeye çalışan kişileri gözlemleyebiliriz. Bu kişiler hayatın ne kadar adil olmadığı düşüncesini bizlere hatırlatacak. Gökyüzü içgüdülerimizi izleyeceğimizi işaret ediyor.

Duygularımızdaki Aşırılık Dikkat Çekiyor

Yaşadığımız her duyguyu en diplerde yaşayacağız diyor Güneş’in Akrep hali. İstediğimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz ne varsa bu süreç içerisinde gerçekleştirmek isteyeceğiz. Kimlerine çok güç gelen durumlar kimilerine ise çok kolay gelecek diyor gök kubbe… Dolayısıyla yaptığı işin büyüğü küçüğü olmaksızın o işe yüzeysel bakan kişiler kendilerini belli ederken, bir takım ters düşmeler de kendini belli edebilir. Su grubunun sabit burcu Akrep’in hazır cevaplı halini tüm burçlar hissedebilir.

Güneş Akrep Burcundayken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Yalan üzerine kurulan ilişkilere
  • Tutarsız davranan kişilere
  • Halsizliğe
  • Hazırcevap olmaya ve soruya soruyla cevap vermeye
  • Başarımızı etkileyebilecek duygusal etmenlere
  • Temizliğe ve titizliğe
  • Göz hassasiyetlerine
  • Vücuttaki iltihap problemleri
  • Çevremizdeki insanların duygusal durumlarına eleştiri yapmamaya
  • Ne olursa olsun yapıcı olmaya

Eşine Az Rastlanır Türden Bir Döngüye Giriyoruz

Amaçlarımıza, değerlerimize sıkıca sarılmamız konusunda bizlere öğüt veren Güneş, cesaret göstermemiz gereken konulara eğilmemize ön ayak olacak. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise, her zamanki gibi görünen kalıplaşmış anlayışlardan uzak durmak olacak. Neden mi? Çünkü Güneş’in bugün Akrep burcuna geçmesi sıradan etkileri beraberinde getirmiyor. Eşine az rastlanır bir türde olan bir döngüye merhaba demeye hazırlanıyoruz. Yetenekli olan kişiler ne kadar yetenekli olursa olsun kararlı kalmayı başarırlarsa kendilerini gösterebilirler. Duygularımızın ve davranışlarımızın sonucunu her halükârda bize gösterecek bir transit ile karşı karşıyayız.

Güneş Akrep Burcundayken Ön Plana Çıkan Duygular;

  • Başarma arzusu, tutku ve kıskançlık

Güneş Akrep Burcundayken Etkisini Göremeyeceğimiz Duygular;

  • Temkinli olmak, kontrollü olmak ve içe dönüklük

İlişkilerde Tutku Artıyor

İçinde hem Merkür Gerilemesi hem de hem de Mars gerilemesi aktif olan bir transitle baş başayız. ‘’Bu ne demektir?’’ diyen kişiler ise Güneş’in Ekim ayındaki Akrep ziyaretinin standart bir ziyaret olmadığını tecrübe edecekler diyor gökyüzü… Çünkü Güneş’in Akrep burcuna olan bu ziyareti sakin bir şekilde bitmeyecek. Etrafı Retrolarla sarıldığı için Marsiyen günleri daha güçlü hissedeceğiz. Bu güçlü hisler ilişkilerimize de yansırken tutku artacak. Sahiplenme ve aşırı kıskançlığa ev sahipliği yapacak bir transitten söz ediyoruz.

Fiziksel Sorunlar Gündeme Gelebilir

Yaşamın temsilcisi Güneş su burcundayken fiziksel anlamda da hareketli zamanlar yaşayabiliriz. Nasıl mı? Özellikle hassas kas zedelenmeleri ve spora bağlı kramplar Ekim ayında oldukça gündeme gelebilir. Sporu hayatının parçası haline getirmiş kişilerin dikkatli olması üzerinde duruyor bu transit… Bu fiziksel sorunları atlatmanın önemli ipuçlarından birisi ise inatçı tavırları ardımızda bırakmak olacak. Çünkü inatçılık gerginliği, gerginlik ise istenilmeyen kazaları beraberinde getirebilir. İradeli olmak Ekim ayının anahtar kelimelerinden bir tanesi.

Güneş Akrep Burcundayken Zamanımızı Alacak Durumlar;

  • Evdeki, ofisteki, işyerindeki tamirat ve tadilat işleri
  • Tesisat sorunları
  • Evimizdeki elektronik ev aletleri, beyaz eşyalar, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi
  • Su ile ilgili olan sorunlar
  • Hava durumundaki ani değişimler, aşırı yağışlar
  • Üst solunum yolu enfeksiyonları ve alerjiler

Güneş Akrep Burcundayken Gündemde Olabilecek Ünlüler?

  • Kıvanç Tatlıtuğ (d.27 Ekim 1983)
  • Şevval Sam (d. 11 Kasım 1973)
  • Leonardo DiCaprio (d. 11 Kasım 1974)
  • Katy Perry (d. 25 Ekim 1984)

Kendimizi Eleştirmekten Bitap Düşeceğiz

Güneş’in Akrep burcuna olan ziyaretinde en ziyadesinde kendi yanlışlarımızı da görüyoruz. Gökyüzü ise davranışlarımızdan sadece kendimizin sorumlu olduğunu bize yaşayacağımız tecrübeler ile gösterecek. Kişiliğimizde yapacağımız içsel yolculuk ne kadar engebeli olursa olsun hayata karşı olan mücadelemiz de devam edecek diyor Güneş…

Güneş, Akrep Burcundayken Burçları Neler Bekliyor?

Güneş su burcuna geçiyor. Bu geçiş hem keskin duyguları beraberinde getirdi hem de içsel düşüncelerin daha güçlü olacağının haberciliğini yaptı insanoğluna. Peki Güneş’in Akrep burcuna olan bu ziyareti burçları nasıl etkileyecek?

KOÇ: Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz derinleşebilir. Ancak aşk hayatınızda umduğunuz sonuçlar ile karşılaşamayabilirsiniz.

BOĞA: Sizi duygusal anlamda tatmin edemeyen insanlar ile görüşmekten uzaklaşacaksınız. Sadece çıkar için ilişki kuran kişiler ise hayata olan bakışınızı etkiliyor.

İKİZLER: Sizi üzmemek için dikkat edildiği bir gündesiniz. Duygularınızı çok hassas yaşadığınız için aldığınız tepkilere daha sert cevaplar verebilirsiniz.

YENGEÇ: Hayata dair en ufak bir dengesizlik hissettiğiniz anda motivasyonunuz etkileniyor. Özellikle kariyer hayatınızdaki belirsizlik soru işaretlerini arttırabilir.

ASLAN: Aile bağlarınızın güçlendiğini hissediyorsunuz. Ani öfke yüzünden yaşanabilecek tartışmaları yatıştırmak zorunda olan kişi siz olabilirsiniz.

BAŞAK: Birikim yapmak ve Başak burçları arasında önemli gel gitler yaşanıyor. Hedeflerinize odaklandığınız takdirde Güneş’in Akrep hali sizi de gün yüzüne çıkaracak.

TERAZİ: İlişkilerinizdeki belirsizlik sizi sorgulayıcı bir sürece itmiş olsa da yolunuza nasıl devam etmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Affetmek ve unutmak kolay olmayabilir.

AKREP: Güneş burcunuzda. Her zamankinden daha sıcakkanlı tavırlar gösteren kişilere iğneleyici şakalar yapabilirsiniz. Maddi anlamda arayış içerisinde olabilirsiniz. Uzun vadeli planlar söz konusu…

YAY: Sevdiğiniz insanları mutlu etmek istiyorsunuz. Bunun için küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Çevrenize yeni kişiler ekleniyor.

OĞLAK: Mevsim değişikliği size yaramıyor Sevgili Oğlak burçları, Güneş’in su burcuna geçişi üst solunum yollarını tetiklerken alerjik durumlar çoğalabilir.

KOVA: Kariyerinizdeki kara bulutları bertaraf etmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Ailesiyle yaşayan Kova burçlarını bir takım duygusal sorunlar bekliyor.

BALIK: Maddi olarak yükselişe geçmek için birikim yapmak ya da yatırım yapmak arasında kalabilirsiniz. Bu konuda o kadar fikir veren olacak ki karar vermesi de bir o kadar zor olacak diyor gök kubbe.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

16.10.2020

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...