Yükleniyor . . .

DOLUNAY YENGEÇ BURCUNDA (30 ARALIK 2020)

DOLUNAY YENGEÇ BURCUNDA

30 Aralık 2020 Çarşamba günü Türkiye saati ile sabah 05:28 itibari ile başlayacak olan  Yengeç – Oğlak aksındaki Dolunay Türkiye’yi yakından ilgilendiren cinsten.

2020 Yılı Başladığı Gibi Bitiyor

Bitirmeye hazırlandığımız yıl 2020’de başladığı zaman içerisinde bir gizem vardı. Kendisini ciddiye aldırmayan ve tabiri caizse kapalı kutu bir yıldı. Ancak sonrasında biz insanoğlunu bir kara delik misali içerisine çekti. 2021’in başlangıcı da bize 2020 yılının başlangıcını hatırlatacak.

Toprağın Önemini Hatırlıyoruz

2020 yılında çok şey öğrendik, şifreleri çözdük, hayatı tanımlamaya çalıştık ve yeni alışkanlıklar edindik. En önemlisi ise korkularımız kaygılarımız tamamen şekil değiştirdi. 2021’e saatler kala yaşanacak Dolunay; hem Amerika’nın Güneş burcunu hem de ülkemizin 7. Evini ve yükselenini etkileyecek. Zenginlik topraktan gelir sözünü hatırlatacak olan Dolunay, tarıma olan eğilimi vurgulayacak.

  • Ülkeler arası ilişkilerin
  • Tarıma olan ilginin
  • Uluslararası sınırların
  • Ve Diplomasinin masaya yatacağı günler olacak.

Ekonomik Gelişmeler Gündemi Etkileyecek

Bizler gündelik hayatımızda Satürn ve Jüpiter’in el ele tutuşup Kova burcuna geçişini kutlarken, yaşantımızdaki yeni oluşumları, olasılıkları ve alışkanlıkları ön plana çıkaracak bu Dolunay… Bir diğer yandan da ülkeler arası ilişkilerin hararetinin bir doz daha arttığını bizlere gösterecek. Ülkemizdeki partiler kapanır mı, ya da yeni partiler kurulur mu? Sorusunun arkasından erken seçim konuşmaları yeniden bir anda gündemi alevlendirecek. Bu dönemde; Vergi indirimleri, düzenlemeleri ve vergi sistemi gündeme gelirken ekonomik hesaplaşmalar da 2021’e saatler kala yaşanacak. 

Hızlı Gelen Hızlı Gider!

Güçlü bağları ve dostlukları olan holdingler aralarında farklı anlaşmalar yaparken medyanın kıpırdanmalarını, yer değişimlerini, alt-üst ilişkilerini konuşabiliriz. Yengeç burcundaki Dolunay; görevine bir anda gelen kişilerin bir anda gideceğinin altını çiziyor. Paradan para kazanan kişiler, sanal para birimleri üzerine yoğunlaşırken konut piyasasındaki dalgalanmaları ve yeni düzenlemeleri konuşabiliriz. Alım gücünü daha fazla konuştuğumuz günlerdeyiz. Yeni vergi afları ve düzenlemeleri bekleyenler için, doğuyor bu Dolunay…

Venüs Büyük Resmi Görmemizi İşaret Ediyor

Yılın bitimine 24 saat kala gerçekleşecek semadaki Dolunay’ın Pandemi sürecini başlatan Oğlak dizilimlerinde olduğunu düşünürsek. Dolunay; Merkür – Plüton ve Güneş’in Oğlak takımyıldızında yan yana gelmesi ile ilişkili olacak. Dolunay’ın gerçekleştiği saatlerde, Venüs – Neptün 90’lığı da gerçekleşecek. Bu açı yalnızca estetiği, güzelliği ve estetik doktorlarını temsil etmiyor. Aynı zamanda köklü evlilikleri, aile bağlarını da vurguluyor.

Şapkadan Tavşanı Çıkaran; Neptün

2013 ve 2016 yıllarında ilk problemlerini yaşayıp bu problemleri aştıklarını düşünen kişilerin hesaba katmadığı bir durum var. Neptün yeniden bir illüzyon yapmanın peşinde. Venüs ve Neptün birbirine dirsek atarken geçmişin aslında geçmişte kalmadığını, eski olayların bir anda yeniden ortaya çıkabileceğini de gösterecek bizlere.

Kariyerde;

İş bulmak isteyen kişilere bu dönemde gökyüzü çeşitli fırsatların kapısını açarken dünyanın bir yerlerinde de çeşitli protestolara ve eylemlere de seyirci olacağız. İnsan çeşitliliği ve toplumsal duruşlar dünyadaki paranın dengesini değiştirebilir.

  • İşçi toplulukları
  • Sendikalar
  • İnsan Hakları Mahkemesi
  • Ve Sigorta konuları gündeme gelebilir.

Unutmayın ki; hayatlarımızda iz bırakan ve 2020’nin bitişinde gerçekleşen Dolunay’ın Yengeç – Oğlak aksıyla kapanmasının bir sebebi var. Bunun öneminin tekrardan altını çizecek olursam;

‘’Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalarla başlayan 2020’nin 5 Ocak tarihinden bugüne kadar birçok sınav veren insanlık ve bin bir zorluğa ev sahipliği yapan mavi gezegenimiz yeniden Yengeç ve Oğlak aksında meydana gelen bir Dolunay’a ev sahipliği yapıyor. Bu Dolunay ise hem ABD’yi hem de bizi yakından ilgilendiriyor’’

Sanat Uykuda

Su Burcundaki Dolunay sanatın bir süre daha uykusuna devam edeceğini vurgularken birçok dizi setindeki düzenlemeleri konuşacağız. Dolunay, setlerin kendi yapısının içerisine çekileceğini ve bu durumun ana akım medyayı etkileyeceğini işaret ediyor.

Ah İstanbul!

30 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay; en çok da İstanbul’u vurgulayacak. Güneş’in Ay ile karşı karşıya gelmesinin yanı sıra aklı yöneten Merkür’ün Oğlak burcunda olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda mücadeleye çok farklı dallarda devem edeceğiz. Dolunay; iyiliğin yaygınlaşacağını, teknoloji ile en uzakların bile artık bize yakın olacağını vurguluyor. İyilik hareketi dünyada yaygınlaşmaya başlarken, bunu fırsat bilenleri de tespit edeceğiz.

Dolunay Yengeç Burcundayken Konuşulacaklar;

  • Lojistik ve taşımacılık sektörü
  • Perakende sektörü
  • Bilişim ve yapay zeka
  • Noterler, konsolosluklar
  • Şehir planlamaları

Karanlık Odalara Işık Mısın Ey Dolunay!

Dolunay’ın Yengeç burcunda gerçekleşecek olması merhametli kişileri ve karakterleri ön plana atarken bugüne kadar merhametli görünüp aslında içinde sert birisi olan. Toplum karşısında üzüntü halinde olup aslında içinde yaşadığı birçok olay olan kişilerin de gündeme geleceğini vurguluyor. Dolunay’ın karanlık tarafıyla Yengeç burcunun etkisi, içindeki ikinci yüzleri saklayan kişileri deşifre ederken, ışıksız kalan en namahremi bile ortaya dökecek.

Unuttuğumuzu sandığımız ne varsa yeniden gündeme geleceğini vurgulayan bir Dolunay’dan geçeceğiz. Dejavu’nun en büyüğünü yaşayacağız. Pandemi kelimesinin son virajını alırken sayılar dünya genelinde kalbimizi zorlayabilir. Size en büyük tavsiyem;

‘’Yılın son gününde, sabrın sonu selamettir unutmayın! Bu yılı size sadece sosyal medyada ve dolunaylarda anlatmadım her köşede beşer beşer kaleme aldım. Siyah ile beyazı ayrıştıran karanlık yılın son Dolunay’ına uymayın.’’

Yengeç Burcunda Gerçekleşecek Dolunay’ın Burçlara Etkisi;

KOÇ: Kendinizi her zamankinden daha az stresli bir dönemden geçmenizin sebebi yalnızca sorumluluklarınızı yerine getirmeniz olmayacak. Dolunay, içsel kırılmalarınızı da doğru bir şekilde yönetebileceğinizi vurguluyor.

BOĞA: Ailenizle olan gerginliğiniz bir nebze artabilir. Bu hususta öfkenize yenik düşmediğiniz takdirde, kendinizi anlatabilecek ve kazanabilecek taraf olabilirsiniz.

İKİZLER: İş yaşantınızın getirmiş olduğu birtakım sorumlulukları düşünmek, aşk hayatınıza olan ilginizin azalmasına, ikili ilişkilerden soğumanıza sebep olabilir. Dolunay bu kadar aceleci karar vermemenizden yana.

YENGEÇ: Burcunuzda meydana gelen dolunay hem iş hayatınızı hem de sosyal hayatınızı tepeden tırnağa değiştirirken, yaşantınızdaki planlarınız da bundan nasibini alacak. Beklenmedik haberler söz konusu…

ASLAN: Maddi açıdan yaptığınız planların istediğiniz düzeyde gitmesi, Aralık ayını daha iyi planlamanıza ön ayak olmayacak, aynı zamanda kendinize karşı yatırım da yapabileceksiniz.

BAŞAK: Dolunay’ın büyük ölçüde etkileyeceği burçlardan birisi de sizsiniz. Kardeşinizle bazı konuşmalar yaptıktan sonra kararsız kaldığınız noktalarda net bir karara varabilirsiniz. Aman fikirlerinizin değişmesine izin vermeyin.

TERAZİ: İlişkinizdeki duygusal dalgalanmaların sebebini daha çok sorguladığınız bir süreçtesiniz. Dolunay, kalbinizi dinlerken mantığınızın sesini kısmamanızın altını çiziyor.

AKREP: En çok özen gösterdiğiniz konularda bile aksilik yaşamak sizi sitemkâr yapsa da su burcundaki Dolunay ile birlikte pes etmemeyi öğrenebilirsiniz. Önünüzdeki engeller sizi güçlendirecektir.

YAY: İçsel sorgulamalardan geçtiğiniz bir Dolunay süreci yaşayabilirsiniz. Size farklı başkalarına farklı konuşan kişiler sinirlerinizin gerilmesine sebep olsa da gözlemci yanınızı dinlemeniz gerekiyor.

OĞLAK: Sıkça yaşadığınız duygusal problemleri ardınızda bırakırken, yeni bir sayfa açma umuduyla Dolunay’ın öğretilerine kulak verebilirsiniz. Her olaya iyi yanından bakmanız söz konusu…

KOVA: Belli uğraşlar sonucu elde ettiğiniz maddi birikimi en doğru bir şekilde değerlendirme amacındasınız. Akrabalarınızla bu konuda iletişim kurarken, kesin yargılardan uzak durmalısınız.

BALIK: Uzun soluklu düşünceler içindeyken yaşanan bir takım ani durumlar sizi etkileyebilir. Çevrenizdeki güvendiğiniz kişilerin desteğine her zamankinden daha fazla değer duyabilirsiniz.

NOT: 2021 yılında var olmayı yeniden keşfedeceğiz. Bunu uzun uzun anlattığım yeni kitabım ‘’2021 Var Olmak’’ da detaylıca bulabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

18.12.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...