Yükleniyor . . .

VENÜS OĞLAK BURCUNDA (2019)

VENÜS OĞLAK BURCUNDA (2019)

Aşkımızı disipline ediyoruz.

Gönüllerin sahibi Venüs, 4 Şubat itibari ile Oğlak burcunda arzu endam edecek. Bu allı pullu seyir 1 Mart’a kadar devam ederken aynı zamanda 4 Şubat akşamında hava burcunda gerçekleşecek tutulmaya da destek verecek. Gezegenler hayatımızı bir o tarafa bir bu tarafa sallarken Venüs’ün Oğlak burcundaki seyri bizim de bir kalbimiz olduğunu hatırlatacak. Venüs’ün Oğlak burcundaki seyrinde en çok kendimizi seviyoruz!

Gönlümüz iyileşmek için çabalarken, kendisini çok iyi hissedemeyeceği bir burca geçiş yapan aşk gezegeni hayatımıza yeni bir boyut kazandıracak. Beklentilerimiz ve beğenilerimiz değişirken, kendimizi de şımartmaktan geri kalmayacağız. Hepimiz buna değeriz değil mi?

Yaşamına güç katmak isteyenler burada mı?

Gönlünü huzura erdirmek isteyenlere 1 Mart’a kadar fırsatlar sunan gökyüzü aman kendinizi sevmenin sınırlarını aşmayın diyor. Evet Venüs hepimize iyi gelecek ancak kalbini ego ile besleyenler için oldukça zor bir süreç olacak. Aşkın gezegeni 1 Mart’a kadar toprak grubunun öncü burcunda hareket ederken kendinize, işinize yatırım yapın da diyor. Eğer bir türlü birikim yapamıyorum diyorsanız, gökyüzünün size müjdesi var. Venüs’ün Oğlak burcundaki seyri bu anlamda en büyük destekçiniz olacak.

Disiplin burcu olarak bilinen Oğlak burcu etkisinde olacak bir Venüs ile karşı karşıyayız. Oğlak burcu; mesafeyi, duyguları arka planda tutmayı, konuşmalarda ketumluğu, seçiciliği, maddiyata dayalı beklentileri, ilişkilerde güvence ve istikrarı temsil eder. Venüs önümüzdeki bir ay boyunca ilişkilerde tarafların birbirinden maddiyata dayalı ve geleceğe yönelik beklentilerini arttırırken, biraz daha soğukkanlı tavırları ön plana çıkarabilir. Evliliğinize ya da ilişkimize dair beklentileriniz, eksik olarak gördüğünüz her şey bu döngüde dilinizde olacak. Deyim yerindeyse ilişkinizi didik didik edecek, nerede ne hata varsa düzeltme yoluna gideceksiniz. Düzeltilmeyecek şeyler de olacak mı derseniz, olacak elbet. Şüpheye yer bırakmayan Venüs hareketi, hepimizi dedektif haline getirmekle kalmayacak, yargısız infaz etmekten çekinmeyeceğiz.

Hiçbir şeyin şakası yok!

  • Ciddi konuşmalar yapmaktan çekinmeyeceğiz.
  • Sevdiğimizi çok net bir şekilde ifade edecek, sevilmediğimiz yerde bir saniye bile durmayacağız.
  • Eğlenmekten geri kalmayacağız.
  • Para harcamakta sınır tanımayacağız ancak harcadığımız kadar da biriktirme peşinde olacağız.
  • Kıskançlığımız daha da artacak ancak karda yürüyüp izimizi belli etmeyeceğiz.
  • Ortak kararlar almaktan çekinmeyeceğiz.
  • Kendi sorunlarımıza öncelik vereceğiz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

23.01.2019

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...