Yükleniyor . . .

VENÜS KOÇ BURCUNDA (2019)

VENÜS KOÇ BURCUNDA (2019)

Aşkın gözü kördür diyoruz.

Neden konuya aşkla başladı diye merak edenleriniz olabilir. Aşk gezegeni Venüs 20 Nisan’dan 15 Mayıs’a kadar ateş burcu olan Koç’ta salınmaya başlayacak.

Gönül dertlerimize kafa yoracağız.

Aşka karşı vereceğimiz mücadelenin gücünü artıracağımız günler yaşayacağız. Venüs’ün Koç burcundaki seyri kontrol edilmesi güç duyguları hareketlendirir. Sevginin ve emeğin değeri arka plana atılırken kıskançlıklar, kısa süreli ilişkiler ön plana çıkacak. Herkesin evliliği, ilişkisi böyle mi olacak, sorunlar mı yaşanacak derseniz, cevabım hayır. En çok aşkından şüphe edenler, yalnız kalmamak adına bir ilişkiye başlayanlar, evliliği ile ilgili sorunları olanlar Venüs’ün Koç burcundaki seyrinin etkisi altında olacak.

Aşkın temsilcisi Venüs, Koç burcunun sabırsız, lider ve tutku dolu ruh haline bürünürken bakalım 15 Mayıs’a kadar bizlere neler gösterecek.

Ateş grubu olan Koç burcunda kendisini olduğundan çok daha farklı ifade eden Venüs, kalpleri büyük bir mücadelenin içine atacak. İlişkilere dair kaygıları artıracak olan aşk gezegeni, evlilik kararı alan çiftleri de bir kez daha merceği altına alacak.

Neler olacak derseniz;

  • Evliliklere, uzun soluklu ilişkilere dışarıdan müdahaleler artabilir.
  • Yargı dağıtmak, dinlemeden bir hükme varmak kolaylaşabilir.
  • Dedikodular artarken, düşünmeden, sorgulamadan inanmak artabilir.
  • Aşk için mücadele şekli ve tavrı değişebilir.
  • Aşkta her şey mubahtır mantığı ile hareket etmek moda olabilir.
  • İkimiz yerine ben karar veririm söylemleri artabilir.
  • Hayattan beklentileri farklı olan kişilerin yolları hızla ayrılabilir.
  • Şıp sevdi aşkların önü alınamayabilir.
  • Birlikteliklerde sabrı ile ön plana çıkan kişiler sert söylemlerde bulunabilir.
  • Düşünceler hızla değişebilir.
  • Hayatımızın her alanında güç gösterileri yer alabilir.
  • Üstünden aylar hatta yıllar geçmiş sorunlar yeniden baş gösterebilir.

Evlilikler, birliktelikler, gizli ilişkiler, para…

Koç burcunun aleviyle yeniden şekillenecek olan ilişkiler ben ve sen olgusunu iyice ortaya çıkaracak. Biz kavramı bir süre askıya alınırken egoların taht savaşına da tanık olacağız Birlikteliklerin temelinde biz duygusunun uzaklaşacağı bugünlerde sakin kalmayı başaranlar ilişkilerini de koruyacaklar. Venüs’ün Koç burcundaki hareketi ilişkileri zorlayan bir etkiye sahiptir.  Bu durum; ilişkide baskın ve bencil bir duruşun hâkim olacağının işaretidir. Öyle ki tüm ipler elinizde olsun isteyebilir; karşı tarafın yapmasını istemediğiniz şeyleri ona yapabilirsiniz.

  • Eğer 1960-1969 yılları arasında doğduysanız evliliğinize, ilişkinize dair sorunlarınızı bu süreçte daha ağır hissetmeye başlayabilirsiniz. Çözümü ise gergin konuşmalar yapmamanız, gergin konuşmaların olduğu ortamlarda bulunmamaya özen gösterebilirsiniz.
  • Eğer 1970-1984 yılları arasında doğduysanız evlilik veya ilişkinin sorumluluklarının artık size ağır geldiğini hissedebilirsiniz. Hatta ve hatta üzerinize aldığınız sorumluluklara karşı çok daha esnek davranmaya başlayabilirsiniz. Bu durum birlikteliğinize dair keskin kararlar almanıza neden olabilir.
  • Eğer 1984-1998 yılları arasında doğduysanız evliliğinizden ya da ilişkinizden sıkıldığınızı fark edebilirsiniz. Ya tamam ya devam kararını ise siz almak isteyebilirsiniz. Sizlere de küçük bir not düşmek istiyorum. Venüs’ün ateş burcundaki seyri 15 Mayıs’ta son buluyor. Eğer bu süreçte hatalı bir karar almak istemiyorsanız sakinliğinizden asla ödün vermemelisiniz.

Venüs Koç Burcunda IN

Acıyı sevmek olur mu?

Venüs Koç Burcunda OUT

Gözyaşlarım anlatır.

Astrolog Zeynep Turan

10.04.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...