Yükleniyor . . .

DOLUNAY BALIK BURCUNDA (2 EYLÜL 2020)

DOLUNAY BALIK BURCUNDA (2 EYLÜL 2020)

2 Eylül Saat 07:21 itibariyle 2020 yılının en romantik gibi görünen, aslında bizi gerçeklerle yüzleştirecek olan Dolunayı ile karşı karşıya olacağız.

Balık burcunda 10 derece ile gerçekleşecek olan Dolunay yaralı ilişkileri yakından ilgilendirecek. Yalnızlara yeniden başlama gücü verecek. Uzun zamandır sessiz kalmayı tercih eden ve kabuğunda bekleyenler konuşma fırsatı bulacak. Pandemi ile birlikte hayatları iyice steril edenler odak noktalarını değiştirecek.

Her Konuda Fikri Olanlar Pot Kırabilir

2020 yılını ciddiye almayacakların dertleri ortaya çıkacak. Özellikle dara düşecekler ve dertleri bir çığ gibi büyüyecek olanlar Eylül ayında ön plana çıkabilir. Gerek kariyer alanında arada kalanlar gerekse ilişkilerinde kararsızlık çekenler girdikleri diyaloglarda geri dönülmesi zor potlar kırabilirler. Aile içi sırların açığa çıkmaması adına yoğun çaba gösterenleri izleyebiliriz.

2020 yılında sürekli ertelemelerle bir o yana bir bu yana savrulanlar da sonunda doğru tarihleri seçecekler.

Evlenmek için hazırlık yapanlara gökyüzü yardım eli açacak. En önemlisi ise iş kurup bu işi bir türlü ayağa kaldıramayanlar sonunda aradıkları gücü bulacaklar. Gökyüzü transitleri maddi anlamda dara düşenlere yeni fırsatların haberciliğini yapabilir. Dolunay ya sonuçları gösterecek ya da yol haritası olacak.

Dahası mı? Retro Var…

Aslında bakarsak Eylül ayı kararlı bir aydır. Bunun sebebi yalnızca Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay değil. 2 Eylül’de olacak Dolunay’ın hemen ardından 9 Eylül’de başlayan bir Retro bizleri bekliyor olacak. Bu Retro yaklaşık iki yıldır karşımıza çıkmadı. Koç burcunda geri gitmesi ise 1988 yılından bu yana ilk defa yaşanıyor. Bu da demektir ki 21. Yüzyılın ayak seslerini duyduğumuz  ve garip bir yılı ardımızda bırakmaya çalıştığımız bugünlerde karşımıza çıkan Mars Retrosu belli ki yılın başından bu yana yaşadıklarımızın sebebini de bizlere gösterecek.

Güneş toprak burcunda süzülürken ve Ay, Dolunay fazında saf tutarken su ve toprağın ilişkisi Türkiye Cumhuriyeti’nin natal haritasına büyük bir güç verecek.

Çünkü unutmayalım ki Türkiye’nin natal haritasındaki Ay düğümleri Başak – Balık burcu aksındadır. Bunun yanı sıra ülkemizin natal haritasında devrim gezegeni Uranüs’tedir.

Bilmek gerekiyor ki Türkiye’nin natal haritası bolca su üzerine kuruludur. Gökyüzü topraklara ve sulara teslim olurken ülkemizin natal haritası, gündemin bolca konuşulacağını ve Türkiye’nin ‘seçim’ kelimesini kabul etmese bile bir şekilde buraya uğrayacağını işaret ediyor. Ülke bir anda anket sonuçlarını tartışırken Balık burcu olan siyasileri de oldukça konuşacağız.

Eğer Bir Balık Burcuysanız;

Bir balık burcuysanız ve sırlarınız varsa 2 Eylül tarihi gelmeden sırlarınızı daha çok derine saklamanızı öneririm. Çünkü 2 Eylül ile 10 Eylül arası gökyüzü sizlere ısınma turları attıracak. Yani sürpriz gelişmelerle de karşı karşıya kalacaksınız. 2020 Eylül ayının hayatınızda iz bırakacağından şüpheniz olmasın.

Nasıl Tedbir Alabiliriz?

  • Büyük harcamalarınız varsa bunları 2 ve 9 Eylül tarihleri arasında yapmalısınız
  • Acil olmayan harcamalarınızı 15 Kasım tarihinden sonrasına ertelemelisiniz.
  • Eğer yeni bir işe başlayacaksanız kendinizi ifade ederken karşı tarafı da detaylıca dinlemelisiniz.
  • Şehir, ülke ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız burada acele etmemeli, olayların akışına göre rotanızı belirlemelisiniz.
  • İşyerinizi kapatmayı düşünüyorsanız gökyüzü bunu 15 Kasım’dan önce yapmamanızı tavsiye ediyor.

Gökyüzü özellikle 2020 gibi eşine az rastlanır bir yılda en hararetli virajını alırken Dolunay ile başlayacak olan gökyüzü transitleri bizlere şakası olmadığını, tedbirli olmamız gerektiğini ve ihmal ettiğimiz şeylerin önümüze geleceğini şüpheniz olmasın ki gözler önüne serecek.  

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

22.08.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...