Yükleniyor . . .

2019 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

2019 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

Venüs, Yengeç burcunda! 3 Temmuz’dan 28 Temmuz’a kadar sürecek olan bu seyir bakalım bizlere neler gösterecek. Yengeç burcunun duygusallığını, anaçlığını, kırılganlığını artık hepimiz biliyoruz. Venüs’ün de aşk, sevgi gezegeni olduğunu biliyoruz değil mi? İşte bu iki etki birleşip duygularımızı bilinmez diyarlara götürecek.

Venüs, Zodyak’ın en duygusal burcu Yengeç’te yaklaşık 25 gün sürecek seyahatine başlıyor. Venüs, Yengeç burcunda kendisini aslında rahat hisseder ve duyguları açık eder. Aile temasının, anaç duyguların, duygusal paylaşımların, sevginin, aşkın, bağlılığın çok daha artacağı günleri işaret eder. Ancak burada yazıma bir nokta koymak istiyorum. Çünkü 2 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek.  Bu durum biraz akılların biraz da kalplerin karışmasına neden olacak.

Neler olacak?

Öncelikle eğer 2019 Güneş Tutulması yazımı okumadıysanız, okumanızı rica ederim. Değişimin ayak seslerini çok yakınımızda hissedeceğimiz günler yaşarken, 2 Temmuz’da burç değiştiren Mars’ın da gücü ile duygularımızın yönünü değiştirebiliriz. Nasıl sevdiğimiz, neden sevdiğimiz, güzellik anlayışımız, ilişkilerden ve hayattan beklentilerimiz, değer verdiğimiz duygularımız ve benliğimiz ön planda olurken, değişim de kaçınılmaz olacak. Evet, kalbimizin sesini dinlemek çok önemli ancak bu süreçte kalbimiz de bizi yanıltabilir. Tüm bunların sebebi yalnızca Venüs’ün Yengeç burcundaki seyri mi sebep olacak derseniz, cevabım hayır. Venüs’ün seyri esnasında Merkür gerilemesi ve tam Yengeç burcunun karşısında yani Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu durum da aşk gezegeninin etkilerini şöyle bir titretecek.

Evlilik kararı almak, birlikteliğiniz ile ilgili ciddi adımlar atmak, birlikte olduğunuz kişinin ailesi ile tanışmak ya da birlikte olduğunuz kişiyi aileniz ile tanıştırmak istiyorsanız bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak yani öncü burçlardan biriyseniz iki kere dikkat etmeniz gereken konular ve kişiler var.

Venüs’ün evliliklere, ilişkilere yani aşka mesajı var.

Evlilikler, ilişkiler de Venüs’ün Yengeç burcundaki hareketinden nasibini alacak. Özellikle bir süredir sorun yaşayan ancak emin olamayan çiftler bu süreçte size çok iş düşüyor. Şüphelerinizin haksız yere olmadığını fark edebilirsiniz. Son zamanlarda eşinizin ya da sevgilinizin davranışlarında sizi rahatsız eden şeyler artmaya başladıysa, aşkın muhasebesini yapma zamanı gelmiş demektir. Eşe, dosta ben eşime, sevgilime güveniyorum diyorsanız ancak içten içe gerçeği biliyorsanız, bu süreçte sizin bildiğiniz gerçekleri herkes öğrenebilir, aman dikkat!

İkizler, Başak, Yay ve Balık yani değişken burçlar için aşkın anlamı, tanımı değişirken eski aşkla gündeme gelebilir. Özellikle son 3 ay içinde biten bir evlilik ya da birliktelik söz konusu ise yeniden görüşmeye başlama hatta hiç olmadığı kadar birbirini anlamaya çalışma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları yani sabit burçlar aşk hayatlarını yeniden dizayn edecekler. Nasıl derseniz eğer evliliğinizde, ilişkinizde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, birlikte olduğunuz kişinin artık karşınızda değil yanınızda olduğunu görebilirsiniz.

Gündemimiz yalnızca aşk değil!

Venüs’ün etki alanlarından biri de maddi konulardır. Venüs’ün Yengeç burcundaki seyri yalnızca ilişkileri değil maddi konuları da işaret ediyor. Tasarruf yapmak bu süreçte çok önemli olacak. İhtiyaçlarımız dahilinde dahi harcama yaparken iki kere düşüneceğiz. Eğer uzun zamandır para biriktiremediğinizden şikâyetçiyseniz ve bir türlü gerekli imkânı sağlayamadıysanız bu süreç size destek olacak.

Astrolog Zeynep Turan

24.06.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...